Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه مهاجرانی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره مهم‌ترین اتفاقات سال ۹۷ در حوزه استعدادهای درخشان گفت: مهمترین اتفاق مثبت سال ۹۷ در این حوزه تصویب اساسنامه مدارس سمپاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی بود و نکته منفی آن عدم امضای آن توسط رئیس جمهور بود.

وی در توضیح بیشتر بیان کرد: داشتن یک اساسنامه برای مدارس سمپاد بسیار حیاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی برای یک مجموعه مانند سمپاد ساختاری متفاوت دیده نشود و اختیاری نداشته باشد یا منابع آن متفاوت دیده نشود در واقع آن مجموعه کار خاصی نمی‌تواند بکند. طبیعتاً تصویب اساسنامه چون همه مواردی که گفتم را به این مرکز باز می‌گرداند، مهم است اما عدم امضای آن توسط رئیس جمهور در وهله نخست باعث شد ما به بودجه سال ۹۸ نرسیم و عملاً با همان روندهای گذشته علیرغم داشتن اساسنامه کارها دنبال شود و این موضوع سختی است.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان در ادامه اظهار کرد: با نداشتن اساسنامه خیلی از از موارد در مدارس سمپاد ناقص شد. مثلاً در این مدارس شما معلم فناوری ندارید، کتاب درسی مناسب ندارید و یا آزمایشگاه‌های مجهز. نگاه سیستمی همه این موارد را با هم می‌بیند. ما دیدیم مدارس استعدادهای درخشان در خطر است و به همین دلیل دنبال اساسنامه رفتیم. نمی‌دانم دلیل امضا نشدن آن توسط رئیس جمهور چه بوده است و همچنان منتظر هستیم.

مهاجرانی در ادامه در پاسخ به این پرسش که سال گذشته رئیس جمهور حذف مدارس سمپاد را نیز امضا نکرد و به نظر می‌رسد با امضا نشدن اساسنامه یک بلاتکلیفی در تصمیم‌گیری درباره مدارس سمپاد همچنان وجود دارد، بیان کرد: من مطمئن هستم رئیس جمهور با توجه به منافعی که سمپاد برای جامعه دارند حتماً نگاه مثبتی به آن خواهند داشت.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که سال گذشته بیشترین انتقادی که به مدارس سمپاد شد درباره تک بعدی بار آمدن بچه‌ها در این مدارس و اجتماعی نبودن آنها بود و اینکه بسیاری از بچه‌ها در این مدارس به دلیل آنکه لزوماً تیزهوش نیستند به مرور سرخورده می‌شوند، بیان کرد: من انتقادها را قبول دارم. نکته این است که وقتی شما در یک پارچ آب یک قاشق ماست بریزید محتوای پارچ دیگر نه آب است و نه دوغ. این بلایی است که طی این سال‌ها بر سر مدارس سمپاد آمد. نه مدارس عادی بودند و نه به معنای واقعی کلمه مدارس استعداد درخشان. وقتی ما پذیرش در این مدارس را به جای ۲ درصد می‌کنیم ۲۰ درصد یعنی همان یک قاشق ماستی که داخل آب می‌ریزیم اتفاق می‌افتد.

مهاجرانی ادامه داد: استاندارد کردن مدارس و به اندازه ورودی گرفتن و با ابزار درست استعداد را برای ورود به این مدارس سنجیدن راه حل ماست. اما درباره عدم اجتماع پذیری این دانش آموزان باید ابتدا این واقعیت را پذیرفت و بعد اینکه ما چند کار را در دستور اجرا در این مدارس داریم. اردوهای جهادی یکی از راه حل های ماست. اینکه این بچه‌های با استعداد بروند به مدرسه نزدیک خود و به دانش‌آموزانش ریاضی مثلاً درس بدهند. چون معتقدیم بچه‌های دیگر کم هوش نیستند و امکانات در اختیارشان نیست. شرکت دانش آموزان سمپاد در خیریه‌ها و… نیز در دستور کار است و باعث می‌شود آنها به درکی از جامعه برسند. امیدواریم بتوانیم مشکلات مدارس سمپاد را حل کنیم.

کد خبر 4582198 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: سمپاد وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس استعداد‌های درخشان از ۱۶ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ۱۷ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

در این نمایشگاه که توسط سازمان ملی استعداد‌های درخشان و همچنین اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برپا خواهد شد حدود ۳۰۰ طرح و پژوهش از دانش‌آموزان مدارس استعداد‌های درخشان سراسر کشور حضور دارد. 

این نمایشگاه امکان گفتگو پیرامون طرح‌ها و پژوهش‌ها را برای دانش‌آموزان و بازدیدکنندگان فراهم می‌کند.

بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است و برگزارکنندگان نمایشگاه از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر آماده پذیرایی از بازدید‌کنندگان هستند. 

این نمایشگاه در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خیابان حجاب بالاتر از بلوار کشاورز تهران واقع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش