Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار تویسرکان گفت: برآورد خسارت اولیه سیلاب اخیر در شهرستان تویسرکان بیش از ۷۰ میلیارد تومان است که احتمال افزایش آن وجود دارد. ۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تویسرکان، حبیب مومیوند صبح امروز در نشست با خبرنگاران تویسرکان اظهار داشت: اقدامات انجام گرفته برای مهار و به حداقل رساندن خسارت‌های سیلاب 12 فروردین ماه در شهرستان تویسرکان نتیجه بخش بود و این سیلاب تلفات جانی و مصدومیت به دنبال نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رودخانه های مهم ، اثر گذار و مستعد ایجاد خسارت در  شهرستان مانند شاهزید، امیر آباد، فرسفج، جعفریه، نجف آباد و سرابی در دهانه پل ها و آب نماهای خود قبل از بروز سیلاب مورد پاکسازی قرار گرفتند که این کار بسیار اثر بخش بود.

فرماندار تویسرکان همدلی و هم‌افزایی مردم، مسوولان و رسانه‌های شهرستان را مهمترین عامل موفقیت در کنترل و مهار سیلاب و به حداقل رساندن خسارت ها در شهرستان تویسرکان دانست و تاکید کرد: پیش بینی میزان بارندگی در شهرستان تویسرکان بین 50 تا 80 میلیمتر بود که این میزان به 130 میلی‌متر رسید که در یک قرن اخیر بی‌سابقه بوده است.

خسارت سیلاب به 5000 واحد مسکونی در پلدختر؛ آب و گاز 51 روستا قطع استلاریجانی: مردم در پرداخت خسارت سیل تردید نکنند؛ اعتبار خسارت سیل خارج از بودجه 98 تأمین می‌شوداستاندار ایلام: تلاش شد تا خسارت سیل به کمترین حد ممکن برسد

مومیوند با بیان اینکه کارشناسان دستگاه‌های مختلف اجرایی هم اکنون در حال برآورد کارشناسانه از خسارات وارد آمده به شهرستان تویسرکان در بخش‌های مختلف هستند ابراز کرد: بر اساس برآوردهای اولیه به حدود پنج هزار هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان حدود 30 درصد خسارت وارد شده است.

وی گفت: در باغ‌های تویسرکان نیز شاهد وارد آمدن خسارت به حدود 800 هکتار باغ به میزان 20 تا 25 درصد بودیم که حدود 600 هکتار از این میزان مربوط به باغ های گردو است.

مومیوند افزود: از مجموع باغ های خسارت دیده، 25 درصد در دهستان خرمرود و 60 درصد در دهستان حومه حبقوق نبی(ع) و 20 درصد در دیگر مناطق شهرستان قرار دارند.

وی از وارد آمدن خسارت به بخش ساختمانی 40 واحد دامداری خانگی و سنتی به میزان 20 تا 60 درصد خبر داد و بیان کرد: این میزان خسارت بر اساس برآوردهای اولیه است و ممکن است با تداوم بررسی ها، بیشتر شود.

فرماندار تویسرکان  اظهار داشت: همه خسارت دیدگان سیلاب اخیر در شهرستان تویسرکان در بخش کشاورزی مانند زمین های زراعی، باغ ها، دامداری‌ها، زنبور عسل، مرغداری ها، پرورش ماهی و دیگر بخش های زیر مجموعه می توانند برای اعلام میزان خسارت خود به اداره جهاد کشاورزی و خسارت دیدگان در بخش مسکن نیز به بنیاد مسکن مراجعه کنند.

مومیوند تصریح کرد: سیلاب بروز یافته اخیر در شهرستان تویسرکان با توجه به حجم بارندگی های بی نظیر در 100 سال گذشته می توانست آبستن حوادث متعددی در شهرستان تویسرکان باشد که با همدلی و هم افزایی مردم، مسئولان و رسانه‌ها، هیچ تلفات جانی به دنبال نداشت و خسارت ها به حداقل خود رسید.

انتهای پیام/ح

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حسین سعادتی فر با اشاره به خسارت دیدن خط انتقال آب ۳ روستای ماهور برنجی علیا، سفلی و میدان در دزفول بر اثر بارندگی شدید و سیلاب، گفت: تمام امکانات آبفا با توجه به دستور فرماندار ویژه و در راستای خدمات رسانی به مردم از ابتدای شروع بارندگی و آبگرفتگی گسترده معابر در شهرستان، برای کمک به رفع مشکلات بسیج شده‌اند.

وی با اشاره به هدایت امکانات و نیروی انسانی برای رفع آبگرفتگی معابر، مسدود شدن مسیر‌ها و خسارت به زیرساخت‌های شهرستان، افزود: این اقدامات تا آرام شدن جو و پایان بارندگی‌ها تداوم خواهد داشت.

سعادتی فر ادامه داد: ۲ روستای ماهور برنجی سفلی و علیا از صبح امروز با بسیج امکانات و پرسنل عملیاتی آبفا منطقه دزفول دوباره از نعمت آب آشامیدنی برخودار شدند و دیگر در این زمینه مشکلی ندارند.

مدیر آبفا منطقه دزفول می‌گوید: بازسازی خط انتقال آب روستای میدان به دلیل تخریب جاده این روستا بر اثر بارندگی در حال حاضر مقدور نیست.

۱۷۵ میلیمتر بارندگی طی روز‌های پنجشنبه و جمعه در شهرستان دزفول موجب آبگرفتگی شدید معابر و خسارت به زیرساخت‌های کشاورزی و عمرانی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • خسارت سیل و تگرگ در خنج
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • آخرین وضعیت خسارت سیلاب در شهرستان دهلران
  • سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت
  • خسارت شدید سیلاب به اراضی گندم روستاهای شهرستان دهلران
  • خسارت سیلاب به منازل مردم شهرستان ملکشاهی
  • تداوم بارش‌های همدان تا فردا صبح/ مسافران نگران مسدود شدن جاده‌ها نباشند
  • بارش ۲۵ میلی‌متر باران در تویسرکان/ سامانه بارشی تا شنبه فعال است
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان