Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بخشی از متن دستور زنگنه به شرکت‌های تابعه وزارت نفت برای ادامه کمک رسانی به مناطق سیل زده آمده است: هر گزندی به استان خوزستان به عنوان قلب تپنده صنعت نفت، زخمی بر پیکره این صنعت خواهد بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیژن زنگنه وزیر نفت به شرکت‌های تابعه وزارت نفت برای ادامه کمک رسانی به مناطق سیل زده بخصوص استان خوزستان دستور داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران عامل محترم شرکت‌های ملی نفت ایران، ملی گاز ایران و پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران

مدیران عامل محترم شرکت‌های ملی مناطق نفتخیز جنوب، مناطق مرکزی ایران، مهندسی وتوسعه نفت، ملی حفاری و نفت اروندان:

پیرو تاکیدات قبلی مبنی بر انجام اقدامات لازم و پیشگیرانه برای مددرسانی به هموطنان عزیز برای کاهش آسیب‌های سیل، ضمن قدردانی و سپاس از زحمات خالصانه و شبانه روزی همکاران صنعت نفت در حادثه ناگوار سیل‌های  اخیر و ابراز همدردی با آسیب دیدگان در این حوادث، لازم می دانم نکاتی را مورد تاکید مجدد قرار دهم:

1) با توجه به تداوم جریان سیلاب ها، حفظ آمادگی ضروری بوده و مدیران مرتبط باید تلاش خود را بر این امر متمرکز نمایند.

2) آلام و آسیب هم وطنان عزیز در مناطق سیل زده و گستره بی سابقه حادثه ، ایجاب می کند که تمامی نیروها و تجهیزات صنعت نفت همچنان با هماهنگی کامل با ستاد فرماندهی مدیریت بحران، برای یاری رسانی و ارائه خدمات به مردم، حضوری فعال و مبتنی بر سازماندهی موثر داشته باشند.

3) اقدام شرکت‌های مناطق نفت‌خیز جنوب و ملی حفاری در پمپاژ آب از برخی مناطق سیل زده وهمچنین تلاش شرکت ملی گاز در حفظ و تداوم جریان گاز رسانی به ویژه در استان گلستان و سوخت رسانی به مناطق سیل زده توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی نیز شایسته تقدیر است و جا دارد این تلاش ها با جدیت مضاعف در تمامی مناطق بحران زده ادامه یابد.

4) از آن جا که خوزستان نیز به عنوان قلب تپنده صنعت نفت در معرض خطر جدی سیلاب قرار دارد و هر گزندی به این استان، زخمی بر پیکره صنعت نفت خواهد بود، لازم است شرکت های تابعه وزارت نفت به ویژه شرکت های مناطق نفت خیز جنوب، ملی حفاری، مهندسی و توسعه نفت  و اروندان،کماکان با تمام توان در میدان بوده و ضمن انجام وظایف ذاتی خود، تمامی امکانات موجود را برای کمک به مردم و مهار سیلاب به کارگیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیژن زنگنه وزارت نفت کمک به سیل زدگان مناطق سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۷۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند

جواد اوجی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: بیش از ۱۲۰۰ شرکت توانمند داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز حضور خواهند داشت.

به گزارش خبرآنلاین، وی ادامه داد: از توان صنعت‌گران، پیمانکاران، مشاوران و فعالان صنعت نفت و گاز داخلی‌مان استفاده کرده و به این کار ادامه خواهیم داد. وزارت نفت دولتِ مردمی نشان داد معطل شرکت‌های خارجی یا برجام نمانده است. امروز بیش از ۳۰۰ پروژه جدید و نیمه کاره به ارزش ۱۲۰ میلیارد دلار را به کمک این عزیزان در دست انجام داریم.

وزیر نفت افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت، افزایش ۵۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز و تولید بیش از ۱۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی و فرآینده‌های نفتی را از نشانه‌های موفقیت وزارت نفت دولت رییسی برشمرد.

اوجی ادامه داد: موفقیت وزارت نفت متکی بر ظرفیت و توانمندی‌های داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بود. این نوید را می‌دهیم که با اتکا به ظرفیت نفت و گاز داخلی رشد ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۲ را در سالجاری افزایش دهیم.

وی از افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز خبر داد و افزود: همچنین تولید گاز را به یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش خواهیم داد.

وزیر نفت یادآور شد: در ابتدای دولت با ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان طرف قرارداد بودیم که این عدد در سالجاری به ۶۷۶ شرکت دانش‌بنیان افزایش یافت و حدود ۱۰۰۰ قرارداد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها منعقد کرده‌ایم.

اوجی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت صدور کارت هوشمند سوخت گفت: طبق قانون بودجه وزارت نفت موظف است عملیات سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها تا سقف ۹۵ درصد را از طریق کارت سوخت خودرو‌های شخصی انجام دهد. ما نیز به تدریج در حال پیاده کردن این وظیفه قانونی هستیم. ۱۹ میلیون کارت سوخت هوشمند شخصی در اختیار مردم است که البته اندکی از مردم کارت‌شان گم شده یا هنوز موفق به دریافت کارت خود نشده‌اند.

وی ادامه داد: تا سال گذشته حدود ۳۰ درصد مردم از کارت سوخت خود برای سوخت‌گیری استفاده می‌کردند که این عدد در سالجاری به ۷۶ درصد افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • توقیف ۱۳ میلیون دلار دارایی دو بانک غربی در روسیه
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد (پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد