Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-28@10:32:11 GMT

واردات برنج باید مدیریت‌ شود

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۰۹۵۰۸

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی در دیدار با مدیران دستگاه‌های اجرایی گیلان در دفتر امام‌جمعه رشت با بیان اینکه انقلاب اسلامی در سایه بعثت پیامبر اسلام (ص) تحقق پیداکرده است، اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی یکی از شعبه‌های نورانی بعثت پیامبر (ص) است که توانسته دنیا را نورانی کند.

وی به سیل اخیر در کشور و کمک‌های مسؤولان و مردم به سیل‌زدگان اشاره کرد و گفت: مسدود کردن حساب جمعیت هلال‌احمر توسط آمریکا در عرصه بین‌المللی به‌دوراز خرد و کرامت انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با بیان اینکه انسان درجاهایی خط قرمز دارد و این خط قرمزها را باید بداند، افزود: به پژوهش و دانش و همچنین اخلاق دانشجو باید توجه شود و عدم وجود اخلاق در دانشگاه منجر به عدم خروجی مناسب از دانشگاه می‌شود.

فلاحتی بارندگی‌های اخیر در مناطق مختلف کشور را سبب پر شدن سدها، آب‌بندان ها و سفره‌های زیرزمینی دانست و بیان کرد: آب نعمت خدادادی است اما خسارت‌هایی که با برخی بی‌تدبیری‌ها تشدید شده باید برای مردم جبران شود و این امر مستلزم همکاری مردم و مسؤولان است.

وی بر درست استفاده کردن از انرژی برق تأکید کرد و گفت: مدیران برق علاوه بر سرویس‌دهی مادی باید با استفاده از اتاق اندیشه‌ورز سرویس‌دهی فرهنگی مصرف بهینه را به مردم ارائه کنند.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با اشاره به نقش صنعت و تکنولوژی در زندگی مردم گفت: صنعت و تکنولوژی نقش مکمل در زندگی مردم ایفا می‌کنند اما آن‌که با هویت و زندگی انسان رابطه دارد، آب و غذا است.

فلاحتی با اشاره به نام‌گذاری سال رونق تولید توسط مقام معظم رهبری تصریح کرد: با توجه به نوسان‌های ایجادشده در نرخ ارز مردم ما به این نتیجه رسیدند که استفاده از کالای خارجی مقرون‌به‌صرفه نیست و افزایش تقاضا برای محصولات داخلی مسلتزم افزایش عرضه است.

وی به وضعیت محصول برنج در گیلان اشاره کرد و افزود: واردات برنج باید مدیریت‌شده انجام شود ضمن اینکه در پاییز و زمستان تا زمانی که کشاورز محصول خود را به فروش نرسانده، واردات انجام نشود.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان خواستار تقویت بنگاه‌های کوچک تولیدی کشاورزی شد و بیان کرد: ایجاد تقاضا برای محصولات داخلی باید در اولویت برنامه‌های مسؤولان باشد.

فلاحتی به آبیاری سنتی توسط کشاورزان گیلانی اشاره کرد و گفت: باید اتاق اندیشه‌ورز برای ارتقای روش‌های کشت با استفاده از متخصصان کشاورزی در استان تشکیل شود.

انتهای پیام/84007/ن

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان، با بیان اینکه با اقدامات دولت و همت استاندار گیلان، پروژه ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عنوان کرد: شیرابه  زباله‌های سراوان را مدیریت می کنیم و به زودی قرارداد پیمانکار بسته و شیرابه پسماند تصفیه می شود.

موسی فکور امروز، ۶ اردیبهشت ماه در همایش شهرداران استان گیلان که با موضوع مدیریت پسماند برگزار شد، زباله و پسماند را یکی از دغدغه های حوزه مدیریت شهری دانست و اظهار کرد: یکی از ماموریت های شهرداری های استان،  کاهش تولید زباله بوده که طبق آمارها نسبت به سال های قبل، این کاهش تولید اتفاق افتاده و از ۲۲۰۰ تن در روز به حدود ۱۸۰۰ تن رسیدیم.

وی با اشاره به موفقیت نسبی شهرداری ها در تفکیک زباله از مبدا، افزود: عمده پسماندها مربوط به حوزه شهری بوده و باید تفکیک از مبدا را جدی بگیریم که در این راستا آگاهی بخشی و اطلاع رسانی و آموزش دادن به مردم خیلی مهم است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با بیان اینکه مردم باید نسبت به زباله تر و زباله خشک و اهمیت تفکیک از مبدا آگاه شوند، عنوان کرد: امروز نیازمند مدیریت زباله تر نیز هستیم، زیرا قابلیت استفاده دارد، اما عمدتا داخل پلاستیک ریخته شده و به محل دفن می رود.

فکور، پسماند تر حوزه خانگی و بخش اصناف را قابل مدیریت دانست و تاکید کرد: در گذشته زباله روستایی نداشتیم، اما امروز سبک زندگی تغییر کرده و شاهد تولید زباله در روستاها هستیم، اما این زباله ها نیز قابل مدیریت هستند.

وی با بیان اینکه با اقدامات دولت و همت استاندار گیلان، پروژه ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عنوان کرد: شیرابه  زباله‌های سراوان را مدیریت می کنیم و به زودی قرارداد پیمانکار بسته و شیرابه پسماند تصفیه می شود؛ دو خط پردازش جدید نیز به کارخانه کود آلی رشت افزوده خواهد شد.

معاون عمرانی استاندار گیلان با اشاره به معطلی ۱۰ ساله احداث زباله سوز رشت، تاکید کرد: طبق هماهنگی های انجام شده در کمتر از دو سال زباله سوز رشت را فعال می کنیم که نیازمند اعتبار بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه است که از طریق دو بانک رفاه و تجارت به پیمانکار پرداخت می شود.

وی به اقدامات مثبت انجام شده جهت مدیریت پسماند شهرهای لاهیجان و لنگرود و تالش و آستارا و رودبار و انزلی و... نیز اشاره کرد و افزود: برای راه اندازی زباله سوز و کارخانه کمپوست در سایر پهنه های استان نیز برنامه ریزی شده و لذا شهرداران از هم اکنون محل های دفن ریجکت را شناسایی کنند.

فکور در ادامه از شهرداران خواست پروژه های بازآفرینی شهری در بافت های فرسوده را جدی بگیرند و متذکر شد: طرح نهضت ملی مسکن دارای چهار بخش از جمله حمایتی شهری، خودمالکی، روستایی و بازآفرینی است که سهمیه چهار ساله گیلان در بازآفرینی ۱۶ هزار و ۸۸۷ واحد است؛ تاکنون ۳۱ درصد از این سهمیه معادل ۵۲۹۴ واحد عملیاتی شده و مابقی نیازمند اهتمام شهرداران است.

وی جهش تولید را فقط اقتصادی ندانست و یادآور شد: جهش تولید در بخش های عمرانی باید در دستور کار قرار بگیرد، زیرا جهش تولید به زیرساخت نیاز دارد.

خداداد قنبرزاده، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان نیز، آموزش را یکی از مهمترین ارکان موفقیت در نظام مدیریت دانست و خاطرنشان کرد: عدم مدیریت پسماند به یکی از آفات استان های شمالی تبدیل شده که زیبنده مردم و اقلیم ما نیست.

وی مجموع زباله های تولید شده توسط شهرداری ها و دهیاری های استان را حدود ۲۰۰۰ تن در روز دانست و ادامه داد: متاسفانه سواحل ما به محل انباشت زباله تبدیل شده است، اما دولت سیزدهم مصمم است و در جریان سفر رئیس جمهور به گیلان، اعتبار مناسب برای ساماندهی زباله در گیلان تخصیص یافت و از سوی استانداری و معاونت هماهنگی امور عمرانی پیگیری شد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان با بیان اینکه ۵۶ شهرداری استان در هفت پهنه پسماندی انباشت زباله را انجام می دهند، گفت: ۲۵ درصد زباله های تولیدی استان روستایی و ۷۵ درصد شهری است و لذا باید تفکیک از مبدا را جدی بگیریم تا بتوانیم محیط زیست سالم را برای مردم به ارمغان بیاوریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • (تصاویر) آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران