Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بروجرد در مجلس از ستاد بحران انتقاد کرد و گفت: از سپاه و ارتش به خاطر امدادرسانی در سیل تشکر دارم که اگر پای کار نمی‌آمدند وضعیت بروجرد هم کمتر از بقیه شهرستان‌های استان نمی‌شد. ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عباس گودرزی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: چرا مدیریت بحران را مقابله با آثار بعد از بحران تعریف می‌کنیم؟ باران رحمت الهی چرا باید به ما آسیب بزند؟ این برآمده از سوءتدبیرها و تعریف غلط از مدیریت بحران است، در مجلس حتماً این موضوع را پیگیری می‌کنیم؛ وزیر کشور باید بگوید که اعتبارات مدیریت بحران چگونه توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از فرماندار، امام‌جمعه و دستگاه‌های اجرایی بروجرد تشکر می‌کنم، اگر شهرستان بروجرد زحمتی برای استاندار لرستان نداشته به‌این معنا نیست که در بروجرد خبری نبوده، مسئولان پای کار بودند و از جان مایه گذاشتند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس عنوان کرد: چرا شهرستان بروجرد آنقدر باید مورد بی‌توجهی قرار بگیرد؟ چرا در این شهرستان و پس از عمر 40 ساله و دستاوردهای بسیار بزرگ انقلاب ما یک سد در بروجرد نداریم؟ چرا سد گله‌رود به بهانه‌های واهی باید از دست ما خارج شود و اعتبارات قطره‌چکانی به سد آبسرده بدهند؟ سد شهید بروجردی را به‌همت استاندار، مساعدت وزیر وقت و پیگیری‌های مستمر از توقف خارج کردند.

وی بیان کرد: سد گله‌رود اگر احداث می‌شد دورود و خوزستان تا این اندازه آسیب نمی‌دید و این همه سرمایه استراتژیک ما از کف نمی‌رفت، خواهش داریم که پیش از بحران نیز فکری به‌حال شهرستان بروجرد داشته باشید.

گاز همه شهر و روستاهای سیل‌زده لرستان وصل شدلرستان| سیلاب 55 میلیارد تومان به کشاورزی شهرستان کوهدشت خسارت زداستاندار لرستان برکناری فرماندار پلدختر را تکذیب کرد

 

گودرزی گفت: نهر محوری در دشت سیلاخور بروجرد وجود دارد که 25سال پیش لایروبی شده اگر این اقدام می‌شد کشاورزان دشت سیلاخور آسیب نمی‌دیدند، وقتی سرمایه‌ و زندگی خانواده‌ای در سیلاب از دست رفت مهم نیست که زندگی خودش یا کل شهرستانی از دست برود، اگر در رسیدگی و دعوت از مسئولان ملی و حضور مدیران استانی زحمتی ایجاد نکرده‌ایم اما در توزیع امکانات و اعتبارات درخواست داریم که نام بروجرد هم آورده شود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس خاطرنشان کرد: ما 540کیلومتر راه روستایی داریم که 420 کیلومتر آن برف‌گیر است، 128کیلومتر راه اصلی با سه لودر، سه گریدر داریم که از همین‌ها دو  دستگاه از رده خارج است، ما امکانات نداریم؛ تشکر از سپاه و ارتش دارم که اگر پای کار نمی‌آمدند وضعیت بروجرد هم کمتر از بقیه شهرستان‌های استان نمی‌شد.

گودرزی اظهار داشت: برای زیرساخت‌ها و سدها باید فکری شود، لایروبی را در دستور کار جدی قرار دهیم، به کشاورزان بروجرد که خسارت دیدند توجه ویژه شود، ماشین‌آلات و تجهیزات مورد توجه باشد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس عنوان کرد: درخواست داریم که مجمع نمایندگان و استاندار با رئیس‌مجلس و معاون اول رئیس‌جمهور در تهران جلسه داشته باشند و اقدام به‌عمل بیاید.

انتهای پیام/ن

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۴۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی

 عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»   به گزارش عصر ایران؛ احمد علیرضابیگی به روزنامه هم میهن گفت: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»   علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد.   وی افزود: رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها  عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.» کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حمل و نقل فوری- چینی عصبانیت روزنامه شهرداری از افشای قرارداد پنهانی زاکانی قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟

دیگر خبرها

  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد