Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در حاشیه بازدید از روند اسکان اهالی مناطق سیل زده شوش در مدارس این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار برنا اظهار کرد: فرهنگیان خوزستانی همواره در امر کمک به هم وطنان خود پیشرو و پیش قدم بودند به طوری که در پویش سال گذشته بالغ بر یک میلیارد ریال به مردم زلزله زده غرب کشور کمک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: پویش ۷۰ هزار نفری فرهنگیان خوزستان برای کمک به مردم سیل زده از امروز کار خود را آغاز کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان افزود: بر اساس هماهنگی های صورت گرفته با جمعیت هلال احمر استان، فرهنگیان عزیز خوزستانی می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب ۱-۲۰۵۳۹۸۲-۱۱-۴۰۱۰ نزد بانک قرض الحسنه مهر ایران و به نام صندوق ضروری اداره کل آموزش و پرورش خوزستان واریز کنند.

تقی زاده یادآور شد: همچنین فرهنگیان می توانند برای واریز مبالغ نقدی خود از شماره شبای IR690600401001102053982001 استفاده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به دستور وزیر آموزش و پرورش درباره حمایت کامل از دانش آموزان مناطق سیل زده خوزستان، بیان کرد: ارایه بسته های پوشاک، نوشت افزار و خدمات مشاوره ای به دانش آموزان سیل زده شهرستان شوش در اولویت مجموعه تعلیم و تربیت استان قرار دارد.

او اضافه کرد: اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بر اساس ابلاغ وزیر آموزش و پرورش وظیفه مرمت و بازسازی مدارس آسیب دیده در بحران سیل را به عهده خواهند گرفت.

تقی زاده با تقدیر از زحمات همکاران خود در امر اسکان سیل زدگان، توضیح داد: در حال حاضر ۱۰ مدرسه در شهرستان شوش وظیفه اسکان اهالی سیل زده را به عهده دارند و ۴۵ مدرسه نیز در حالت آماده باش قرار دارند.

اسکان 30 خانواده سیل زده در مدارس کارون

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: با توجه به افزایش آمار سیل زدگان و تخلیه روستاها و اسکان آنها در مدارس، تاکنون به صورت روزانه 200 پرس غذای گرم بین خانواده های سیل زده توسط آموزش و‌ پرورش شهرستان کارون توزیع شده است.

او گفت: دبیرستان ابوالفضل این شهر به عنوان آشپزخانه مرکزی برای اطعام سیل زدگان در نظر گرفته شده است تا تقسیم مواد غذایی و آب بین محل های اسکان بدون هیچ مشکلی انجام شود.

تقی زاده یادآور شد: در این مدارس همه خدمات پشتیبانی، مواد غذایی و آب توسط آموزش و پرورش کارون مهیا می شود تا سیل زدگان در رفاه، این دوران سخت را سپری کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش با اشاره به اسکان 30 خانوار سیل زده در مدارس کارون٬ توضیح داد: مدارس ابتدایی شهید صمدی، صداقت، عظیم مهدیه و مدارس متوسطه بنت الهدی صدر و ابوالفضل برای اسکان سیل زدگان تجهیز و آماده شده اند.

او تصریح کرد: دبیرستان ابوالفضل به عنوان ستاد مرکزی اسکان سیل زدگان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: در عین حال دبیرستان بنت الهدی صدر نیز که شامل پنج کلاس است،  سه کلاس آن در اختیار سیل زدگان و دو کلاس دیگر در اختیار هلال احمر و مرکز بهداشت قرار گرفته است تا خدمت رسانی به سیل زدگان به نحو مطلوبی انجام شود.

تقی زاده در پایان با اشاره به سرکشی شبانه روزی مسوولین آموزش و پرورش کارون به روستاها، گفت: با توجه به افزایش دبی رودخانه و ورود آب به برخی روستاها، آموزش و پرورش شهرستان کارون مرتبا از وضعیت روستاها و روستاییان بازدید به عمل می آورد.

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش فرهنگیان خوزستان برنا خوزستان اسکان سیل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۴۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر