Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:26:18 GMT

سیل ۳۰۲ واحد مسکونی را در صحنه تخریب کرد /رانش دیواره دربند

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۹۳۸۵۴

سیل ۳۰۲ واحد مسکونی را در صحنه تخریب کرد /رانش دیواره دربند

نورالدین فرزادی پور در گفتگو با خبرنگار مهر به بیان آخرین وضعیت شهرستان صحنه پس از بارندگی‌های اخیر پرداخت و اظهار داشت: وضعیت شهرستان صحنه به دلیل جاری بودن رودخانه گاماسیاب به طول ۴۵ کیلومتر و همچنین قرار گرفتن در پایین دست شهرستان‌های نهاوند، کنگاور، تویسرکان و از ناحیه سنقروکلیایی، سد جامیشان و ارتفاعات دالاخانی و امروله بسیار نامناسب‌تر از دیگر شهرستان‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار صحنه افزود: شهرستان ما در مسیر عبور رودخانه‌های پرآبی همچون گاماسیاب، دینور آب و مریم نگار بود علاوه بر این نزولات آسمانی در شهرستان را هم داشتیم اگر به طور متوسط برای هر کدام از این شهرستانها ۱۵۰ میلی‌متر بارندگی را در نظر بگیریم حجم عظیمی از سیلاب‌ها سرازیر شده از این مسیرها در دشت‌های چمچمال و دینور ما تجمع پیدا کرد و بیش از ۷۰۰ متر مکعب در ثانیه آب به دشت‌های صحنه وارد شد.

وی افزود: این ورود حجم عظیم آب باعث آبگرفتگی بخش اعظمی از اراضی کشاورزی شهرستان صحنه شده و عموم روستاها که در طول همین ۴۵ کیلومتر رودخانه قرار دارند را درگیر کرد.

فرزادی پور با تصریح اینکه اراضی کشاورزی شهرستان به طور ۱۰۰ درصد آسیب دیده است، گفت: در این راستا ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان در طول این مسیر خسارت دیده‌اند.

فرماندار صحنه با بیان اینکه ۱۰ دستگاه پل در مسیر رودخانه‌های دینور آب، مریم نگار و گاماسیاب دچار آسیب دیدگی شده‌اند، افزود: از مهمترین این پل‌ها می‌توان پل گروس امامزاده خلیل الله، پل علی آباد، ارجنه سر آسیابان، بند عین‌القاص، پل کلکان نثار، پل چشم قنبر و سایر پل‌های سبک تر هستند.

وی اظهار داشت: رانش دیواره دربند و شکست لوله ۴۰۰ تأمین آب شهر از دیگر آسیب‌های بود که این سیل به شهرستان صحنه وارد کرد.

فرماندار صحنه خاطرنشان کرد: بخشی از زیرساخت‌های راه همچون مسیر صحنه به خدابنده‌لو و سنقروکلیایی که در محور نمازگاه - جاده‌ای که سالیان به عنوان یک راه اصلی محسوب می‌شد- نشست کرده و تردد را در این مسیر با کندی مواجه شده است.

فرزادی پور بیان داشت: تأسیسات آبیاری اراضی کشاورزی از جمله چاه‌های آب موتورخانه‌ها و همچنین تأسیسات برق و آب آشامیدنی در روستاها مورد آسیب جدی قرار گرفتند.

وی ادامه داد حدود ۳۰۲ واحد مسکونی غیرمستحکم در روستاها تخریب شدند و نیاز به بازسازی دارند البته خانواده‌های این واحدها را قبل از بارندگی جابه‌جا کردیم و خوشبختانه هیچ گونه آسیب جانی نداشتیم.

فرماندار صحنه با بیان اینکه این یکی از سخت‌ترین بحران‌هایی بود که آن را پشت سر گذاشتیم، گفت: با تدابیر استاندار، دستگاه‌های اجرایی، مدیریت بحران شهرستان، نماینده شورای اسلامی و همچنین حمایت و مشارکت مردم، بسیج، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی و دیگر دستگاه‌های مربوطه این وضعیت سامان گرفته است.

کد خبر 4580874

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان صحنه سیل رانش زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۳۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • تفرجگاه "دربند" صحنه از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شد
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • واگذاری ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی