Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@00:29:59 GMT

زمان بازگشایی مدارس مناطق سیل زده

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۰۲۸۳۰

زمان بازگشایی مدارس مناطق سیل زده

مدارس سیل زده استان گلستان در ۱۷ فروردین بازمی شوند اما در بخش هایی از استان لرستان مدارس ۱۹ فروردین و در خوزستان نیز در ۲۴ فروردین ماه بازگشایی صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سیل مناطق شمالی و غرب و جنوب غربی کشور، مدارس را هم تحت الشعاع قرار داد. در برخی از مناطق تنها تابلو مدرسه مشخص بود و مدرسه زیر آب فرو رفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر هم برخی از مدارس هم که از مقاومت و استحکام برخوردار بودند محلی برای اسکان مردم شده است.

 

هنگام رخ دادن این حوادث، وزیر آموزش و پرورش هم در شبکه های اجتماعی گزارش های لازم را ارایه می داد. «سید محمد بطحایی» در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از آب گرفتگی و خسارت تعداد 256مدرسه  در استان گلستان خبر داد. او نوشت«تاکنون 256 مدرسه استان گلستان دچار آب گرفتگی شده و خسارتی نیز وارد شده است. برای راه اندازی سریع مدارس بعد از تعطیللات، سفارش لازم را به مسئولین داشته ام که چناچه نیازی به امکانات ویژه  ازمرکز و سایر استان ها دارند،  مراتب را اعلام نمایند.

وزیر آموزش و پرورش همچنین در رشته توئیتی نوشت:«امروز با همه مدیران استان‌های درگیر سیل تماس داشتم و گزارش آخرین اقدامات برای همکاری در مدیریت بحران و آماده‌سازی مدارس را اخذ کردم.

 

‏تلاش خواهیم کرد در کنار کمک‌های عمومی دولت به سیل‌زدگان، تسهیلات و مساعدت ویژه برای همکاران عزیزی که متحمل خسارت‌های مادی شده‌اند، فراهم آوریم.همه خانواده بزرگ آموزش و پرورش پشتیبان همکاران عزیز خود در مناطق آسیب‌دیده هستند. برنامه ویژه مداخله در بحران برای کودکان و نوجوانان که توسط کانون پرورش در تعطیلات شروع شد، بعد از بازگشایی مدارس نیز با جدیت ادامه پیدا می‌کند.»

 

 بازگشایی مدارس سیل زده گلستان از 17 فروردین

13 فروردین ماه وزیر آموزش و پرورش به استان گلستان رفت و از نزدیک وضعیت را بررسی کرد. بطحایی در این سفر  به مراقبت از سلامت و جان دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: تا حد امکان‌ مدارس مناطق سیل‌زده استان گلستان در روز شنبه ۱۷ فرودین آغاز به‌کار می‌کند.

طبق گفته های مسئولان آموزش و پرورش بیش از ۳۰۰ مدرسه در استان گلستان تا حدودی زیر آب رفتند یا آسیب دیده اند که در این باره نیز «مهرالله رخشانی مهر» به خبرنگار شبستان می گوید: آسیب‌هایی که به مدارس وارد شده متفاوت است، برخی از مدارس نیاز به تعمیز دارند و بهسازی دارند و هیچ مدرسه‌ای در استان گلستان تخریب نشده است.

او ادامه می دهد: وزارت آموزش و پرورش در استان گلستان زیرساخت ها را تامین کرده است و آمادگی برگزاری کلاس های درس در هفدهم فروردین سال 1398 را داریم. اما  تصمیم بازگشایی مدارس برعهده استان و ستاد بحران واگذار شده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان می کند:مبلغ پنج میلیارد تومان برای تعمیر تجهیزات مدارس مناطق سیل زده استان گلستان نیز  اختصاص یافته است.

