Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:32:21 GMT

خسارات سیلاب در اراک یکهزار و 500 میلیارد ریال برآرود شد

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۹۱۹۶۲

خسارات سیلاب در اراک یکهزار و 500 میلیارد ریال برآرود شد

اراک - ایرنا - فرماندار شهرستان اراک گفت: خسارات ناشی از سیلاب و بارش های شدید هفته جاری در این شهرستان بیش از یکهزار و 500 میلیارد ریال برآورد شده است.

«حسین بختیاری» روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: با توجه به اینکه هنوز بخش هایی از شهرستان با مشکل آبگرفتگی شدید مواجه است آمار اعلام شده از خسارات بخش های کشاورزی، میراث فرهنگی، تاسیسات راه و شهرسازی و مسکن شهری و روستایی در حد گمانه زنی اولیه است و کارشناسان ارزیابی دقیق خسارت ها را در دست انجام دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: با گذشت بیش از 72 ساعت از بارش های شدید، بخشی از جاده شهر داود آباد از توابع این شهرستان درگیر آبگرفتگی شدید است و تردد در آن با کندی صورت می گیرد.
فرماندار اراک توضیح داد: تردد در 200 متر سطح آبگرفته جاده داود آباد در طول روز با رعایت مراتب ایمنی با دشواری امکان دارد اما در شب خطرناک است و شامگاه سه شنبه عوامل راهداری، پلیس و اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان با چراغ های راهنما رانندگان در راه مانده را کمک رساندند.
بختیاری اظهار داشت: آبگرفتگی در منطقه داود آباد به راحتی فروکش نمی کند و ممکن است مشکلات آن تا روزهای آتی نیز تداوم داشته باشد.
وی توضیح داد: در روستای مالک آباد از توابع اراک نیز با بروز سیلاب روز یکشنبه اهالی این روستا اقدام به ایجاد سیل بند و تغییر مسیر آب داده اند که این مسئله موجب شده آب به صورت تجمعی به بخشی از روستا هدایت شود و چهار خانواده و منزل آنان را در محاصره بگیرد که با حضور عوامل امدادی و اعضای ستاد مدیریت بحران آبگرفتگی در این بلوک در حال تخلیه است.
فرماندار شهرستان اراک اظهار داشت: بر اثر سرریز آب از بند خاکی روستای جمالکه از توابع اراک جاده دسترسی این روستا دچار آب کندگی شده و تردد از آن امکان ندارد که در هماهنگی با نیروهای 42 قدر کار نصب پل متحرک برای برقراری تردد ساکنان این خطه تا ظهر روز چهارشنبه انجام می شود.
بختیاری بیان کرد: سیلاب حوزه مشهد میقان و روستای اطراف آن با هدایتگری صحیح آب به تالاب میقان در حال فروکش کردن است و پیش بینی می شود تا اواخر وقت امروز مشکلات روستاهای مرادآباد و آزاد مزآباد کاسته شود.
وی توضیح داد: با طغیان ناگهانی رودخانه قره کهریز در عصر دوشنبه بخشی از حواشی کردهرود، سنجان، ضامنجان، عقیل آباد و گوار دچار آبگرفتگی شد که اکنون مشکلات این بخش مدیریت شده است اما پنج سازه ساختمانی این منطقه آسیب جزئی دیده و 2 منزل فرسوده قدیمی نیز تخریب شده است.
فرماندار اراک عنوان کرد: در سفر روز گذشته وزیر راه و شهرسازی و رئیس مجلس شورای اسلامی به اراک تمامی مراتب آسیب های سیلاب مطرح شده و سیاست دولت تسریع در حل مشکلات و کمک به بخش های خسارت دیده دولتی و خصوصی است.
باران های سیل آساروزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری در نقاط مختلف استان مرکزی موجب جاری شدن سیلاب، رانش زمین وبروز اسیب هایی به تاسیسات زیربنایی و منازل مسکونی شد.
6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت بحران خسارات سيل اراك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۱۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زیرکوه گفت: در پی بارندگی پنجم اردیبهشت ماه سال‌جاری در یک بازه زمانی چند ساعته، تعداد ۴۵ سازه آبخیزداری با حجم ۲میلیون و ۳۰۰هزار مترمکعب آبگیری و سرریز شد. 

رجبی افزود: این سیلاب بی سابقه درشهرستان به تعداد ۲۰ سازه (از ۱۰تا ۱۰۰درصد) که تماما بند‌های قدیمی هستند خسارتی بالغ بر ۸۳میلیارد تومان وارد کرد.

وی با بیان اینکه علاوه بر اشکالات فنی این سازه ها، در برخی حوزه ها، وجود بندسار‌های مردمی که اغلب درحاشیه رودخانه‌ها بدون رعایت نکات فنی ساخته شده از دیگر عوامل تشدید خسارت سیلاب در این منطقه بود، گفت: در شهرستان زیرکوه تعداد ۵ حوزه مهم فاقد مطالعه وجود دارد که نیازمند تامین اعتبار و انجام مطالعات جامع آبخیزداری است.

رجبی افزود: علاوه بر سازه‌های ذکر شده، تعداد ۳۵ سازه اولویت دار و مهم هم در حوزه‌های دارای مطالعه طراحی شده که در انتظار تامین اعتبار است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • پایان امدادرسانی به سیلاب سیستان و بلوچستان
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • امدادرسانی به سیستان و بلوچستان پایان یافت
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید