Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به خطرات مصرف قارچهای سمی گفت: مردم از مصرف هر گونه قارچ‌های خودرو و فله‌ای خودداری کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا صائینی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به خطرات مصرف قارچهای سمی اظهار کرد: با توجه به آغاز بارشهای بهاری و احتمال رویش قارچهای خودرو و سمی در مناطق مختلف از جمله کوه‌ها، باغها، پارکها، مزارع و باغچه‌های منازل و خطرات مسمومیت ناشی از مصرف قارچهای سمی که در بهار سال گذشته نیز سبب مسمومیت و فوت تعدادی از هموطنان‌مان در برخی از استانها گردید، نیاز است که هم استانی‌ها مراقبت‌های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم از مصرف هر گونه قارچ خودرو و قارچ‌هایی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شوند خودداری کنند و فقط قارچ‌هایی را که توسط مراکز مجاز و در بسته‌ بندی‌های دارای علام سیب سلامت سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت عرضه می‌شوند، تهیه و مصرف کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه مردم به توصیه‌های افراد عادی در خصوص تشخیص قارچهای خوراکی توجه نکنند، عنوان کرد: شناسایی قارچهای خوراکی از قارچهای سمی بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، بو، رنگ و مزه امکان‌پذیر نیست.

وی بیان کرد: پختن قارچها یعنی کباب کردن، آب پز کردن، بخار پز کردن و سرخ کردن سبب از بین رفتن سم قارچ نمی‌شود، بنابراین لازم است که مردم از مصرف قارچهای خودرو به صورت خام یا پخته خودداری کنند.

صائینی تصریح کرد: مصرف قارچها توسط پرندگان و سایر حیوانات نشان دهنده غیرسمی بودن قارچها برای انسان نیست.

وی با توصیه به مراجعه به مراکز درمانی در صورت مصرف و بروز برخی علائم گفت: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی(تهوع، استفراغ و اسهال) پس از مصرف قارچ سریعا به مراکز درمانی و بیمارستانها مراجعه و از خود درمانی پرهیز شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان اظهار کرد: سال گذشته در استان زنجان مصرف این گونه قارچها مشکلات کبدی برای برخی از هم‌استانی‌ها شد که حتی مجبور به اعزام بیماران به سایر استانها شدیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۵۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی

حسن مرادی استاد دانشگاه و کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه کشور ما یکی از پر مصرف ترین کشور های دنیا در مصرف گاز است، گفت: ما دومین کشور دارای ذخایر و منابع گازی هستیم اما مصرف انرژی در کشور بسیار بالاست، که آن هم دلایل متعددی دارد.

وی ادامه داد: مهمترین دلیل مصرف بالای گاز در کشور ما به قبل از انقلاب باز می گردد، زمانی که لوله کشی گاز به صورت رایگان انجام شد مردم گمان بردند که گاز نعمتی لایزالی و پایدار است و خبر نداشتند در کشور هایی که لوله کشی گاز وجود دارد با چه سختی این گاز را به مصرف می رسانند بنابراین بر اساس عادت نا مانوس و بدون مطالعه مصرف گاز به شدت افزایش پیدا کرد.

این کارشناس انرژی یادآور شد: یکی از دلایل مهم هدر رفت انرژی در کشور را می توان بخاری های گازی غیر استاندارد عنوان کرد.

وی ادامه داد: بر اساس محاسبه ای که در دولت های یازدهم تا سیزدهم انجام شده است نشان می دهد ۲۵ میلیون بخاری در کشور وجود دارد که اکنون این تعداد بیش از ۲۵ میلیون بخاری است که منجر به هدر رفت گاز می شود.

مرادی با بیان اینکه متاسفانه هیچ مکانیزم صحیحی برای استفاده از بخاری وجود ندارد، یادآور شد: در بسیاری از روستا ها به علت بزرگ بودن خانه های روستایی ۵ تا ۶ بخاری در هر خانه مورد استفاده قرار می گیرد که در این صورت حجم بالایی از گاز مورد استفاده قرار می گیرد و دولت باید برای این موضوع تدبیری در نظر بگیرد.

این کارشناس انرژی توضیح داد: دولت یازدهم و دوازدهم بنا داشتند طی برنامه هایی با کمک شرکت بهینه سازی سوخت این ۲۰ میلیون بخاری فاقد استاندارد را اصلاح کنند اما متاسفانه جز ۱۰ هزار بخاری نتوانستند بخاری بیشتری تولید کنند زیرا قیمت بالایی داشت و هر کسی قدرت خرید آن را نداشت و حتی این ۱۰ هزار بخاری که با روش جدید ساخته شده اند به آموزش و پرورش هدیه شده است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بخاری های غیر استاندارد نانوایی های غیر استاندارد، فلر ها وموتورخانه های غیر استاندارد منجر به هدر رفت و پرتی گاز می شود به همین دلیل باید خود را با آخرین فناوری های روز دنیا تطبیق دهیم تا بتوانیم این ثروت خدا دادی را به صورت بهینه استفاده کنیم.

کد خبر 6093137 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • افشاگری درباره تقسیم استان تهران
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • هر گونه بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند