Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سیدعبدالله موسوی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: این شرکت در اجرای مسئولیت‌های اجتماعی و شرایط به‌وجود آمده ناشی از تبعات شدت بارندگی‌های اخیر، افزون بر یکصد کیلومتر از سیل بند‌های کرانه رودخانه‌های کارون و دز را استحکام‌بخشی و تقویت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به عضویت این شرکت در ستاد بحران استان خوزستان و تاکید وزیر نفت به شرکت‌های تابع این وزارتخانه مبنی بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای پاسخگویی به مصوبه‌های ستاد بحران استان‌ها، افزود: این شرکت همسو با دیگر دستگاه‌های اجرایی و امدادی در استان، تاکنون همه تلاش خود را در همکاری و همیاری در این زمینه به‌کار گرفته است.

بیشتر بخوانید: تمام امکانات شرکت ملی حفاری ایران برای مقابله با سیل بسیج شده اند

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: براساس مصوبه‌های ستاد بحران استان، احداث، تقویت و استحکام‌بخشی سیل‌بند‌های نقاط شهری و روستایی کلانشهر اهواز و شهرستان کارون در کرانه این رودخانه‌ها با توجه به پراکندگی مناطق در وسعت پیش گفته در حال اجراست.

موسوی گفت: با توجه به افزایش سطح آب رودخانه‌ها و تداوم بارندگی‌ها در بالادست، برای کاهش عوارض احتمالی به نحوی برنامه‌ریزی شده که نیرو‌های عملیاتی و پشتیبانی این شرکت به موازات کار‌های تعریف شده در نزدیک‌ترین زمان ممکن به مناطق بحرانی اعزام و با ایجاد و تقویت سیل‌بند و خاک‌ریز مانع نفوذ آب شوند.

وی ضمن قدردانی از تلاش بی‌وقفه کارکنان بخش‌های خدمات، اچ‌اس‌یی، مدیریت بحران، بخش‌های تخصصی و پایگاه مقاومت بسیج شرکت در این زمینه، از نظارت مستمر بر عملکرد و فعالیت‌های شرکت از مناطقی که نیرو‌ها و تجهیزات تمرکز دارند، بازدید کرد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: هم اکنون ماشین‌آلات و تجهیزات به همراه نفرات شرکتی و پیمانکاران طرف قرارداد در چهار منطقه مشتمل بر کوت عبدالله، روستا‌های شهرستان کارون، حوزه فعالیت شهرداری منطقه - ۴ اهواز، ال‌هایی و روستا‌های اطراف، منطقه دغاغله و سید خلف استقرار دارند که در مجموع بالغ بر ۲۵۰ نفر می‌شوند.

موسوی همچنین شمار ماشین‌آلات و تجهیزات به‌کار گرفته شده اعم از کمپرسی، لودر، بیل مکانیکی، غلتک، کمرشکن، خودرو‌های سبک، سنگین و فوق سنگین، سوخت‌رسان و آمبولانس را بیش از یکصد دستگاه عنوان کرد و افزود: در صورت نیاز تعداد تجهیزات افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: همچنین بر اساس اعلام نیاز شهرداری منطقه ۴ اهواز و ستاد بحران شهرستان کارون تعدادی پمپ‌های فشار قوی (پمپ تراک) برای جمع‌آوری و دفع آب‌های سطحی در نظر گرفته شده که در زمان حاضر در منطقه گلستان اهواز مستقرند و برحسب نیاز به دیگر مناطق اعزام خواهد شد.

وی افزود: در صورت اعلام نیاز ستاد بحران استان، بخش ترابری شرکت برای اختصاص خودرو برای جابه‌جایی ساکنان روستا‌های در معرض سیل به مناطق پیش‌بینی شده برای اسکان آمادگی دارد.   انتهای پیام/   استقرار پمپ فشار قوی شرکت ملی حفاری  برای جمع‌آوری و دفع آب‌های سطحی ناشی از سیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نفت اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: قلعه باستانی «فلک‌الافلاک» یکی از شاخص‌ترین آثار تاریخی ایران و جهان است، بنای عظیم آجری مربوط به دوره ساسانی که همچنان استوار بر روی تپه‌ای باستانی در مرکز شهر خرم‌آباد میزبان دوستداران میراث‌فرهنگی این مرزوبوم است.

مسکوت ماندن طرح استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک»

زیبایی و معماری شگفت‌انگیز قلعه «فلک‌الافلاک» موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به‌عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری به‌عنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل‌بویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساخته‌شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز بنام خرم‌آباد معروف شد و احتمالاً نام فلک‌الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.

این بنای کم‌نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این میان، طرح استحکام‌بخشی و لرزه‌خیزی قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک» سال‌هاست که به دلایل مختلفی ۱۴ سال است که مسکوت مانده و امروز شاهد برخی مشکلات در این بنای تاریخی هستیم، مشکلاتی که در مقطعی با هشدار مسئولان ملی و استانی نیز مواجه شد.

۲۰ میلیارد تومان برای استحکام‌بخشی قلعه نیاز است

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان دراین‌رابطه با مهر، اظهار داشت: درگیر تأمین اعتبار استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» هستیم.

وی عنوان کرد: سازمان مدیریت قول مساعد داده که این اعتبار را تأمین کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان تأکید کرد: اجرای طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» نیازمند حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

حسن‌پور با تأکید بر اینکه طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» ۱۴ سال است که رها شده و متوقف مانده است، گفت: حتماً می‌بایست قبل از حضور ارزیاب یونسکو برای بررسی ثبت جهانی قلعه «فلک‌الافلاک» این طرح اجرایی شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در مشکلات فنی در قلعه خوشبختانه نداریم، چیزی به نام رانش دیگر در قلعه نداریم، استحکام‌بخشی به‌منظور جلوگیری از رانش است.

کد خبر 6090471

دیگر خبرها

  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • حجاب و عفاف یکی از ابعاد مهم حیات فرهنگی است
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد