Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی قنبری رئیس اتحادیه شیشه و آئینه در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه ۱۰ کارخانه شیشه و آئینه در کشور فعال است اظهار کرد: خوشبختانه مواد اولیه مورد نیاز  صنعت شیشه و آئینه ۱۰۰ درصد در داخل تامین می‌شود.

به گفته  قنبری، وضع بازار شیشه و آئینه، لمینت و ضدگلوله در بازار مطلوب است و مشکلی در این زمینه نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: شکوفایی صنعت شیشه پس از پیروزی انقلاب اسلامی 

رئیس اتحادیه شیشه و آئینه با بیان اینکه تولید روزانه شیشه و آئینه در کشور ۵۰۰ هزار متر مربع است گفت: ۴۰ درصد تولیدات این صنعت صادر می‌شود.

قنبری با اشاره به اینکه نوسانات نرخ ارز، از چالش های اصلی در این صنف به حساب می آید تصریح کرد: قیمت شیشه و آئینه ثابت نیست و این کارخانجات عمدتا از دستگاه های مدرن برای تولید بهره می برند.

رئیس اتحادیه شیشه و آئینه با بیان اینکه این صنعت، به کشور‌های حوزه‌ خلیج فارس، آسیای میانه و اروپا صادر می‌شود گفت: خوشبختانه این کارخانجات وابسته به دولت نیستند و بخش خصوصی تولیدات آن را عهده دار است.

قنبری درباره چگونگی روند بازار شیشه و آئینه در سال ۹۸، گفت: این موضوع به وضع ساختمان سازی در کشور بستگی دارد و هم اکنون ساختمان سازی در رکود است و نمی‌توان پیش بینی دقیقی از بازار داشت.

رئیس اتحادیه شیشه و آئینه با بیان اینکه هم اکنون مصرف شیشه در کشور دائمی است و این صنعت تعطیلی ندارد، اظهار کرد: چالش اصلی، تولیداتی است که در واحد‌های تولیدی مانده و عرضه نمی‌شود.

قنبری گفت: صنعت شیشه و آئینه از نمونه‌های توانمند در کشور است و امید می‌رود که در سال آینده این صنعت بتواند به پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای دست یابد.

انتهای پیام/

صادرات شیشه و آئینه به کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و  اروپا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اصناف اخبار اقتصادی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۴۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال

تین نیوز

در جلسه ای که با حضور مدیر کل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن، مدیر کل سیر و حرکت راه آهن، مدیرکل راه آهن اصفهان، مدیر بخش حمل و نقل مجتمع فولاد مبارکه و مدیر عامل شرکت توکا ریل برگزار شد، افزایش حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن برنامه ریزی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل ریل نیوز، عابدین هادی نژاد مدیرکل بازرگانی داخلی هدف از این نشست را افزایش حمل ریلی مواد اولیه به فولاد مبارکه و محصولات فولادی برای صادرات از این مجتمع ذکر کرد و گفت: موضوعات مختلفی در زمینه ارتقاء و بهبود همکاری های سه جانبه بین شرکت راه آهن، شرکت فولاد مبارکه و شرکت حمل و نقل ریلی فعال در حمل و نقل ریلی محمولات مجتمع در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

هادی نژاد افزود: در این نشست عوامل موثر در سرعت بازرگانی محمولات این شرکت در مسیرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد نظارت و پیگیری لازم برای اجرای صحیح طرح قطار باری کامل، شناسایی و رفع مشکلات اجرای آن از جمله رعایت دستورالعمل های بارگیری و باربندی محصولات فولادی، حذف توقف های غیر ضروری در سطح ادارات کل مناطق و … از سوی طرفین انجام شود.

وی گفت: این جلسه گام مهمی برای تقویت همکاری های این دو صنعت است و انتظار داریم نتایج آن را در پایان سال ۱۴۰۳ در قالب افزایش حمل مواد اولیه و همچنین حمل محصولات تولیدی این مجتمع به مقاصد مختلف و رضایت مندی مشتری شاهد باشیم. در این راستا برنامه ریزی شده است حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن افزایش داشته باشد.

مدیرکل بازرگانی داخلی راه آهن گفت: شرکت فولاد مبارکه بزرگ ترین و مهم ترین تولیدکننده فولاد کشور است و نقش کلیدی در صنعت ریلی کشور دارد. این شرکت در حمل مواد اولیه و محصولات خود در شبکه ریلی در رتبه اول قرار داشته و با حمل حدود ۷.۸ میلیون تن بار (۵.۳ هزار میلیارد تن کیلومتر) در سال ۱۴۰۲حدود ۲۱ درصد از کل حمل ریلی بخش داخلی را پوشش می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن