Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمد آیتی: یکی از عیب‌های ما ایرانی‌ها این است که در هنگام وقوع حادثه و بحران به جای حل مشکل به دنبال مقصر هستیم و مرتباً از یکدیگر انتظار حل معضل را داریم. از سوی دیگر، برخی مسئولان عادت کرده‌اند که خیلی راحت و بدون پشتوانه به مردم قول دهند، قول‌هایی که همگان خیلی زود به توخالی بودن آن پی می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، زهرا ساعی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس به رویداد۲۴ گفته: در حال حاضر بسیاری از نقاط کشور در وضعیت اضطراری بسر می‌برند و متاسفانه در دو دهفته اخیر، خسارت‌های جدی به چند استان ما وارد شده که اکنون هیچ چاره‌ای جز همدلی و مدیریت عقلانی نداریم، یعنی قرار نیست این وضعیت فرصتی برای انتقام گروه‌های سیاسی از یکدیگر باشد. نمی‌دانم سیل تا چه زمانی ادامه دارد، اما امیدوارم به مجرد اینکه این بحران ختم به خیر شد بلافاصله دولت وارد میدان شود و خسارت‌های وارد شده به مردم و استان‌ها را بررسی کند و سپس با کمک دیگر سازمان‌ها و ارگان‌های حاکمیتی و حتی مردم خیر در پی جبران آن باشد.

وی افزود: عده‌ای فکر می‌کنند مقابله با بحران و سپس بازسازی محل‌های آسیب‌دیده وظیفه دولت است؛ هرچند دولت در خط مقدم این خدمت‌رسانی قرار دارد، اما همه باید بدانند که در مقابل این اتفاق مسئولند و اگر دلشان برای کشورشان می‌سوزد باید پای کار باشند و تا انتها با یک بسیج عمومی، مشکل مردم و کشور را حل کنند.

نماینده تبریز تصریح کرد: این روز‌ها شاهد کمک همه سازمان‌ها، ارگان‌ها و نهاد‌ها هستیم که مردانه در کنار دولت ایستاده‌اند و تنها به مقابله با این بلای طبیعی می‌پردازند. همین روند باید تا برآورد خسارت و سروسامان دادن زندگی مردم سیل‌زده ادامه داشته باشد. مگر می‌شود هموطن ما زندگی‌اش را از دست بدهد و ما بگوییم حل این مشکل به ما ربطی ندارد؟

ساعی با اشاره به بحران اقتصادی کشور گفت: ماه‌هاست که مملکت با تحریم‌های سخت اقتصادی روبرو شده و دشمنان نظام با تمام توان، نظام مدیریتی ایران را نشانه رفتند. به تبع همین موضوع، بودجه دولت کم شده و نیاز است که از همه ظرفیت‌ها برای اداره کشور استفاده کنیم. اینکه امروز کشور تحریم اقتصادی است و با کاهش چشمگیر فروش نفت مواجه شدیم و درآمد کشور پایین آمده تنها به دولت مربوط نمی‌شود بلکه همه در این موضوع سهیم هستیم.

عضو فراکسیون امید مجلس خاطرنشان کرد: سیل هفته‌های اخیر، همه قشر‌های مختلف آسیب‌دیده را نگران کرده است. بطور مثال مردم می‌گویند چطوری خانه‌هایمان را بازسازی کنیم؟ و کشاورزان، دامداران و کسبه می‌پرسند چگونه از این به بعد به درآمدزایی بپردازیم در حالی که دستمان خالی است؟ از سوی دیگر افراد پشت کنکوری دغدغه نزدیک شدن به آزمونی را دارند که سرنوشتشان به آن گره خورده و... من معتقدم دولتمردان باید در حالت آماده‌باش باشند تا هر استانی شرایط عادی پیدا کرد برای تک‌تک معضلاتی که با آن دست به گریبان هستند، فکری شود. به نظر من، دولت یا هر نهادی که می‌خواهد به مردم سیل‌زده کمک کند باید اولویت‌بندی داشته باشد. اولویت اول، بازسازی و نوسازی خانه‌های مردم است؛ چون اسکان خانواده‌ها مهمترین مسئله پس از عادی شدن شرایط است. بطور مثال در بخش آموزش حتماً باید فکر اساسی برای کنکوری‌ها شود و اینکه چگونه می‌شود دانش‌آموزان را برای ادامه تحصیل مدیریت کرد. در سیل‌های اخیر، برخی از افراد بیمار و مسن با چالش‌های جدی روبرو شدند که انتظار می‌رود کمک به اوضاع و احوال آن‌ها در اولویت‌های نخست قرار بگیرد.

