Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@19:01:56 GMT

رانش زمین در گردنه اسدآباد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۰۶۶۳۸

رانش زمین در گردنه اسدآباد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، طالبی، مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری گفت: محور گردنه اسدآباد یکی از محور‌های بین المللی و پر ترافیک است که در اثر رانش زمین دچار مشکل شده است و در اولین مرحله ایمن سازی این محور برای تردد مسافران انجام می‌شود.

به گفته فرمانداراسدآباد بارش‌ها به هزار واحد مسکونی و دامی و هشت هزار هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ۲۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: در اثر بارش‌های سیل آسا راه عبور اهالی روستای گوآنله تخریب شد و دیواره رودخانه روستا‌های پیر شمس الدین و دولت آب براثر طغیان رودخانه تخریب شد و روستای پیرشمس الدین در معرض آبرفتگی بود که با مدیریت ستاد بحران شهرستان و کمک شهرداری و مشارکت اهالی مهار شد.

کريم حميدوند گفت: در این بارش‌ها ۱۹ مورد خسارت به شبکه آب و فاضلاب شهری و ۵۰ مورد خسارت به شبکه گازرسانی و ۴۰ مورد خسارت به شبکه توزیع برق و ۱۵ مورد خسارت به شبکه آب و فاضلاب شهری وارد شد.

فرماندار اسدآباد ادامه داد:بارش‌های اخیر موجب تلف شدن ۳۰۰ دام سبک و سنگین و تخریب ۶۰۰ واحد مسکونی روستایی و ۴۵۰ واحد دامی شد که خسارت وارده به بخش کشاورزی و دامی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه پر آب شدن سد تغذیه مصنوعی خنداب و با ظرفیت چهار میلیون متر مکعب از برکات بارش‌های اخیر بود، گفت: در این بارش‌ها به بیش از هشت هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خسارت وارد شد.

رضوانی، جلال رییس سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت: بر اثر بارش‌های اخیر ۳۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی و باغی استان دچار خسارت شدند و۶۵۰ واحد دامی هم تلف شد.

انتهای پیام/د.ا

ایمن سازی گردنه اسدآباد در حال انجام است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری سیلاب وضعیت راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۶۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱.۵ میلی متر بوده است.

او افزود: متوسط بارش‌ها در مدت مشابه پارسال ۹۴.۷ میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی نسبت به کوتاه مدت داشته ایم، اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلند مدت ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم و باید به ۱۱۷.۶ میلی متر برسیم.

عباس زاده بیان کرد: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ میلی متر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.

بیشتر بخوانید

خسارت سیل به بخش‌های مختلف در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در تمام شهرستان‌ها آماده باش اعلام شده و امکانات بسیج شده بود که در سیلاب‌های اخیر بیشترین و اولین خسارت به راه‌های مواصلاتی استان وارد شد و برخی از پل‌ها را آب برد و یا مسیر‌های تردد مسدود شد.

او عنوان کرد: هم اکنون همه راه‌ها باز شده، اما باید به مسئله ایمنی راه‌ها توجه کنیم، زیرا ترمیم راه زمانبر است که همکاری خوبی بین دستگاه‌ها در این مورد انجام شده و جدای از آن خسارت‌های جدی و سنگینی به واحد‌های مسکونی و محل نگهداری دام‌ها وارد شده که بنیاد مسکن در حال ارزیابی و جمع آوری خسارت‌های وارده است.

عباس زاده تصریح کرد: ارزیابی تمام شهرستان‌های آسیب دیده از سیل در حال انجام است و جبران خسارت‌ها بخشی از طریق جبران خسارت و بخشی اعطای وام انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: البته توصیه ما این است که افراد واحد‌های کارگاهی، کشاورزی، مسکونی و تولیدی خود را بیمه کنند تا در زمان حادثه برای جبران خسارت‌ها راحت‌تر باشند، زیرا به طور مثال در سیلاب اخیر یک اداره بیمه نزدیک به ۲هزار  بیمه گذار در شهر حاجی آباد داشت که در همان روز‌های سیلاب برآورد خسارت کردند و قرار شد که امروز یعنی شنبه، مبلغ خسارت به حساب افرادی که بیمه بودند واریز شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • ریزش کوه، گردنه ده علیرضا در محور زرند _ راور را مسدود کرد
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • آبگیری کامل سد و بند‌های خاکی شهرستان گراش