Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@09:40:27 GMT

ایران واردات کالا از قزاقستان را آسان کرد

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۹۶۱۱۶

ایران واردات کالا از قزاقستان را آسان کرد

به دنبال پیش‌نویس قانون موقت برقراری منطقه آزاد تجاری میان اعضای اتحادیه اوراسیا و ایران، تهران واردات کالا از قزاقستان به کشور را تسهیل کرد.

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری کاز اینفورم، «سریک ژوانگاریین» معاون وزیر اقتصاد قزاقستان گفت، براساس توافق صورت گرفته ایران عوارض گمرکی 864 کالا ازجمله صنعتی و کشاورزی را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر اقتصاد قزاقستان همچنین افزود، طبق برنامه‌های صورت گرفته قرار است عوارض گمرکی گوشت گاو و گوسفند از 26 درصد به پنج درصد کاهش یابد و در حوزه روغن نباتی نیز کاهش 50 درصدی عوارض گمرکی خواهیم داشت.
بر اساس گفته‌های «سریک ژوانگاریین»، کاهش عوارض گمرکی در حوزه‌های سبزیجات، پاستا، فولاد نیز اجرایی خواهند شد و کالاهای فوق در حال حاضر نیمی از صادرات قزاقستان به ایران را تشکیل می‌دهند.
معاون وزیر اقتصاد قزاقستان در ادامه افزود، توافق برقراری منطقه آزاد تجاری بعد از تکمیل روند اصلاحات وارد 60 روز کاری خواهد شد و پس از آن به مدت سه سال اعتبار دارد.
مقام اقتصادی قزاقستان خاطرنشان کرد، در طول سال جاری برنامه‌ریزی‌شده که طرفین مذاکرات را آغاز کنند تا برای ایجاد یک منطقه آزاد تجاری یک توافق دائمی به دست آید.
سریک ژوانگاریین همچنین افزود، در سال 2018 میلادی ارزش تبادلات تجاری میان قزاقستان و ایران به 516 میلیون دلار رسید که 426 میلیون دلار از سهم این تبادلات متعلق به قزاقستان و 89 میلیون دلار آن مربوط به واردات از ایران بوده است.
قزاقستان یکی از کشورهای منطقه آسیای مرکزی است که عمده صادرات آن به ایران شامل گوشت گوسفند و گاو و فولاد است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کالا ابران قزاقستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۶۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟

در گزارشی از آزاد شدن واردات جت شخصی به کشور به‌شدت انتقاد شده است.

به گزارش اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش آمده است:

وقتی از «جت شخصی» صحبت می‌کنیم؛ مشخص است که درباره چه چیزی حرف می‌زنیم. یک هواپیما با گنجایش ۷ تا ۱۰ نفر که فقط عده‌ای خاص قدرت اجاره یا خرید آن را دارند؛ بنابراین کسی مخالف دسته‌بندی این کالا در رده لاکچری‌ها نیست. اما کاربران شبکه‌های اجتماعی سؤال می‌کنند که چرا در شرایط تنگنای ارزی موجود که بسیاری از کالا‌ها در رده «لوکس» دسته‌بندی شده و واردات آن ممنوع است؛ برای قشر خاصی که قدرت خرید همه‌چیز را دارند، خرید و فروش جت شخصی آزاد شده تا به زندگی لوکس خود چهره تازه‌ای بدهند و از یکنواختی در بیایند؟ این دسته از کاربران، به شرایط واردات آیفون ۱۴ که سال‌هاست واردات آن ممنوع است اشاره می‌کنند.

یا به واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار که به عنوان کالای لوکس، انجام این کار منوط به صادرات کالای دیگری شده. یا واردات خودرو که دو سال است به دلایل مختلف انجام نمی‌شود یا فرایند کندی دارد. یا واردات لوازم خانگی که به بهانه حمایت از تولید داخلی ممنوع شده است. این دسته‌بندی تا چندین مورد دیگر ادامه دارد و افکار عمومی می‌پرسد چرا این دوگانگی رفتاری در واردات و خرید و فروش کالا دیده می‌شود؟ و چرا رانت خاصی برای قشر پولدار جامعه فراهم شده است؟

مثلا چطور می‌شود که آیفون ۱۴ به دلیل لوکس بودن رجیستر نمی‌شود، اما به از «ما بهتران» اجازه رجیستر جت شخصی می‌دهند؟ چرا مردم اجازه رانندگی با خودرو با حجم موتور ۲۰۰۰ سی‌سی به بالا را ندارند (چون اصولا آنقدر گران و نایاب است که دسترسی عموم به آن راحت نیست)، اما ثروتمندان مجوز خرید جت شخصی را پیدا می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • ۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