در همین ارتباط بر اساس گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،«احسان گوهریراد » مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان گفته است: تعداد 16 هزار و 135 جلد کتاب درسی دوره متوسطه اول و دوم با ارزش 458 میلیون و 695 هزار ریال ویژه دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده به استان گلستان ارسال شده است.

 

او با اشاره به این که در روز شنبه 17 فروردین ماه 98 تمامی مدارس استان، در تمام دوره‌ها بازگشایی می‌شود، تصریح کرده است: پیرو تاکید وزیر آموزش و پرورش و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تلاش می‌شود تا تمام مدارس مناطق سیل‌زده شهرستان‌های آق‌قلا و گمیشان در روز شنبه 17 فروردین ماه 98 دایر باشد و کتب ارسالی نیز درهمان روز در بین دانش‌آموزان  این مناطق توزیع می‌شود.

 

سیل  از گلستان به استان لرستان و خوزستان هم رسیده است و مدارس مناطق سیل زده این استان ها نیز درگیر این حادثه شده اند. به دلیل عدم امکانات و شرایط جوی مدارس با تاخیر آغاز به کار می کنند.

 

تعطیلی مدارس خوزستان تا 19 فروردین

براساس اعلام استانداری خوزستان، تمام مدارس اهواز، باوی، کارون، حمیدیه، دشت آزادگان، هویزه، شعیبیه‌ شوشتر، روستاهای زاویه دزفول، شهرک بهروزی دزفول، بخش دارخوین، روستاهای غرب کارون‌ خرمشهر و شاوور در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه هفته آینده 17 تا 19فروردین 98 تعطیل شد.آموزش و‌پرورش  نیز اعلام کرده است برای بازگشایی مدارس در مناطق سیل زده در انتظار دریافت نظر ستاد مدیریت بحران هستیم.

 

بازگشایی مدارس پل دختر و معمولان از 24 فروردین

همچنین با توجه به وضعیت  سیل زدگی برخی از مناطق استان لرستان، مدیرکل آموزش‌ و پرورش لرستان هم از تعطیلی مدارس در مناطق سیل‌زده استان خبر داده است و گفته است : فعالیت آموزشی مدارس پلدختر و معمولان با یک هفته تأخیر آغاز می‌شود.با هماهنگی استاندار لرستان، فعالیت آموزشی مدارس شهری و روستایی پلدختر و معمولان از 24 فروردین آغاز می‌شود.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش لرستان عنوان کرد: در سایر شهرستان‌ها و مناطق سیل‌زده نیز مطابق مصوبه ستاد مدیریت بحران لرستان و به‌محض تصمیم فرمانداران اعلام می‌شود.

در همین ارتباط «مهر الله رخشانی مهر» نیز به خبرنگار شبستان می گوید: به دلیل هشدارهای ستاد بحران و عدم آمادگی مردم برای اعزام دانش آموزان به مدرسه، در مناطق سیل زده استان لرستان، بازگشایی مدارس با تاخیر انجام می شود.

او بیان می کند: ما نیز آمادگی تامین زیرساخت ها را به دلیل عدم دسترسی به مناطق سیل زده، نداریم. تعداد صد و پنجاه کانکس برای مدارس استان لرستان نیاز داریم. تا کنون تعداد پنجاه کانکس تامین شده است تا در تاریخ 24 فروردین مدارس این استان بازگشایی شود. هفته آینده سفری به مناطق سیل زده خواهم داشت تا میزان خسارت را در این مناطق مشخص کنیم.

با این وجود «امیرعلی نعمت اللهی» قائم مقام وزیر آموزش وپرورش به خبرنگار شبستان گفته است: با وجود آمادگی کامل  برای گشایش مدارس حتی ظرفیت های جایگزینی همانند  کانکس و ارسال ملزومات به مناطق سیل زده، اما حفظ جان دانش آموزان و فرهنگیان برتحصیل ارجحیت دارد و تابع تصمیمات مصوبات ستاد بحران هستیم.

 به هرروی، آغاز مدارس در مناطق سیل زده باز مشروط به وضعیت جوی است. آنچه مشخص است حفظ سلامتی دانش آموزان است که در شرایط مساعد به مدرسه بروند.

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیل خسارت سیل سیل لرستان کمک به سیل زدگان بارندگی و سیلاب طغیان کارون پلدختر وضعیت بحرانی پلدختر امداد رسانی ایام نوروز سیل بازگشایی مدارس آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۲۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته بزرگداشت معلم اظهار کرد: امسال میزبان بیش از ۲۲۷ هزار دانش آموز از مقطع پیش دبستانی تا پایه دوازدهم بودیم.

وی با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در ارائه خدمات و برنامه‌های آموزشی و تربیتی شرکت دارند، تصریح کرد: دو عرصه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین محل رخدادهای آموزشی و تربیتی است که شامل مدرسه و نیروی انسانی و معلمان می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه امسال بزرگداشت هفته معلم با شعار ویژه «همه مدیون توایم» عنوان کرد: وقتی صحبت از معلم می‌کنیم صحبت از جایگاه معلمی و تاثیر آن در جامعه بوده و بسیاری از دستاوردهای جامعه ماحصل فرهنگ آموزش عالی و تعلیم و تربیت است.

وی در مورد نوسازی و احداث مدارس جدید یادآور شد: سال گذشته اداره نوسازی و تجهیز مدارس ۲۱۸ کلاس در سطح استان تحویل داد که این رقم در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه است.

اسماعیلی با بیان اینکه در عین وجود مدارس تخریبی، مدارس نوساز و منظم هم داریم، خاطرنشان کرد: بعضی از مدارس به لحاظ فیزیکی فرسوده است اما از لحاظ کیفیت آموزش و جایگاه تربیتی در سطح ممتاز است و در هیچ کجای استان هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است.

وی در مورد کاهش سطح دانش دانش‌آموزان باید نگاه واقع بینانه داشته باشیم، ابراز کرد: ممکن است بخشی از جامعه دانش‌آموزی علاقه‌ای به روند تحصیلی نداشته باشد اما آموزش و پرورش وظایف خود را برای تربیت آن‌ها انجام می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد جذب نیروهای معمم بیان کرد: از جامعه روحانیون ۲۳ نفر از حوزه در آزمون‌ها پذیرفته شدند و در رشته‌های مرتبط با توانایی مشغول خدمت هستند.

وی با اشاره به اینکه میزان خروج نیروها از آموزش و پرورش به دلیل نیاز به معلم در این نهاد در دو سال اخیر کاهش یافته است، تاکید کرد: تدبیری اتخاذ کردیم که کلاس‌ها خالی نماند و بعد از رتبه‌بندی بیش از ۱۰۰ نفر در صف ورود به آموزش و پرورش از دستگاه‌های دیگر هستند.

اسماعیلی از جذب ۱۴۰ نفر نیروی فنی برای اشتغال در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد و گفت: در بحث نیروهای کیفیت بخشی نیز ۱۴ اردیبهشت ورود نیروها را پیش‌رو داریم.

وی با اشاره به اینکه مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر نداریم مگر به دلیل بعد مسافت که به مدارس موجود برای سایر پایه‌ها ضمیمه شده باشد، عنوان کرد: از طرفی توسعه شهرک‌های اقماری نیاز به تاسیسات زیربنایی از جمله مدارس دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: در دوره‌ای بخش قابل توجهی از اعتبارات به روستاها اختصاص یافت و مدارس خوبی در آن‌ها ایجاد شد که به دلیل مهاجرت در حال حاضر بلااستفاده مانده و آن‌ها را در مسیر فروش قرار می‌دهیم.

کد خبر 6093150

دیگر خبرها

  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • وجود ۲ معلم نمونه کشوری در گلستان
  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه
  • پول هست زمین نیست!
  • تغییر زمان برگزاری یک آزمون استخدامی