Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@03:20:52 GMT

اولتیماتوم دانشگاه علمی کاربردی به ۷۰ واحد بی‌کیفیت

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۱۵۳۲۰

رییس دانشگاه علمی کاربردی از آغاز دور جدید سطح‌بندی مراکز علمی کاربردی از خرداد ماه سال ۹۸ خبر داد و گفت: در ارزیابی جدید ۷۰ مرکز در سطح ۴ قرار گرفتند و در صورتی که این واحدها سطح خود را ارتقا ندهند، پذیرش دانشجو در این مراکز از مهر ۹۸ متوقف خواهد شد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین امید ضمن اعلام این خبر، سطح بندی مراکز علمی کاربردی را یکی از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه در سال ۹۷ در راستای کیفی سازی آموزش دانست و اظهار کرد: در این ارزیابی واحدهای علمی کاربردی در چهار سطح دسته بندی شدند که بر این اساس حدود ۷۰ مرکز در سطح ۴ که کیفیت پایینی قرار دارند، قرار گرفتند و مابقی واحدها در سطوح یک، دو و سه طبقه بندی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه تصریح کرد: دور دوم سطح بندی واحدهای علمی کاربردی از خرداد ماه سال ۹۸ آغاز خواهد شد که در این سطح بندی واحدهایی که در سطح چهار هستند باید بتوانند ارتقا یابند در غیر این صورت پذیرش دانشجو در این واحدها از مهر سال جاری متوقف خواهد شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی خاطرنشان کرد: در ارزیابی مرحله بعد نیز مراکزی که در ارزیابی‌های انجام شده رتبه قابل قبولی نداشته باشند و سطح خود را ارتقا ندهند از پذیرش دانشجو منع خواهند شد و ضمن اینکه مراکز و واحدهایی که از سطوح بالاتری برخوردار هستند، از تشویق‌هایی نظیر یک سوم پرداختی بالاسری به دانشگاه علمی کاربردی بهره‌مند می‌شوند.
دکتر امید خاطر نشان کرد: ۷۰ مرکز علمی کاربردی که در سطح چهار قرار دارند در همه سطح کشور پراکنده هستند و نمی‌توان این واحدها را به استان‌های مشخص نسبت داد و ما حتی در استان تهران نیز واحد علمی کاربردی بی کیفیت داریم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی خاطرنشان کرد: مراکزی که در ارزیابی‌های انجام شده رتبه قابل قبولی نداشته باشند و سطح خود را ارتقا ندهند از پذیرش دانشجو منع خواهند شد و ضمن اینکه مراکز و واحدهایی که از سطوح بالاتری برخوردار هستند و از تشویق‌هایی نظیر یک سوم پرداختی بالاسری به دانشگاه علمی کاربردی بهره‌مند می‌شوند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی اولتیماتوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم اظهار کرد: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا، شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند، ما در راستای بازنگری و به‌روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی افزود: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم، همچنین ۲۷۷ هیئت علمی، ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی و ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷۰۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد، همچنین بازنگری‌های بسیاری در سرفصل‌ها و برنامه‌های عملیاتی با رویکرد مهارت‌محور در دستور کار قرار گرفت.

سردار حمیدی تصریح کرد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا در درجه و آموزش‌های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

وی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که موثرتر واقع خواهد شد.

کد خبر 749650

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم