Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@16:22:38 GMT

اهتمام به رونق تولید با هفت راهبرد در سال ۹۸

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۹۷۱۲۴

اهتمام به رونق تولید با هفت راهبرد در سال ۹۸

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان از اتخاذ هفت راهبرد برای اهتمام به رونق تولید در استان زنجان طی سال‌جاری خبر داد.

وی ادامه داد: در همین راستا سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز بر مبنای این هفت راهبرد قطعاً برنامه‌های عملیاتی خود را ترسیم خواهد کرد و برای برنامه‌ها طرح‌ها و برای هر طرحی در نهایت پروژه تعریف خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین راهبرد تمرکز بر رونق تولید است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به هفت راهبرد اتخاذ شده در خصوص شعار سال، تصریح کرد: اولین راهبرد، تمرکز بر رونق تولید است، دومین راهبرد رفع موانع تولید خواهد بود، سوم نگاه ویژه به معادن و صنایع معدنی است، توجه به صنایع با تکنولوژی بالا و دانش‌بنیان به عنوان چهارمین راهبرد مدنظر است، توجه ویژه به روابط و همکاری‌های بین‌المللی منطقه‌ای مبتنی بر دیپلماسی‌های اقتصادی را به عنوان پنجمین راهبرد خواهیم داشت، ششمین راهبرد توجه ویژه به توسعه صادرات کالاهای غیرنقتی بوده و هفتمین راهبرد نیز توجه به مسئولیت‌های اجتماعی در حوزه صنعت است.

فغفوری با اشاره به اینکه برای هر کدام از این راهبردها قطعاً برنامه‌هایی ترسیم شده است، یادآور شد: در روزهای اخیر برنامه‌هایی را اولویت‌بندی کرده‌ایم که با شروع سال کاری جدید این برنامه‌ها با نماینده عالی دولت در استان هماهنگ خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در ادامه با اشاره به برنامه‌های اتخاذ شده برای هر راهبرد، اظهار کرد: برای تمرکز بر رونق تولید به عنوان راهبرد اول مباحثی مثل تأمین سرمایه در گردش، فعال‌سازی خریدهای اعتباری و گشایش‌های ال‌سی‌های داخلی و خارجی، بازسازی و نوسازی صنایع، معافیت‌های گمرکی برای واردات برای ماشین‌آلاتی که های‌تک هستند، احیای واحدهای تعطیل، جایگزینی خطوط تولید جدید به جای خطوط تولیدی که فاقد توجیه اقتصادی بوده، اعمال مشوق‌های مالیاتی و تأمین‌اجتماعی برای تولید در نظر گرفته شده است.

فغفوری گفت: برای راهبرد دوم که رفع موانع تولید است، بحث‌هایی مثل تقسیط بدهی‌های معوقه بانکی، مالیاتی، تأمین‌اجتماعی، بخشودگی جرایم دیرکرد از برنامه‌هایی است که پیشنهاد خواهیم داد، پرداخت هزینه‌های جاری انرژی توسط واحدهای تولیدی و تقسیط یک ساله بدهی‌های معوقه قبلی، اتخاذ روش‌های جدیدی برای بازگشت ارز حاصل از صادرات به غیر از روش‌هایی که در حال حاضر بوده و برای صادرات بخش خصوصی ایجاد انگیزه نمی‌کند را نیز باید به این برنامه‌ها اضافه کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان ادامه داد: در حوزه نگاه ویژه به معادن، قطعاً ما کارگروه‌های تعامل کشوری و استانی را برای حل مشکلات منابع‌طبیعی و زیست‌محیطی معادن فعال‌تر خواهیم کرد، اعطای تسهیلات با نرخ پایین یا در صورت امکان بلاعوض به فعالیت‌های اکتشافات معدنی که ریسک بالایی دارند، تجمیع فعالیت‌های معدنی و پرهیز از معدن‌داری با وسعت‌های کوچک که به طبیعت خسارت وارد می‌کند، تعیین تکلیف معادن غیرفعال و واگذاری معادن به صورت مشروط به واحدهای فرآوری موجود که از دلال‌بازی که در حوزه فروش معادن اتفاق می‌افتد جلوگیری خواهد کرد.

فغفوری یادآور شد: در حیطه توجه به صنایع تکنولوژی های‌تک و دانش‌بنیان نیز اعطای تسهیلات یارانه‌دار به واحدهای صنعتی دانش‌بنیان، صدور مجوز واردات ماشین‌آلات های‌تک مستعمل با سال ساخت زیر پنج سال، تخصیص ارز از محل صندوق توسعه ملی برای تولید محصولات صادراتی و یا محصولاتی که مانع خروج ارز از کشور می‌شود، پیشنهاد شده است. به همراه معافیت مالیاتی قابل ملاحظه به واحدهای تولیدی دانش‌بنیان و کاهش سهم‌الشرکه شرکت‌های تولیدی دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه کارگری، از جمله این برنامه‌ها است.

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان زنجان افزود: برای راهبرد توسعه روابط و همکاری‌های بین‌المللی مبتنی بر دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات نیز بحث تعدد کشورهای مقصد صادراتی، تعدد محصولات صادراتی کشور، برقراری تعرفه‌های ترجیحی بین کشورهای همسایه و کشورهای خاص، تخصیص جوایز صادراتی، فعال‌سازی رایزنان اقتصادی در سفارتخانه‌ها و تلاش برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی مدنظر قرار گرفته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان زنجان رونق تولید رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هفت راهبرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۷۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، در اجرای مواد ۵۸، ۶۳ و ۶۳ مکرر قانون نظام وظیفه و وظایفی که به عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت گذاشته شده نشست مشترکی بین محمدکاظم صادقیان مدیرکل صنعت، معدن وتجارت و معاونت نظام وظیفه فرماندهی انتظامی استان یزد مبنی بر شناسایی مشمولین نظام وظیفه و عدم بکارگیری آنها در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی برگزار شد.
در این نشست مقرر شد ضمن بازدید مشترک از واحد‌های مذکور مفاد قانونی مربوط به اطلاع صاحبان صنایع، بهره برداران معادن و متصدیان واحد‌های صنفی رسانده شود. 
کسانی که به نحوی مشمولان غایب را در موسسات دولتی و غیر دولتی از قبیل کارخانه ها، آموزشگاه ها، کارگاه ها، بنگاه ها، مغازه‌ها و تعمیرگاه ها، به کارگیری کنند، توسط نیروی انتظامی، وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت شناسایی و به محاکم قضایی معرفی می‌شوند.
بر اساس ماده ۶۳ مکررقانون نظام وظیفه عمومی، مجازات به کارگیری مشمولان غایب نظام وظیفه برای بار اول، هزینه سالانه یک سرباز و برای بار دوم و بیشتر، هزینه سالانه ۳ سرباز است.

دیگر خبرها

  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند