Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@21:44:18 GMT

راه درمان "اسهال مسافرتی" چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۹۹۴۹۱

راه درمان 'اسهال مسافرتی' چیست؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسهال مسافرتی شایع‌ترین بیماری سفر است که در اکثر موارد به طور ناگهانی شروع می‌شود. در طول مدت بیماری، دفعات، حجم و وزن مدفوع بیشتر می‌شود و به طور معمول، مسافر در طول روز حدود چهار تا پنج مرتبه دفع آبکی دارد. سایر علائم این بیماری شامل تهوع، استفراغ، دل درد، نفخ، تب، تکرر ادرار و ضعف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسهال مسافرتی در اکثر موارد خوش خیم بوده و در طی یک الی دو روز بدون درمان بهبود می‌یابد و به ندرت مخاطره آمیز است.

در ۹۰ درصد موارد این بیماری طی یک هفته و در ۹۸ درصد طی یک­ ماه بهبودی کامل پیدا می‌کند.

باید توجه کرد که عوامل عفونی علت اصلی اسهال­‌های مسافرتی هستند. حال برای پیشگیری از ابتلا به اسهال مسافرتی زمانی که به مناطقی مسافرت می‌کنید که احتمال آلودگی آب آشامیدنی وجود دارد، در طی مسافرت خود به نکات ذیل توجه داشته باشید:

- اگر در بطری آب آشامیدنی قبلاً باز شده است از آن استفاده نکنید.

- از یخ استفاده نکنید مگر آنکه مطمئن باشید که از آب تصفیه شده تهیه شده است.

- محصولات لبنی و شیر غیر پاستوریزه استفاده نکنید.

- سبزی و میوه خام نخورید مگر آنکه پوست آن را خودتان کنده باشید.

- سالاد میوه خرد شده استفاده نکنید.

- کاهو و یا برگ خام سبزیجات دیگر (نظیر اسفناج) را نخورید.

- از مصرف گوشت یا ماهی خام و یا نیم پز خودداری کنید.

- از خرید و مصرف غذاهایی که افراد دوره گرد در خیابان می‌فروشند خودداری کنید.

- نوشابه های گازدار بسته بندی، چای و قهوه گرم، آب جوشیده و یا آب کلردار و یا یددار استفاده کنید.

- جوشاندن آب باعث از بین رفتن عوامل مسبب اسهال شده و می‌توانید از آن بیاشامید. آب را به مدت یک دقیقه به‌ خوبی جوشانده و پس از سرد شدن در دمای معمولی اتاق بدون اضافه کردن یخ استفاده کنید. اگر به ارتفاعات بالا مسافرت می‌کنید، آب را به مدت سه دقیقه بجوشانید.

بنابر اعلام پایگاه جامع آموزش و فرهنگسازی سلامت، اسهال مسافرتی یک بیماری خودبه‌خود محدود شونده است و اغلب بدون درمان خاصی بهبود می‌یابد. با این وجود، مایع درمان خوراکی جهت جایگزینی مایعات و الکترولیت‌های از دست رفته سودمند است. برای بالغین به طور معمول مصرف مایعات شفاف توصیه می‌شود؛ مانند آب میوه تازه، دوغ، محلول ORS در مسافرینی که بیش از سه مورد دفع مدفوع شل در طی هشت ساعت داشته‌اند خصوصاً اگر توام با تهوع، استفراغ، با دل درد، تب یا خون در مدفوع باشند، موثر است. همچنین برخی از موادغذایی را که به کاهش خطر ابتلا به اسهال مسافرتی کمک می‌کنند، مصرف کنید مانند سوپ، ‌ چای و قهوه داغ و...

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

"اسهال مسافرتی" چگونه درمان می‌شود؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۹۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • علائم فشار خون بالا