Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا کاکاوند مدیرعامل شرکت آبفار لرستان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، گفت: در بحث آب روستایی خسارت زیاد بوده است خیلی از مسیر‌ها هنوز قطع هستند وراه ارتباطی ندارند

وی افزود: تا بحال حدود ۶۲۰ روستای استان دچار خسارت شدند که ۲۰۵ روستا وصل شدند وروستا‌های باقی مانده عمدتا مشکل راه ارتباطی وبرق دارند که با تلاش وهمکاری همه دستگاه‌ها ظرف یک هفته عمده روستا‌ها را نظرتامین آب شرب مشکلات آن هارا حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حدود ۳۰ دستگاه تانکر سیارآب مشغول فعالیت هستند وعلاوه براین ۸ کامیون آب بسته بندی تا بحال توزیع شده است.

کاکاوند گفت: سیل بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان به شبکه‌های آب‌رسانی روستایی استان خسارت وارد کرده است.

وی افزود: در خواست کمک از وزارت نیرو داشتیم واستان‌های مختلف تانکر‌های سیار خودرا برای کمک در اختیار ما قرار دادند.

مدیرعامل شرکت آبفار لرستان ادامه داد: حدود ۲۰ کیلومتر لوله از استان‌های آذربایجان شرقی واصفهان ارسال شده است، ولی حجم خسارات بسیار زیاد است در بحث اتصالات وآب بسته بندی و تانکر سیار مشکل داریم.

وی افزود: ۷۰ اکیپ اجرایی ما در حال فعالیت هستند واز نظر نیروی انسانی مشکلی نداریم واکیپ‌های جوشکار، لوله کش وبنای ما مشغول کار هستند و از مردم تقاضا داریم که صبر بیشتری داشته باشند تا همکاران ما بتوانندهر چه سریعتر وبهتر خدمات رسانی کنند.

انتهای پیام/م

خسارت  بیش از ۱۳۰ میلیارد تومانی سیل به شبکه‌های آب‌رسانی روستایی لرستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۲۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان از دستگاه‌ها خواست روند خدمت‌رسانی را تسریع کنند و گفت: در روزهای آینده به‌واسطه حضور استاندار در مرکز، کمک‌های ملی خواهیم گرفت و براساس بازه زمانی، کارها را پیش می‌بریم.

موسی فکور امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت برگزار شد، با اشاره به برگزاری این نشست به‌صورت اضطراری، اظهار کرد: حادثه آتش‌سوزی بامداد دو روز پیش، بخش زیادی از روستا را درگیر و خسارت زیادی به مردم وارد کرد. ما منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت شروع آتش‌سوزی هستیم.

وی حادثه آتش‌سوزی شهرک امامزاده ابراهیم را بسیار تلخ دانست و گفت: مردم همه دارایی خود را از دست دادند و ساختمان‌های مسکونی و تجاری به تلی از خاک تبدیل شدند، البته نوع سازه چوبی منطقه در تشدید این حادثه نقش داشت.

معاون استانداری گیلان با بیان اینکه سازه‌های چوبی شهرک امامزاده ابراهیم کاملاً خشک و آماده اشتعال بودند، ادامه داد: کارشناسان باید علت دقیق حادثه را بررسی کنند، به‌دنبال اظهار نظرهای غیر کارشناسی نیستیم و حتماً باید کار کارشناسی انجام شود.

فکور با تاکید بر لزوم کمک‌رسانی به مردم برای اصلاح و بازسازی واحدهای حادثه‌دیده، بیان کرد: باید آمارهای درست و مناسب داشته باشیم و تعداد دقیق واحدهای تجاری و مسکونی و ابعاد این واحدها را مشخص کنیم، سپس آواربرداری انجام شود تا موقعیت‌ها به هم نخورد.

وی کمک‌رسانی به مردم را براساس نیاز منطقه دانست و اظهار کرد: باید دستگاه‌های متولی را تعیین و تقسیم کار کنیم، البته مهار آتش به‌صورت کامل انجام شده و روند اسکان و ساماندهی و تغذیه خانواده‌های آسیب‌دیده مناسب است.

وی با بیان اینکه امروز باید برای سازه‌های آینده تصمیم بگیریم تا چنین حوادثی تکرار نشود، ادامه داد: می‌توان به جای سازه چوبی، از نمای چوب استفاده کرد تا مردم و کشور متحمل خسارت نشوند.

فکور با توجه به اولویت‌بندی نیازهای مردم منطقه، گفت: ایجاد روشنایی معابر در مناطق خسارت‌دیده برای تردد ماشین‌آلات و امنیت در شب ضرورت دارد.

معاون استاندار گیلان به مشکلات نقشه‌برداری اشاره و بیان کرد: باید حدود اربعه ساختمان‌ها را رعایت کنیم، سپس آواربرداری انجام شود. سازمان‌های بیمه‌گر نیز باید کار کارشناسایی و تعیین خسارت همه پلاک‌ها را آغاز کنند.

وی شهرک امامزاده ابراهیم را مقصد گردشگری دانست و افزود: در بازنگری طرح هادی این روستا می‌توان از سازه بتنی با نمای چوب و یا محلول کندسوز روی سازه‌های چوبی استفاده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • وارد آمدن خسارت به زیر ساخت ها در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • کمک رسانی به حدود ٨٠٠ نفر سیل‌زده
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • خسارت سیلاب به مسیرهای ارتباطی روستایی در ایلام
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران