Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور امروز جمعه با حضور در مرکز کنترل حوادث مدیریت بحران خوزستان در اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اثر آبگرفتگی ها وسایل منزل برخی خانواده ها آسیب دیده و مزارع کشاورزی نیز به زیر آب رفته که احتمال دارد این مزارع برای کشت تابستانه نیز آماده نشوند.

او با بیان اینکه در خوزستان وضعیت اضطرار اعلام شده است، گفت: شرایط سیل در خوزستان با دیگر نقاط کشور متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش کم سابقه آورد سدهای کرخه و دز موجب افزایش خروجی این دو سد و در نهایت طغیان این رودخانه ها و آبگرفتگی مناطق حاشیه ای در پایین دست شد.

رحمانی فضلی با بیان اینکه استان های معین خوزستان را برای شرایط در پیش تعیین می کنیم، اضافه کرد: حداقل به پنج استان اعلام می کنیم که با آمادگی کامل تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی لازمه را در هر زمان با تشخیص استانداری و فرمانداری خوزستان ارسال کنند. البته امیدوارم با تدابیر در نظر گرفته شده تا کنون، شرایطی رخ ندهد که نیازی به استان های معین داشته باشیم.

وزیر کشور با اشاره به انتقال سیلاب به دشت و انحراف آب به کانال ها و هور توضیح داد: باید از شهرهای سوسنگرد، بستان و حمیدیه و همچنین سایر شهرها و روستاها صیانت بهتری کنیم. هر چند برخی مناطق شهری و روستایی در خوزستان بر اثر سیلاب آسیب دیده اند و تاکنون نیز به بیش از 96 روستا چه به صورت کامل و چه به صورت جزیی تخلیه شده اند.

او با بیان این که دولت باید در اسرع وقت خسارات را تامین کند، بیان کرد: با توجه به اینکه از سیل سال 95 خوزستان، هنوز خسارات کشاورزان پرداخت نشده است براساس نظر مساعد رییس جمهوری، استاندار از هر محلی که شده آن را باید تامین و به مردم بدهد.

رحمانی فضلی با اشاره به استفاده از مواکب اربعین برای کمک رسانی به شهرهای سیل زده گفت: با توجه به وضعیت فعلی مردم از مواکب اربعین درخواست کردیم که در مناطق سیل زده مستقر شوند.

وزیر کشور ادامه داد: امروز از مناطق سیل زده لرستان به صورت هوایی و زمینی دیدن کردم و جلسه مشترک شورای تامین و شورای هماهنگی مدیریت بحران لرستان نیز با هم تشکیل شد که در این جلسه تقسیم کار مناسبی میان دستگاه های مختلف انجام شد.

او توضیح داد: هم اکنون دستگاه های اجرایی در سطح ملی و استانی در استان لرستان مشغول فعالیت هستند و همه دستگاه ها از آمادگی کامل برخوردار هستند و کار لایروبی شهرها نیز در حال انجام است.

رحمانی فضلی اضافه کرد: هم اکنون مدیران بر وضعیت مناطق مختلف در لرستان مسلط هستند و در مناطقی که راه زمینی برای امداد رسانی وجود ندارد با بالگرد امدادرسانی می‌شود.

به گفته رحمانی فضلی علاوه بر این زمان بندی برای کارهای ضروری در لرستان صورت گرفته است که براساس این زمان بندی اقدامات لازم انجام می شود.

او افزود: بزرگترین مشکل فعلی استان لرستان قطع شدن ارتباطات چه در حوزه مخابرات و چه در حوزه جاده است.

وزیر کشور یادآور شد: بخشی از مخابرات هنوز وصل نشده و همچنین پل های زیادی تخریب شده و جاده ها به ویژه در نقاط روستایی نیاز به ترمیم دارند.

رحمانی فضلی گفت: نگران امکانات و منابع در لرستان نیستیم بلکه تنها مساله توزیع امکانات و خدمات رسانی با توجه به شرایط جاده ای برای ما مهم است.

او ادامه داد: خبرهای سرقت در شهرهای سیل زده لرستان کذب است و حتی یک سرقت نیز در این شهرها رخ نداده است.

وزیر کشور تصریح کرد: در برخی از کانال‌های غیررسمی و فضای مجازی درباره لرستان و مناطق سیل زده آن مطالبی در حال انتشار است که همه این مطالب تکذیب می شود.

رحمانی فضلی در پایان تاکید کرد: انتشار چنین اخباری در این وضعیت می‌تواند به روحیه مردم آسیب بزند؛ البته افرادی قصد سوء استفاده از این فضا را داشتند که از سوی نیروی انتظامی با آنها برخورد شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر کشور سیلاب خوزستان سیل زدگان برنا خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۳۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند

داریوش حسن نژاد در جلسه با کارشناسان حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان با اشاره به اجرای پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی جهت حفاظت از منابع آب استان به ویژه منابع آب زیرزمینی، اظهار کرد: این پروژه‌ها در جهت حفاظت و حراست از منابع آب استان به خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، در حال اجرا است.
وی به پروژه تقویت استقرار ۱۸ گروه حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۱۸ گروه با ۴۵ نفر گشت زنی مداوم در سطح دشت‌های استان جهت جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها را انجام می‌دهند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: ۲ پروژه انسداد چاه‌های غیر مجازدر سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به صورت سالانه در حال انجام است.
به گفته حسن نژاد در همین راستا ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه جویی ۱۱.۷ میلیون متر مکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.
وی بیان کرد: سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد ۷۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • هشدار هواشناسی سطح زرد در خراسان شمالی صادر شد
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • رقم هدیه روز معلم مشخص شد
  • وقوع ناپایداری های جوی در نقاط مختلف استان کرمان
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد