Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج روز چهارشنبه با اشاره به جزئیات عملکرد این سازمان در خدمات و امدادرسانی به شهرهای مختلف سیل زده کشور، گفت: تا به امروز که دو هفته از وقوع سیل در استان های کشور می گذرد، کمک رسانی ها توسط بسیج ادامه دارد و فقط در دو استان گلستان و مازندران حدود هزار و 341 گروه جهادی به صورت رسمی فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ما از 29 اسفند کمک های خود را برای خدمت رسانی به مردم سیل زده سراسر کشور آغاز کردیم. البته تا دو سه روز ابتدایی وقوع سیل در شهرهای مختلف، کمک رسانی ها با توجه به امکانات بومی هر استان انجام می شد و پس از دریافت پیام مقام معظم رهبری این کمک ها شکل جدیدی به خود گرفت.
غیب پرور افزود: در این رابطه هفت استان کشور را به عنوان پشتیبان استان گلستان، پنج استان را به عنوان پشتیبان استان مازندران و سه استان را به عنوان پشتیبان و حمایت کننده استان خوزستان قرار دادیم و در بقیه استان‌ها با توجه به اطلاعاتی که در خصوص حضور مردم بومی این استان ها برای کمک‌رسانی داشتیم، تلاش کردیم به نحوه کمک رسانی در این استان ها دست نزنیم ولی از طرف دیگر مانع کمک رسانی به این استان‌ها نیز نشدیم.

* اولویت های خدمت رسانی بسیج در مناطق سیل زده
رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: خدمات مختلفی از سوی بسیج در مناطق سیل زده به مردم ارائه شد که در مرحله اول آن می‌توان به امدادرسانی اشاره کرد. در این مرحله هدف سازمان بسیج برای کمک به سیل زدگان، نجات جان آنها بود. 
سردار غیب پرور عنوان کرد: بخش مهمی از خسارت های وارد شده مربوط به مزارع کشاورزی و دام ها است، اما کمک رسانی به مردم برای نجات دام ها در مرحله دوم اهمیت قرار داشت و بر همین اساس حفظ جان مردم را در اولویت اول قرار دادیم.
وی افزود: در زمینه کمک رسانی توفیقات بسیاری به دست آمد و گرچه تعدادی از هموطنان، جان خود را از دست دادند که کام همه ما تلخ شد اما از این مرحله به بعد وارد بخش بازسازی ساختمان ها و منازل مسکونی خواهیم شد. به عنوان مثال در ساعتی پیش از برگزاری جلسه مسئولان نظام با مقام معظم رهبری توافقی با سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و همچنین در زمینه کمک رسانی و بازسازی مناطق سیل زده توافقی با علیرضا تابش رئیس بنیاد مسکن کشور منعقد شد. 

* سه هزار باب منزل در گلستان و مازندران بازسازی می شود
سردار غیب پرور گفت: بر همین اساس از فردا بازسازی منازل آغاز می شود و اولویت اول با افراد تحت پوشش کمیته حضرت امام(ره) و افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی است. فعلاً در دو استان گلستان و مازندران حدود سه هزار خانه بازسازی خواهد شد و سعی می شود تا دو سه روز آینده این طرح عملیاتی شود.
وی افزود: در برخی دیگر از استان‌های کشور همچون لرستان که شرایط ویژه ای دارد طی یک هفته یا 10 روز آینده اقدامات اولیه را انجام خواهیم داد و مردم عزیز کشور بدانند که مجموعه‌های سپاه، بسیج و ارتش در کنار آنها هستند و تا زمانی که مطمئن نباشیم، صحنه را ترک نخواهیم کرد.
رئیس سازمان بسیج اضافه کرد: متاسفانه در کل کشور تاکنون 47 نفر جان خود را از دست دادند که بیشترین تعداد این افراد از شهر شیراز هستند. باوجود این که سیل در شهر شیراز به گستردگی سایر شهرهای سیل زده نبود اما بیشترین آمار جان باختگان در این شهر به ثبت رسیده است.

* تاکید رهبر انقلاب بر آینده نگری 
سردار غیب پرور با اشاره به جلسه روز گذشته مسئولان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و نکاتی که معظم له پیرامون خدمت رسانی هرچه بهتر و بیشتر به سیل زدگان ایراد فرمودند؛ گفت: رهبر معظم انقلاب بدون اشاره به دستگاه و نهاد خاصی بر ادامه تلاش ها و استمرار بر خدمت رسانی به مناطق سیل زده تاکید داشتند و مسئولان را به آینده نگری، عمق بخشی ساخت و سازها و عملیات عمرانی برای پیش گیری از وقوع چنین حوادثی دعوت کردند.
وی افزود: به هرحال روزی سیل تمام می شود ولی ما موظف به آینده نگری و نگاه عمیق تر در ساخت و سازها، لایروبی مسیل ها و ایمن سازی هر چه بهتر برای جلوگیری از خسارت های بیشتر در لحظه وقوع سیل هستیم.
سردار غیب پرور گفت: سیل باوجود تلخی هایی که داشت اما موجب شد کشور ما پس از سال ها خشکسالی از نعمت باران بهره مند شود و طبق گزارش وزیر نیرو تاکنون 400 تالاب کشور به طور کامل پر و دریاچه ارومیه احیا شده است. به همین دلیل نباید حادثه سیل موجب شود که شکر خدا را فراموش کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مناطق سیل زده سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۳۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مرکز اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه گزارشی درباره وضع اقتصادی این باریکه هفت ماه پس از تجاوز رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، نرخ فقر در نوار غزه در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.

مرکز اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه همچنین تأکید کرد که ۹۵ درصد مؤسسات اقتصادی این باریکه به دلیل جنگ اسرائیل کار خود را متوقف کرده‌اند.

این مرکز افزود که خسارات مستقیم اولیه جنگ در نوار غزه بالغ بر ۳۳ میلیارد دلار بوده است.

این آمار در حالی است که مرکز دیده‌بان حقوق بشر اروپا- مدیترانه هم در گزارشی اعلام کرد که اسرائیل ۸۰ درصد مدارس غزه را به طور کامل یا جزئی ویران و آنها را به بازداشتگاه یا محل شکنجه تبدیل کرده است.

کد خبر 6094312

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها رسالت مهمی برعهده دارند
  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • ۳۸۷ نیرو مشغول یافتن «یسنا دیدار» در کلاله/اعزام بالگرد به گلستان
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود