Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هم اکنون در راه ارتباطی و هم برق روستاهای " لوت، کهرود، ناندل" و چندین روستای واقع در دهستان دلارستاق در بخش لاریجان که درگیر سیل دو روز گذشته شده بودند، با تلاش ساکنان این روستاها و نیز بسیج تمامی امکانات دستگاه‌های اجرایی شهرستان راه ارتباطی این روستاها بازگشایی و برقرار و برق نیز وصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در پی جاری شدن سیل دو روز گذشته در بخش لاریجان، بیشتر زمین‌های زراعی و باغی درختان سیاه ریشه و نیز سردهنه های در مسیر سیلاب دچار خسارت جدی شده که برآورد خسارت‌ها توسط کارشناسان مربوطه در حال انجام است.

ریزش سنگ در سه مسیر جاده هراز

بخشدار لاریجان آمل همچنین با اشاره به اینکه تداوم بارش‌های شدید باران در روزهای گذشته در این بخش باعث جاری شدن حجم زیادی از انباشت سیلاب به سطح جاده اصلی هراز شده بود، افزود: هم اکنون در کیلومتر ۴۵ تا ۵۵ جاده هراز بیشتری آورده‌های ریزش شن و ماسه به سطح جاده را داشته و باعث بسته شدن جاده هراز از روز دوشنبه تاکنون شده است.

مقدم ادامه داد: با وجود بسته بودن جاده هراز در روزهای اخیر، عوامل راهداری بخش لاریجان در تلاش برای پاکسازی سطح جاده و برقراری دوباره تردد در این جاده هستند و تاکنون حدود ۸۰ درصد از حجم سنگ وشن موجود از سطح این جاده پاکسازی شده است.

وی با اشاره به اینکه هنوز به طور دقیق نمی‌توان اعلام کرد که جاده هراز از کی باز خواهد شد، یادآورشد، تا زمان پاکسازی کامل سطح جاده و اطمینان از امنیت کامل برای حفظ جان وسلامتی رانندگان عبور، اطلاع رسانی خواهد شد.

بیش از ۱۵ هزار نفر جمعیت در حدود ۸۰ روستا بخش کوهستانی لاریجان از توابع شهرستان آمل سکونت دارند.

این بخش در مسیر اصلی جاده پرتردد هراز که ۱۱۰ کیلومتر آن از آمل تا محدوده استان تهران را شامل می‌شود، واقع شده است.

کد خبر 4580963

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا مقدم فرمانداری آمل سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا آتش‌بس در غزه از کانال مصر برقرار می شود؟

«دولت مصر به تازگی از طرح جدید خود برای آتش بس در جنگ غزه رونمایی کرده است. طرحی که در ادامه ابتکارهای پیشین مصری‌ها در این رابطه قرار دارد و البته اما و اگرهای زیادی در مورد به نتیجه رسیدن این طرح وجود دارد.»

به گزارش ایسنا، الف نوشت: یکی از میانجی گران فعال در جریان جنگ غزه با هدف برقراری آتش بس، دولت مصر بوده است. در این راستا این کشور میزبان چندین دور رایزنی و مذاکره با مقام های ارشد حماس و رژیم اشغالگر قدس بوده و بر آن بوده تا ابتکارات مطرح شده از سوی خود جهت برقراری آتش بس در نوار غزه را محقق سازد. به تازگی نیز در جریان سفر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به منطقه شاهد طرح ابتکار جدید دولت مصر برای برقراری آتش بس در نوار غزه بوده ایم. 

طرحی که جزئیات چندانی از آن به بیرون درز نکرده با این حال به این نکته اشاره شده که در قالب آن مبادله اسرا میان حماس و رژیم اسرائیل صورت می گیرد و البته که شاهد یک آتش بس سه هفته ای خواهیم بود. آتش بسی که هدف اصلی آن جلوگیری از حمله به شهر رفح است. در عین حال دولت مصر خواستار آن شده که در روند بازگشت فلسطینی های ساکن در شمال غزه به خانه های خود بازرسی آن ها بر عهده نیروهای مصری و نه اسرائیلی باشد. با این همه، بسیاری از ناظران و تحلیلگران مسائل راهبردی تاکید دارند که بعید است که این ابتکار، ماهیت عملیاتی به خود بگیرد. 

دلیل این مساله نیز روشن است: زیرا آتش بس موقت و مبادله اسرا در قالب آن گزینه ای است که کاملا در قالب اهداف و منافع رژیم صهیونیستی است. در این چهارچوب رژیم صهیونیستی هم می توانند اسرای خود را آزاد کرده و تا حدی از شدت فشارهای داخلی علیه خود بکاهد و هم گزینه حمله به رفح و جنگ افروزی علیه مردم غزه را نیز همچنان روی میز داشته باشد. معادله ای که حماس آن را رد کرده و تاکید نموده که هر توافق آتش‌بسی بایستی ماهیت دائم و نه موقت داشته باشد. 

با این همه، حداقل به یک دلیل، به نظر نمی رسد که آتش بس در جنگ غزه از کانال مصر محقق شود. دلیل این موضوع نیز در جهت گیری های بین المللی و البته سیاست داخلی مصر نهفته است. مصر از نظر سیاسی پیوندهای نزدیکی را با جهان غرب و البته رژیم اشغالگر قدس دارد. دولت مصر چندین دهه است که به توافق صلح با اسرائیل رسیده و البته که شدیدا نیز به کمک های قدرت های غربی به اقتصاد خود وابسته است. 

در جریان جنگ غزه نیز شاهد بودیم که مصر همسو با درخواست های صهیونیست ها و قدرت های غربی، مرز مشترک خود با نوار غزه را به طور کامل بست. از این رو، این کنشگر نمی تواند طرحی را ارائه کند که در برگیرنده منافع ملت و مقاومت فلسطین هم باشد. جدای از این ها، نباید از یاد ببریم که جنبش حماس گرایش‌های اخوانی قابل توجهی دارد. این در حالی است که جنبش اخوان المسلمین تا حد زیادی در مصر تحت سرکوب دولت مرکزی این کشور قرار دارد و حتی دولت مصر پیروزی حماس در جنگ غزه را یک چالش بزرگ برای خود در عرصه سیاست داخلی اش ارزیابی می کند. 

با توجه به آنچه گفته شد، به نظر نمی رسد که آتش بس عادلانه ای در جنگ غزه از رهگذر ابتکارات دولت مصر برقرار شود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جاده شمالی یک‌طرفه شد
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • آیا آتش‌بس در غزه از کانال مصر برقرار می شود؟
  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه خیز در جاده‌های ارومیه
  • حذف نقطه حادثه خیز در حوزه شهرستان بشرویه
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه