Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@16:17:46 GMT

وزیر کشور:حدود 400 هزار نفر در خوزستان در معرض سیل هستند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۱۳۷۴۶

وزیر کشور:حدود 400 هزار نفر در خوزستان در معرض سیل هستند

عبدالرضا رحمانی فضلی عصر جمعه در حاشیه شورای تامین و شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خوزستان که به صورت همزمان در مرکز کنترل حوادث مدیریت بحران استان برگزار شد بیان کرد:در سفر به خوزستان، پس از بازدید از مناطق مختلف استان و مشاهده شرایط جغرافیایی و محیطی سیل، جلسه مشترک تامین و شورای هماهنگی ستاد مدیریت بحران با حضور دستگاه های مختلف برگزار شد که در این جلسه مقرر شد در سطح وسیعی آمادگی در منطقه ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در این راستا باید برای حداقل خسارت و حداقل تهدید بالاترین پیش بینی و بالاترین تضمین را ایجاد کنیم چرا که در این استان اصلا نباید خطر پذیری را پذیرفت و بنا را بر نبود حادثه گذاشت، حتی اگر پنج درصد احتمال وقوع یک حادثه باشد باید برای آن پیش بینی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه بنا شد برای هر استانی یک استان معین مشخص شود افزود: استان های معین برای آمادگی کامل این شرایط بسیار اهمیت دارد.
رحمانی فضلی ادامه داد:امکانات، ماشین آلات، تجهیزات، نیروی انسانی و... همگی در هدایت و فرماندهی استاندار باید قرار گیرند و هر گاه تقاضا کرد به کمک مردم بیاید.
وی با اشاره به مدیریت سیلاب ها در استان خوزستان گفت: با پخش سیلاب در دشت و هم با منفجر کردن کانال ها و هدایت آب به هور ، مدیریت استان موفق شده صیانت خوبی برای حمیدیه، سوسنگرد، بستان و باقی شهرها داشته باشد البته مردم به زحمت افتادند و تعداد زیادی از روستاهای خوزستان تخلیه شد.

** پرداخت خسارات سیل زدگان را ضمانت می کنم
وزیر کشور گفت: من ضامن پرداخت خسارات سیل زدگان از سوی دولت می شوم و آن را پیگیری می‌کنم.
وی افزود:دولت خسارت های مردم را از ابعاد مختلف می‌بیند و به طور قطع آنها را پرداخت می‌کند.

** خوزستان؛ انتخاب بین بد و بدتر
وزیر کشور ادامه داد: هم اکنون ما بین بد و بدتر در حال تصمیم گیری هستیم، نه بین خوب و بد! برای همین در شرایط بد هم هزینه داریم و مردم هزینه می‌دهند اما همه تلاش ها برای مردم است.
وی افزود: در شرایط کنونی باید مشارکت و همدلی افزایش پیدا کند و از شایعه پراکنی بی مورد که آسیب روحی ایجاد می کند دوری شود.
به گزارش ایرنا افزایش کم سابقه آورد سدهای کرخه و دز موجب افزایش خروجی این 2 سد و در نهایت طغیان این 2 رودخانه ، و آبگرفتگی مناطق حاشیه ای در پایین دست شد. استاندار خوزستان از 11 فروردین جاری به دلیل وقوع سیل و سیلاب وضعیت اضطراری اعلام کرد.
رییس جمهوری جمعه گذشته با سفر به خوزستان وضعیت سیل را در این استان بررسی کرد و سپس در شورای هماهنگی مدیریت بحران حاضر شد و دستورات لازم برای مقابله با سیل را صادر کرد.
7164/ 6037
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 رییس جمهوری سیل شورای هماهنگی مدیریت بحران نیروی انسانی وزیر کشور 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۳۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور، آخرین وضعیت مناطق دارای بارش شدید را تشریح کرد و گفت: ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده است.

حسین ظفری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت استان های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش های شدیدی در استان های غربی و  جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و  چهارمحال و بختیاری راه های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی ها هنوز ادامه دارد. 

ظفری گفت: راه های اصلی باز هستند و تردد در جریان است. 

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیروهای امدادی در استان های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند. 

ظفری با اشاره به آبگرفتگی ها گفت: در بخش هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیروهای امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدیدهای میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند. 

ظفری گفت: ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی ها تا پایان بارش ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش ها را نیز سپری می کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم