Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرماندار شهرستان پلدختر با بیان اینکه امدادرسانی در شهر پلدختر انتظام مطلوبی گرفته است، تاکید کرد: در حال حرکت به سمت عادی سازی آن هم به این معنا که نظم و امنیت برقرار شود، می‌رویم. چون هم خسارات غیر قابل باور است، نعمت‌الله دستیاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، درباره آخرین وضعیت امداد رسانی در شهرستان پلدختر بیان داشت: خدا را شکر که اوضاع درحال بهبود است و برخی جاده‌ها بازگشایی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: هم اکنون تنها برخی جاده‌‌های روستایی که به بزرگراه‌ها ارتباط دارند، بازگشایی شده‌اند و در جاده پلدختر به اهواز امکان تردد وجود دارد.
فرماندار شهرستان پلدختر گفت: هم اکنون آب در پلدختر وصل شده است، به‌دلیل تخریب خط انتقال اصلی، یک خط با ظرفیت کمتر و موقتا جایگزین شده و نمی‌تواند کل شهر را پوشش دهد و در عین حال، خانواده‌ها می‌خواهند از آب برای شستشوی منازل و لوازم خود استفاده کنند لذا آب به برخی جا‌ها آب نمی‌رسد.
وی گفت: یک تعدادی از جاده روستا‌هایی که در مسیر رود کشکان هستند، بازگشایی شده‌اند اما بسیاری از مسیر‌های روستایی هنوز بسته است. آب و برق و گاز خیلی از نقاط شهری وصل شده است، اما در عمده مناطق روستایی آب به طور کامل وصل نشده است.
فرماندار شهرستان پلدختر اظهار داشت: بالگردهای هوانیروز تا روزگذشته ۳۰۰ سورتی پرواز برای امدادرسانی در شهرستان پلدختر داشتند، تعداد بالگرد‌ها بیشتر شده است، خدمات رسانی ادامه دارد. روزگذشته جلسه‌ای با حضور وزیر کشور و استاندار تشکیل شد که تصمیمات خوبی اتخاذ شد و تقسیم کار صورت گرفت.
دستیاری با بیان اینکه امدادرسانی در شهر پلدختر انتظام مطلوبی گرفته است، اضافه کرد: در حال حرکت به سمت عادی سازی آن هم به این معنا که نظم و امنیت برقرار شود، می‌رویم. چون هم خسارات غیر قابل باور است، میزان خسارات سیل در پلدختر متفاوت از دیگر مناطق سیل زده کشور است. به طور مثال، آق قلا هم دچار آب گرفتگی شده است اما در پلدختر سیلی آمده که همه چیز را با خود برده و ۱۵ روستای ما کاملا تخریب شده اند و وقتی این مناطق را می‌بینیم انگار زمین سوخته‌ای است.
وی با تقدیر از حضور وزیر ارتباطات در لرستان خاطر نشان کرد: وزیر ارتباطات در سفری دو روزه با کارشناسان امر به پلدختر آمدند و موبایل ماهواره‌ای برای ادارات وصل کردند و هم اکنون در بخش عمده‌ای از شهرستان ارتباطات تلفنی برقرار شده است که این امر در کار ما خیلی تاثیرگذار بوده و بسیاری از امور را تسهیل کرده است. ظرف امروز و فردا هم بالن هوایی برای تقویت ارتباطات به شهرستان می‌آورند.
فرماندار شهرستان پلدختر عنوان کرد: قبل از وقوع سیل چهارکمپ در شهرستان پلدختر مهیاشد، در این سالن‌ها برای اسکان مردم پتو، زیلو و سایر امکانات مهیاشد. سالن ورزشی سپاه پاسداران، دبیرستان ادب، سالن تعاون روستایی و کلیه مدارس در حاشیه مراکز امن برای این منظور در نظر گرفته شد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهرستان پلدختر فرماندار حجم آب و سیل بالگرد هوانیروز سپاه پاسداران هلال احمر عشایر وزیرارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۸۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد

رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، گفت: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

غلامرضا چهلگردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با وجود چهارهزار جوان دارای مجوز فعالیت از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تکمیل ساختمان فرهنگسرای شهرستان سامان ضروری و نیازمند اعتبار لازم است.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای تکمیل ساختمان اداره ثبت احوال شهرستان سامان، گفت: ساخت ساختمان اداری ثبت احوال حدود پنج سال پیش شروع شده و سه سال است که کاملا تعطیل شده است، همچنین تکمیل ساختمان بخشداری زاینده رود، احداث بیمارستان محلی شهرستان سامان و ساماندهی مسیل اصلی شهر سامان و ایمن‌سازی آن نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است‌.

رئیس شورای شهرستان سامان ادامه داد: جاده سامان به تیران به عنوان یکی از محورهای اصلی ورودی استان و تکمیل جاده سامان به قراقوش با توجه شرایط خاص این جاده، باید در اولویت کاری قرار داده شود.

چهلگردی با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، افزود: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

کد خبر 749212

دیگر خبرها

  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان