Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، منوچهر ورناصری، فرماندار شهرستان باوی با اشاره به افزایش دبی در رودخانه دز، ۱۵ روستای بخش عنافچه با جمعیت ۱۲ هزار نفر، در حاشیه این رودخانه، در تهدید سیلاب هستند.

وی با بیان اینکه به اهالی این روستا‌ها هشدار تخلیه داده شده، تصریح کرد: داشتن دام و احشام دلیل مقاومت برخی از ساکنان این روستا‌ها برای تخلیه نکردن منازل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورناصری اذعان داشت: هم اکنون روستای سفاک که زیر آب رفته، همچنین ۵ روستا‌های خاور، مراونه، چم خزانه یک و ۲ و چم العبید که به رودخانه نزدیک‌تر هستند تخلیه شده اند، اما سایر روستا‌ها در مقابل خروج از روستا که اکنون منطقه خطر است، مقاومت می‌کنند.

به گفته این مقام مسئول، مسیر روستای خاور مسدود شده و امدادرسانی به آن تنها به وسیله بالگرد و راه آهن امکان پذیر است، که با مدیر راه آهن برای این مساله مذاکره شده است.

منوچهر ورناصری با اشاره به اینکه این شهرستان در محل تلاقی رودخانه‌های دز و کارون قرار دارد، اظهار کرد: به تعدادی از روستا‌های این شهرستان از جمله منصوره یک و ۲ (در دهستان عنافچه)، روستای سید شریف و سید سلطان اخطار داده شده که خانه‌های خود را تخلیه کنند، اما در اینجا تخلیه به صورت کامل صورت نگرفته است.

فرماندار شهرستان باوی، دبی روز جمعه کارون در ملاثانی را ۳ هزار و ۱۰۰ مترمکعب در ثانیه عنوان کرد و اظهار داشت: سازمان آب و برق اخطار داده که دبی افزایش می‌یابد، بنابراین لازم است که اهالی روستا‌های در معرض سیل، برای نجات جان خود و خانواده، روستا‌ها را تخلیه کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه سیل بند‌های شهر‌های ویس و شیبان تقویت شده، اکنون نیازی به تخلیه این شهر‌ها نیست، البته به ساکنان تعدادی از منازل که نزدیک به رودخانه بودند نیز اخطار تخلیه داده شده و برخی نیز خانه‌ها را خالی کردند.

منوچهر ورناصری بیان کرد: روستای «درآویزه» در بالادست رودخانه کارون نیز با توجه به احتمال ریزش ساحل، وضعیت خطرناکی دارد که ۲۰ خانوار از آن‌ها به شهر رامین و بقیه به سایر اردوگاه‌ها منتقل شده اند.

وی اذعان داشت: تمام مدارس، سالن‌های ورزشی و سوله‌های شرکت‌های مستقر در این شهرستان برای اسکان روستا‌های سیل زده آمادگی دارند.

ورناصری افزود: سیلاب به بخش زیادی از مزارع حاشیه رودخانه‌های دز و کارون در این شهرستان خسارت وارد کرده است.

انتهای پیام/گ

لزوم تخلیه شهر‌ها و روستا‌های در مسیر سیلاب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تگرگ موجب شکستن شیشه خودرو‌ها و منازل دُرح سربیشه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا،محمدرضا لکزایی روز شنبه افزود: به علت شکستن و تخریب پایه دال پل در مسیر اصلی درح به مرز ماهیرود واقع در سه راهی کلاته شیر، این مسیر مسدود شد.

وی ادامه داد: امکان تردد خودرو‌ها به سمت مرز ماهیرود از سمت مسیر قدیمی در این محور تامین شده است.

فرماندار سربیشه اظهار کرد: بارش شدید تگرگ باعث تخریب تمامی آبنما‌های سه بخش شهرستان، برخی معابر شهری و روستایی و وجود گل و لای و سنگ در معابر برخی روستا‌ها شد.

وی با بیان اینکه جاده روستایی کباد به دلیل عبور سیلاب تخریب و مسدود است اظهار کرد: همچنین خسارات زیادی به مزارع و باغات کشاورزی این شهرستان وارد شد.

لکزایی اضافه کرد: جاده روستای شبو غیرقابل دسترس شده و ۱۵ منزل روستا نیز دچار آبگرفتگی شد که نیرو‌های هلال احمر در حال ارسال چادر و آرد به این منطقه هستند.

وی عنوان کرد: اکنون چند تیم در حال ارزیابی و بررسی خسارات سیلاب و تگرگ به نقاط مختلف شهرستان اعزام شده‌اند.

سامانه بارشی جدید از روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در خراسان جنوبی فعال شد و تا روز جمعه بارش گسترده باران اغلب مناطق استان را فرا گرفت که طغیان رودخانه‌های فصلی و جاری شدن سیلاب را به همراه داشت و در این زمینه هشدار سطح نارنجی صادر شد.

بارش‌های رگباری و سیل آسا هفته اول اردیبهشت نیز در خراسان جنوبی خسارات سنگین مالی بر جای گذاشت، اما خسارت جانی ناشی از سیل اخیر در این استان گزارش نشد.

دیگر خبرها

  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • عبور از رودخانه با طناب
  • خطر در کمین کشور؛ ابر بارش در ۲۱ استان
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • بازگشایی راه ارتباطی ۲ روستای سیل‌زده شهرستان داورزن
  • تگرگ موجب شکستن شیشه خودرو‌ها و منازل دُرح سربیشه شد