Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز، ۱۳ فروردین ماه در حاشیه سفر خود به اراک به منظور بررسی وضعیت خسارات ناشی از سیل در جمع خبرنگاران گفت: خیرات حادثه‌ای که روزهای ابتدایی سال در کشور رخ داد بیشتر از مشکلاتی است که به وجود آمده است و بعد از سال‌ها خشکسالی این میزان بارندگی سفره‌های زیرزمینی و سدها را آباد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: از ابتدای سال در استان‌های مازندران، گیلان و گلستان وضعیت حادی اعلام شد که بازدید از این مناطق صورت گرفته و ضروری است در خصوص میزان خسارات وارد شده و جبران آن‌ها به سرعت برآورد و تصمیم‌گیری شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خوشحالی ما از این جهت است که استاندار مرکزی و تیم‌ بحران در استان به گونه‌ای عمل کردند که هیچ‌گونه ضایعه انسانی مشاهده نشد، اما خساراتی شاهد هستیم.
لاریجانی با اشاره به سفرش به لرستان و خوزستان جهت بررسی وضعیت این استان‌های سیل زده از نزدیک اظهار کرد: در شرایط فعلی باید بیشترین استفاده را از منابع آبی و نزولات آسمانی داشته باشیم. در استان خوزستان باید عملکرد مناسبی برای هدایت آب به دشت‌ها و ذخیره آب‌ها در سفره‌های زیرزمینی صورت گیرد.
این مقام مسئول اضافه کرد: تمام افرادی که در بخش‌های کشاورزی خسارت دیدند اطمینان داشته باشند که تسهیلات برای جبران خسارات به آن‌ها تقدیم خواهد شد و در این زمینه جای نگرانی وجود نخواهد داشت.
وی ادامه داد: مردم از خسارات وارد شده در گلستان، مازندران، مرکزی، ایلام و ... نگران نباشند چراکه منابع بلاعوض یا با سود اندک برای آنها در نظر گرفته می‌شود. ابتدا باید شرایط را کنترل کنیم تا مشکلاتی برای مردم به وجود نیاید و شرایط سیلاب‌ها خسارات بیشتری وارد نکند و سپس به سراغ تامین منابع خواهیم رفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اخیرا قانونی در مجلس در خصوص ساختار مدیریت بحران در کشور تصویب شده است که به زودی ابلاغ خواهد شد که البته مواردی نیز پس از بررسی اضافه می‌شود. حفظ منابع آبی و نزولات آسمانی حاصل از بارش‌های پرحجم اخیر به عنوان هدف اصلی در دستور کار مدیران استان‌ها قرار گیرد.
لاریجانی در پایان اضافه کرد: مهمترین مسئله پیشگیری است به این‌ معنی که با توجه به اینکه ما در منطقه خشک قرار داریم باید سرمایه‌گذاری‌هایی صورت گیرد که بتوان از نزولات آسمانی استفاده خوبی کرد که البته تصمیم‌گیری‌هایی در سال گذشته در خصوص بندها و سدها و آبخیزداری انجام شده که همه موثر بوده و لازم است گسترش پیدا کند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: علی لاریجانی رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست قانون بودجه را مطالعه کرده و سهم دستگاه خود را احصا کنند.

ابوطالب شفقت با بیان اینکه صرف هزینه‌های باقیمانده سال ۱۴۰۲ تا پایان تیرماه باید پیگیری شود، اظهار داشت: مدیران همچنین لازم است همه تبصره‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ از محل منابع متمرکز در اختیار دستگاه‌های اجرایی سهم استان را مشخص کنند و نسخه‌های تهیه شده را در اختیار استانداری قرار دهند، تا بتوانیم بیشترین منابع را جذب کنیم.

استاندار لرستان اضافه کرد: مدیران باید مسئول تأمین منابع دستگاه‌ها را انتخاب کنند و از طرف استاندار نیز به زودی یک نفر مسئول تامین منابع انتخاب و منابع و تسهیلات مورد نیاز استان پیگیری خواهد شد.

شفقت تصریح کرد: تأمین منابع باید به طور جدی پیگیری شود و بخش‌های عمرانی، اقتصادی و اجتماعی پیگیری شود و حداکثر تا آخر اردیبهشت مدیران قانون بودجه را مطالعه کنند و نوع اجرای برنامه‌ریزی پیگیری شود.

وی با تأکید بر لزوم مدیریت جهادی از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار سازماندهی شده و تأمین منابع در دستور کار قرار گرفته است. اگر مدیران نسبت به راهکارها نظری بیان کنند و اگر نه باید موارد مورد نیاز استان را اجرا کنند و این اتمام حجت است.

شفقت با بیان اینکه کارکرد مدیران به عنوان کارکرد وزارتخانه مربوطه به دولت ارائه می‌شود، افزود: باید تلاش کنیم بودجه‌های دستگاه ها باید پیگیری شود و سهم استان باید گرفته شود.

وی همچنین از مدیران دستگاههای اجرایی خواست به طور منظم در جلسات شورای برنامه ریزی حاضر شوند، و افزود: اعتبارات تملک دارایی تا پایان تیرماه باید هزینه شود و در این بخش می‌توان از وزارت خانه‌ها درخواست منابع کرد.

استاندار لرستان با اشاره به اجرای موفق طرح بیمارستان نیایش ادامه داد: این طرح در دولت سیزدهم با پیشرفت بسیار خوبی اجرا شده است.

شفقت با تأکید بر اینکه مسئولان باید با سرعت و رویکرد کارشناسانه پاسخگوی استعلامات باشند، همچنین گفت: فرصت جذب منابع وجود دارد و بودجه هنوز بسته نشده است در این راستا مدیران باید برای جذب حداکثری اعتبارات تلاش کنند.

در این جلسه ۱۱ مصوبه امور زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی تصویب شد.

دیگر خبرها

  • خلع ید ۳۳ هزار متر مربع اراضی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • برگزاری اولین جلسه سازگاری با کم آبی در سال 1403
  • تقویت و تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن اولویت مدیران شهرستانی باشد
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است