Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهوری به وضعیت سیلاب در خوزستان و ضرورت کنترل آن اشاره کرد و گفت که مردم دغدغه خسارات مالی ناشی از سیلاب را دارند که به آنها قول می دهیم خساراتشان را دولت پرداخت کند.

 اسحاق جهانگیری دوشنبه شب در نشست هماهنگیمدیریت بحران استانداری خوزستان وضعیت سیلاب در این استان را ویژه و جدی عنوان کرد و ادامه داد: خوزستان در شرایط فعلی نیازمند توجه بسیار در بحث امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مهم ترین اولویت دولت در شرایط فعلی را حفظ جان مردم دانست و افزود که باید تلاش کنیم تا حادثه تلخ کشته شدن هموطنان در شیراز در سایر استان ها تکرار نشود.
معاون اول رئیس جمهوری یادآور شد: یکی از نگرانی های مردم خسارات ایجاد شده ناشی از وقوع سیلاب است اما به آنها قول می دهیم که این خسارت ها را جبران می کنیم.
جهانگیری با یادآوری اینکه مردم باید به هشدارها توجه کنند، توضیح داد: ساکنان مناطق تخلیه شده نگران اموال و وسایل خود نباشند زیرا نیروی انتظامی از آنها حفاظت می کند.
معاون اول رئیس جمهوری تاکید کرد که در اطراف هورالعظیم بالغ بر 30 میلیارد دلار سرمایه گذاری در طرح های مرتبط با نفت صورت گرفته است اما در زمان نیاز برای رهاسازی آب به سمت این تاسیسات هیچ مخالفتی از سوی مسئولان مربوطه نشد.
وی با یادآوری اینکه خسارت های ناشی از سیل در استان لرستان بیش از سایر استان ها بوده است افزود: زیرساخت ها، جاده های مهم این استان و منازل مسکونی دچار تخریب شده اند.
بارش ها ارمغال آور نعمت های بسیار
جهانگیری با یادآوری اینکه بارندگی های اخیر برای کشور یک نعمت بود اظهار داشت: کشور ایران در یک دوره طولانی با مشکل کم آبی و خشکسالی مواجه بود.
معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: بخشی از خاموشی های برق در سال گذشته به دلیل خالی بودن ظرفیت سدها و در نتیجه کاهش تولید برق توسط نیروگاه های برقابی بود.
جهانگیری توضیح داد: طبق پیش بینی های صورت گرفته در سال گذشته، حدود هفت هزار روستای کشور نیاز به آبرسانی از طریق تانکر داشتند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات کم آبی در سال های گذشته شیوع پدیده ریزگردها و فعال شدن کانون های داخلی و خارجی گرد و غبار بود.
معاون اول رئیس جمهوری گفت که در سال گذشته ذخیره آب سدهای خوزستان حدود پنج میلیارد مترمکعب بود اما درحال حاضر 23 میلیارد مترمکعب آب پشت سدهای این استان است.
جهانگیری با بیان اینکه از شرایط سخت خشکسالی گذر کرده ایم،یادآورشد: سیل ده ها برابر خسارت به بار آورده اما برای کشور منفعت داشته است که از این بابت باید شاکر خداوند باشیم.
سیل در 24 استان 
معاون اول رئیس جمهوری به بروز مشکلات عمده ناشی از وقوع سیلاب در نقاط مختلف کشور اشاره کرد و توضیح داد که بحران های گذشته تنها یک استان را در بر می گرفت و سایر استان ها به یاری آن می شتافتند اما در سال جاری شاهد وقوع سیلاب در 24 استان کشور بودیم.
به گفته جهانگیری، در استان های گلستان و مازندران با گذشت چند روز از وقوع سیلاب همچنان آب با ارتفاع یک تا سه متر باقی مانده است.
معاون اول رئیس جمهوری خواستار کمک بیشتر دستگاه ها و سازمان ها برای مدیریت بحران شد و گفت: در این مدت نهادهای نظامی همچون سپاه پاسداران، ارتش و مسئولان دستگاه های دولتی شبانه روز پای کار بوده اند.
وی همچنین به زلزله 2 سال پیش کرمانشاه اشاره کرد و ادامه داد: جو سازی های بسیاری علیه دولت شد اما در این مدت بالغ بر 100 هزار واحد مسکونی در این مناطق ساخته شده است.
جهانگیری درباره مبلغ پرداخت شده به خسارت دیدگان ناشی از وقوع سیلاب در کشور اظهار داشت: برای تعمیر مسکن در شهر و روستاها 50 میلیون ریال وام بلا عوض و 150 میلیون ریال وام با بهره کم در شهرها پرداخت می شود.
معاون اول رئیس جمهوری افزود: همچنین برای احداث مسکن در شهرها 120 میلیون ریال و در روستاها 100 میلیون ریال وام بلاعوض اختصاص می یابد.
وی گفت: همچنین مبالغی جهت جبران خسارت دام سبک، دام سنگین، اراضی کشاورزی و لوازم خانگی در نظر گرفته شده است.
جهانگیری یادآورشد: در کنار مشکلات ناشی از وقوع سیل شاهد فشارهای اقتصادی آمریکا علیه ایران نیز هستیم که یکی از این محدودیت ها کاهش صادرات نفت است.
معاون اول رئیس جمهوری روز دوشنبه برای بررسی وضعیت سیل و سیلاب در خوزستان و نیز بررسی وضعیت سدهای استان وارد خوزستان شد و پس از بازدید از سدهای دز و کرخه و دیدار با سیل زدگان منطقه شعیبیه شوشتر در نشست هماهنگی شورای مدیریت بحران این استان شرکت کرد.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000DHw برچسب ها: اسحاق جهانگیری ، سیل ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری سیل بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد

سخنگوی دولت با بیان اینکه پاکستان ششمین کشور مقصد صادراتی ایران است، گفت: در این دولت سعی می‌شود همسو با افزایش تولید و اشتغال‌زایی، از همه بازارهای داخلی و خارجی استفاده شود.

به گزارش شانا، علی بهادری‌جهرمی امروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در نشست خبری با اشاره به سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان و امضای هشت سند همکاری بیان کرد: سعی می‌شود همسو با افزایش تولید و اشتغال‌زایی، از همه بازارهای داخلی و خارجی استفاده شود. امروز روز آخر سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان است و سپس به سریلانکا می‌رود که در آنجا طرف‌ها اسناد همکاری امضا می‌کنند و افتتاح‌ بعضی از طرح‌های اجرا شده از سوی پیمانکاران ایرانی را هم خواهیم داشت.

وی افزود: در سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان، توسعه همکاری‌های امنیتی یکی از محورهای گفت‌وگوست که در زمینه تبادلات تجاری و امنیتی بین دو کشور اثرگذار است. پارسال نیز سهم ارزش ارزی صادرات و تنوع سبد کالاهای صادراتی را افزایش دادیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه پاکستان ششمین کشور مقصد صادراتی ایران است، گفت: در این سفر حجم تجارت بین ایران و پاکستان در گام نخست ۱۰‌ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است.

بهادری‌جهرمی تصریح کرد: در سفر سریلانکا نیز افزون بر امضای تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه‌های کشاورزی، اقتصادی و تجاری، ابرپروژه چندمنظوره دو سد و نیروگاه و انتقال آب که از سوی پیمانکاران ایرانی احداث شده است، بهره‌برداری می‌شود.

دیگر خبرها

  • (ویدیو) عصبانیت تروریست‌های پاکستان از سفر رئیسی از زبان معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهوری
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ‌سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد