Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@01:12:14 GMT

راه اندازی صنایع پایین دستی مس به رونق تولید کمک می کند

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۹۹۷۲۵

راه اندازی صنایع پایین دستی مس به رونق تولید کمک می کند

کرمان - ایرنا - عضو کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: صنایع پایین دستی مس در بیش از 500 هکتار در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در حال راه اندازی است که این اقدام در ایجاد فرصتهای جدید شغلی پایدار و رونق تولید استان کرمان و سایر استانها موثر است.

به گزارش ایرنا ، احمد انارکی محمدی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران، وجود شرکت ملی صنایع مس ایران و بزرگترین معدن روزباز مس سرچشمه در خاورمیانه را یکی از قابلیت های عظیم و مهم صنعتی رفسنجان دانست و افزود: صنعت مس سرچشمه در حوزه صنایع پایین دستی و صنایع کوچک می تواند کمک شایانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد : صنعت مس سرچشمه علاوه به رونق تولید در استان کرمان می تواند در سایر شهرهای کشور به بحث تولید و اشتغال های کوچکتر و صنایعی که ما به بخشی از آنها وابسته هستیم کمک کند.
انارکی محمدی خاطرنشان کرد: صنعتگرانی در رفسنجان داریم که با برندهای معروف تولیداتی دارند که در داخل و خارج به فروش می رسند اما معضلاتی در حوزه ارزی، بانکی و تسهیلات و هزینه های تولید دارند که درحال پیگیری و رفع این مسایل هستیم.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: در بحث رونق تولید و حمایت از تولید که رهبری سال 97 را به این عنوان نامگذاری کرده اند دستگاه ها ملزم به همکاری و همراهی شدند.
وی به برخی مشکلات در رفسنجان و انار از جمله راه ها و جاده ها اشاره و بیان کرد: متاسفانه آمار بدی را داریم به طوری که در کشور به طور میانگین هر دو ساعتی یک نفر جان خود را در تصادفات از دست می دهد.
به گفته این نماینده مجلس محورهای داوران به سمت زرند، رفسنجان به نوق و رفسنجان به انار نقاط حادثه خیز زیادی دارند که تصادفات منجر به فوت در این محورها را داریم لذا مشکلات در این محوها در دست بررسی است تا امار تصادفات و مصدومان و فوتی ها رو به کاهش رود.
وی به احداث محور بافق به نوق طی سال گذشته اشاره و گفت این محور جدید مسیر رفسنجان را 160 کیلومتر به بافق یزد نزدیکتر کرد کسانی که از رفسنجان به یزد، مشهد و طبس می روند از این مسیر سریعتر به مقصد می رسند و به زودی این محور به بهره برداری می رسد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین افزود: مقام معظم رهبری امسال را به نام رونق تولید نام گذاری کردند و اهمیت این نامگذاری از منظر رهبری نگاه به بحث های اقتصادی است و رفسنجان سه سال است که تولید خوبی در حوزه پسته بنا به تغییرات اقلیمی نداشته و خسارت 97 درصدی این محصول را شاهدیم محصولی که 96 درصد آن صادراتی است و در بحث کاشت، داشت و برداشت و اشتغال با مشکلاتی مواجهیم، که باید برظرف شود.
وی گفت : یکی از مشکلات کشاورزان منطقه وام هایی است که با توجه به نبود این محصول و ناتوانایی در پرداخت اقساط وام ها، امهال وام ها به مدت سه سال در حال پیگیری است.
این نماینده بیان کرد: وام های ارزان قیمتی هم برای بهسازی باغ های پسته به کشاورزان اعطا می شود تا محصول سال های آینده بر اثر نبود بودجه خسارت نبیند و بهسازی انجام شود، به برخی کشاورزان این وام ها اعطا شده و به برخی دیگر نیز واگذار می شود.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال گذشته تولید کنندگان بزرگترین بدهکاران بانکی در کشور شناخته شدند که در این راستا اقدامات خوبی در مجلس انجام شد.
وی ادامه داد: طی نشستی در استانداری کرمان که برای تشکیل پنجره واحد انجام شد ( این پنجره امور را برای کسانی که می خواهند سرمایه گذاری کنند تسهیل می کند یا در رفع مشکلات تولیدکنندگانی که به مشکل برخوردند تلاش می کند ) برای امهال وام های تولید کنندگان و بدهکاران نیز برنامه هایی در حال پیگیری داریم و امسال با توجه به شرایط و جنگ اقتصادی که داریم و رهبر ی نیز با حساسیت این شعار را انتخاب کردند امیدواریم همه ما بتوانیم در کنار هم مشکلات را حل کنیم.
رفسنجان با جمعیت بالای 311 هزار نفر د ر 110 کیلومتری کرمان قرار دارد.
7433/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد رونق توليد مس سرچشمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۹۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند

به گزارش «نماینده»، محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس و در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی در پاسخ به تذکر دنیامالی نماینده بندرانزلی در انتقاد به مصوبات کمیسیون در این طرح گفت: طرح مالیات بر سوداگری یکی از طرح‌های مهم مجلس یازدهم است.

وی با بیان اینکه با این طرح، چهار دارایی پایه در اقتصاد کشور از سوداگری جدا می‌شود، افزود: ما باید بخش مولد اقتصادی را تقویت کنیم تا منابع به سمت بخش مولد اقتصادی بازار طلا، ارز، خودرو و مسکن حرکت کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به روند بررسی ایرادات شورای نگهبان در این طرح گفت: در طی مسیر تصویب طرح مالیات بر سوداگری سه طرح دیگر تصویب و ابلاغ شد که بر محتوا و متن طرح مالیات بر سوداگری تأثیر می‌گذارد لذا باید طرح اصلاح می‌شد.

پورابراهیمی در پایان تاکید کرد: قانون مالیات بر سوداگری به کاهش قیمت و التهابات در بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند و اینکه می‌توانیم منابع اقتصادی را به سمت بازارهای مولد به جای بازارهای سوادگرانه انتقال دهیم.

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد