Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در مرکز کنترل حوادث مدیریت بحران خوزستان گفت: در برخی از کانال‌های غیررسمی و فضای مجازی درباره لرستان و مناطق سیل زده آن مطالبی در حال انتشار است که همه این مطالب تکذیب می‌شود.

وی تاکید کرد: انتشار چنین اخباری در این وضعیت می‌تواند به روحیه مردم آسیب بزند؛ البته افرادی قصد سواستفاده از این فضا را داشتند که از سوی نیروی انتظامی با آن‌ها برخورد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور با اشاره به استفاده از مواکب اربعین برای کمک رسانی به شهر‌های سیل زده بیان کرد: با توجه به وضعیت فعلی مردم از مواکب اربعین درخواست کردیم که مواکب خود را در مناطق سیل زده راه اندازی کنند.

وی گفت: امروز از مناطق سیل زده لرستان به صورت هوایی و زمینی دیدن کردم و جلسه مشترک شورای تامین و شورای هماهنگی مدیریت بحران لرستان نیز با هم تشکیل شد که در این جلسه تقسیم کار مناسبی میان دستگاه‌های مختلف انجام شد.

رحمانی فضلی با بیان اینکه هم اکنون دستگاه‌های اجرایی در سطح ملی و استانی در استان لرستان مشغول فعالیت هستند توضیح داد: همه دستگاه‌ها از آمادگی کامل برخوردار هستند و کار لایروبی شهر‌ها نیز در حال انجام است.

وی بزرگترین مشکل فعلی استان لرستان را قطع شدن ارتباطات چه در حوزه مخابرات و چه در حوزه جاده بیان کرد و گفت: بخشی از مخابرات هنوز وصل نشده و همچنین پل‌های زیادی تخریب شده و جاده‌ها به ویژه در نقاط روستایی نیاز به ترمیم دارند.

وزیر کشور افزود: هم اکنون مدیران بر وضعیت مناطق مختلف در لرستان مسلط هستند و در مناطقی که راه زمینی برای امداد رسانی وجود ندارد با بالگرد امدادرسانی می‌شود؛ علاوه بر این زمان بندی برای کار‌های ضروری در لرستان صورت گرفته است که براساس این زمان بندی اقدامات لازم انجام می‌شود.

وی گفت: نگران امکانات و منابع در لرستان نیستیم بلکه تنها مساله توزیع امکانات و خدمات رسانی با توجه به شرایط جاده‌ای برای ما مهم است.

رحمانی فضلی شرایط سیل در خوزستان را با دیگر نقاط کشور متفاوت خواند و ادامه داد: اقداماتی که در خوزستان شده، هنر مدیریت، هنر مهندسی و ایثار و مشارکت مردمی و هنر همدلی و همکاری مسئولان را به ما نشان می‌دهد، چرا که همه دست به دست هم دادند و خطر بزرگی را از سر شهر‌هایی مانند اهواز، سوسنگرد، هویزه، بستان و حمیدیه دور کردند.

وی گفت: برخی مناطق شهری و روستایی در خوزستان بر اثر سیلاب آسیب دیده اند و تاکنون نیز بیش از ۹۶ روستا چه به صورت کامل و چه به صورت جزیی تخلیه شده اند.

وی اضافه کرد: براثر آبگرفتگی‌ها وسایل منزل برخی خانواده‌ها آسیب دیده و مزارع کشاورزی نیز به زیر آب رفته که احتمال دارد این مزارع برای کشت تابستانه نیز آماده نشوند.

وزیر کشور با اشاره به خسارات وارده بیان کرد: دولت در اسرع وقت باید این خسارات را تامین کند و با توجه به اینکه از سیل سال ۹۵ خوزستان، هنوز خسارات کشاورزان پرداخت نشده است براساس نظر مساعد رییس جمهوری، استاندار از هر محلی که شده آن را باید تامین و به مردم بدهد.

افزایش کم سابقه آورد سد‌های کرخه و دز موجب افزایش خروجی این ۲ سد و در نهایت طغیان این ۲ رودخانه، و آبگرفتگی مناطق حاشیه‌ای در پایین دست شد. در خوزستان وضعیت اضطراری اعلام شده است.

انتهای پیام/م

گزارش وزیر کشور در خوزستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر کشور مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۲۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود


به گزارش تابناک براساس این هشدار، از امشب در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی، شمال غرب کردستان، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و تگرگ رخ خواهد داد.

چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و پنج‌شنبه هم استان‌های یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد بروز این پدیده خواهند بود.

لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامد‌های احمالی این سامانه است.

احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپو‌های گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

همچنین اصغری، کارشناس هواشناسی تاکید کرد: مسافران تعطیلات آخر هفته مراقب باشند؛ بارندگی در غرب کشور شدید خواهد بود.

دیگر خبرها

  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور
  • هوای برخی شهرهای خوزستان ، ناسالم برای گروههای حساس
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • کشف وسایل نقلیه سرقتی در مراغه
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان