Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فراهانی با اشاره به مزایای استفاده از سرویس‌های الکترونیکی، تعداد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در استان را ۲۲ دفتر اعلام کرد و از افزایش تعداد دفاتر به ۸۰ دفتر در استان خبر داد.

مجید فراهانی معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، با اشاره به مزایای استفاده از سرویس‌های الکترونیکی، تعداد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در استان را ۲۲ دفتر اعلام کرد و از افزایش تعداد دفاتر به ۸۰ دفتر در استان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی کاهش بار مراجعه و دسترسی راحت و سریع به دادگستری، حذف مرز‌های جغرافیایی در کشور، صرفه جویی در هزینه ها، تبدیل پرونده‌های کاغذی حجیم به پرونده‌های الکترونیکی کم حجم، محرمانگی اطلاعات شهروندان و تکریم ارباب رجوع را از جمله مزایای دفاتر خدمات الکترونیک قضایی عنوان کرد و گفت: قوه قضائیه با تأسیس دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گام مهمی در راستای اجرای طرح دولتِ الکترونیک برداشته است.


معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان همچنین با اشاره به اینکه ماهانه به طور میانگین تعداد سه میلیون ابلاغیه الکترونیکی در کشور انجام می‌شود افزود: اگر هر ابلاغ را حداقل پنج برگ کاغذ حساب کنیم ماهانه ۱۰ میلیارد ریال کاغذ در کشور صرفه جویی می‌شود.


فراهانی عدم ابلاغ اوراق قضایی به صورت صحیح و افزایش تجدید اوقات رسیدگی به پرونده توسط محاکم و صرف وقت برای پاسخگویی به ارباب رجوع به جای رسیدگی به پرونده را از جمله مشکلات ابلاغ سنتی دانست و اظهار داشت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی موجب توزیع عادلانه دسترسی به سرویس‌های قضایی شده اند.


وی انتشار آگهی‌های قضایی در سایت روزنامه رسمی قوه قضائیه را از نوآوری‌های دستگاه قضایی عنوان کرد و از شهروندان خواست تا در صورت تغییر اطلاعات شخصی و آدرس محل زندگی و شماره تلفن همراه، نسبت به بروزرسانی حساب شخصی خود در سامانه «ثنا» اقدام کنند.


معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان با اعلام اینکه ۸۱ درصد ابلاغ اوراق قضایی در استان به صورت الکترونیکی است بیان داشت: میانگین ابلاغ اوراق قضایی الکترونیکی در استان ۲۰۸ هزار فقره در ماه است؛ ۸۵ درصد از این ابلاغ‌ها واقعی و ۱۵ درصد قانونی هستند در حالی که در گذشته تنها ۱۰ درصد ابلاغیه‌های سنتی واقعی بود.


فراهانی تعداد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در تبریز را ۱۰ دفتر اعلام کرد و از شهروندان خواست در صورت شلوغی یک دفتر خدمات، با توجه به در دسترس بودن آدرس و شماره تلفن سایر دفاتر، به دفتری دیگر مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خدمات الکترونیک قضایی سامانه ثنا اوراق قضایی ابلاغ الکترونیک روزنامه رسمی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۹۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟

 

به گزارش تابناک، مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی نوشت: جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت.

به این ترتیب نه فقط در کشورهای توسعه‌ یافته بلکه در کشورهای در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد.

در کشورهای توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند.

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیازهای آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد.

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