ساعی در پایان و در پاسخ به اینکه اگر قول‌های مسئولان به سرانجام نرسد چه پیامد‌های منفی برای کشور حاصل می‌شود؟ گفت: مهمترین پیامد این قول‌های توخالی «بی‌اعتمادی» است. خطر بی‌اعتمادی به مسئولان اجرایی کشور، بزرگترین خسارتی است که می‌تواند در جامعه رخ دهد. امیدوارم با وجود همه کمک‌هایی که می‌شود به مردم داشت از قول‌های بی‌پایه و اساس که منابع آن موجود نیست پرهیز شود تا وضع بدتر از این نشود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سیل سیل در گلستان سیل در خوزستان سیل در لرستان سیل در مازندران خسارت دولت تحریم قول بی اعتمادی بلای طبیعی زهرا ساعی نماینده تبریز سیل شیراز سیل استان گلستان سیل دروازه قرآن سیل در شیراز خسارت سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۴۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با آغاز هفته گرامیداشت کار و کارگر، مراسم اعطای نشان «اقتصاد مقاومتی» به واحد‌های تولیدی نمونه کشور با حضور سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

در این مراسم مرتضوی ضمن تبریک هفته کار و کارگر گفت: کار و تولید عزت و اقتدار  مردم است. بیش از ۵ هزار نیرو در یک کارگاه تولیدی فعال هستند که بیش از نیمی از این جمعیت را زنان نخبه، تحصیل کرده و فعال تشکیل داده است.

وزیر کار گفت: از ۱۶ میلیون بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، حدود ۳میلیون و ۷۹۰هزار  زن بیمه تامین اجتماعی هستند.

مرتضوی با توجه به جهش تولید با مشارکت مردم گفت: اساسا در حوزه اقتصاد اسلامی و اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی اقتصاد دولتی، خصوصی وتعاونی تقسیم می شود که باید بالغ بر ۸۰درصد کل اقتصاد در دست بخش خصوصی باشد.

وی تصریح کرد: جهش تولید نیاز به تلاش دولت با مشارکت مردم دارد.

وزیر کار گفت: مانع زدایی از تولید و جلوگیری از مداخلات ادارات دولتی  از زنجیره تولید، از اقدامات مهم در راستای تحقق شعار سال است.جهش‌تولید بدون مشارکت مردم اجرایی نخواهد شد.

وی ادامه داد: امروز مردم در عرصه های مختلف اقتصادی خوش درخشیدند و در راستای حفظ و ارتقاء تولیدات داخلی پیشتاز بوده اند.

پیگیری امنیت شغلی زنان هستیم

همچنین در این مراسم نرجس بختیار خلج مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان گفت: در دولت سیزدهم توجه به بانوان بیشتر شده است و به عنوان اولویت کاری وزارت کار قرار گرفته است.

وی گفت:کمیته مشاور زنان و خانواده در دولت سیزدهم تشکیل و امور مرتبط با این کمیته به طور جدی در حال پیگیری است.

خلج ادامه داد: این کمیته امنیت زنان در اشتغال در راستای ازدواج و فرزند آوری را  در حال پیگیری است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • اینجا غزه نیست؛ بمباران هم نشده است! | اینجا اوکلاهما است که خانه ها بر اثر گردباد تخریب شده اند ... + فیلم
  • بستگان اسرای اسرائیلی:کابینه فرصت امضای توافق را از دست ندهد
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است