Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@16:36:43 GMT

عملکرد آسیاهای خشک کارخانه مگنتیت بررسی شد

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۱۸۵۰۲

به همت پژوهشگران دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، شرایط عملکرد آسیاهای خشک کارخانه مگنتیت با روش شبیه‌سازی و پایش وضعیت و تاثیر آن بر عملکرد تجهیزات مکانیکی و الکتریکی، بررسی و مقایسه شد و به عنوان یکی از طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور معرفی شد.

به گزارش ایسنا، با توجه به یکسان بودن تجهیزات خطوط ۱، ۲ و ۳ کارخانه مگنیتیت (آسیا ، کلاسیفایر، سیلیکون‌ها، غبارگیر الکترواستاتیکی، داکته‌ها، فن‌ها و گرمکن هوا) و متفاوت بودن طرح آسترهای آسیا و طول داکت‌ها، عملکرد خطوط از لحاظ شرایط بهره‌وری متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تحقیق به بررسی اختلاف خطوط بتا و استفاده از نرم‌افزارهای تخصصی به روش DEM و CFD و بهبود عملکرد آنها پرداخته شده است.

اختلاف فشار جریان سیال اندازه‌گیری شده در نقاط مختلف خط و مقایسه آن با تحلیل CFD نشان‌دهنده پارگی داکت‌ها است که با بررسی فیزیکی و رفع آن، افت فشار خط کاهش یافت. با استفاده از آنالیز المان گسسته، تاثیر تفاوت طرح لاینرهای آسیای خطوط ۱ ،۲ و ۳ بر گشتاور آسیا، سطوح مختلف انرژی و انرژی اصطکاکی حاصل شد. جهت بهینه کردن پروفیل انرژی داخل آسیا، زاویه بهینه لاینر، ارائه و تاثیر متفاوت بودن لاینرها بر ارتعاشات سیستم بررسی شد.

نصب میکروفن روی آسیا و داده‌برداری صدای آسیا در محدوده فرکانسی مختلف، بررسی تاثیر تغییر زاویه دمپر کلاسیفایر بر عملکرد خطوط و همچنین استفاده از دستگاه سختی‌سنج بارافتان، جهت کالیبره‌کردن سختی خوراک با پارامترهای فرایندی آسیا از برنامه‌های آتی جهت توسعه این طرح است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش صحت افزود: امسال شاهد برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی جامعه جراحان ایران هستیم. اولین کنگره جراحان در سال ۱۳۶۳ در اصفهان برگزار شد، سال‌های بعد نیز در شیراز، اصفهان، تهران برگزار شد. کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران از سال ۱۳۷۱ در تهران به طور متمرکز برگزار شده است. طی این سنوات کنگره‌های علمی میان دوره‌ای نیز در شهرهای مختلف کشور به طور پیوسته توسط شاخه‌های استانی جامعه جراحان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بدین ترتیب تلاش برای ارتقا دانش تخصصی همکاران جراح در راستای بهبود کیفیت ارائه خدمات درمانی به بیماران، طی این چهل سال اخیر که امسال چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران است به طور مستمر برقرار بود. تمامی رشته‌های مختلف جراحی عمومی و تخصصی در سالن‌های اقماری و متعدد طی پنج روز برگزاری کنگره به ارائه مطالب علمی، پژوهشی، سخنرانی‌ها، پانل های پرسش و پاسخ می‌پردازند.

صحت افزود: امیدواریم هر روز شاهد بهبود هر چه بیشتر دانش جراحی و توسعه رشته‌های مختلف در کشور باشیم تا در نهایت به درمان بیماران کمک شایانی کنیم. هدف بالا بردن آموزش پزشکی در ایران و به روز شدن دانش و اطلاعات علمی همکاران است. الان با توجه به محدودیت‌های مرتبط با تحریم‌ها، متأسفانه مجلات و ژورنال‌های علمی خارجی را همانند گذشته در اختیار نداریم پس سعی می‌کنیم با برگزاری اینگونه همایش‌ها، اطلاعات جدید و روز پزشکی در سطح دنیا را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات جامعه پزشکی و بی انگیزگی برای ادامه تحصیل در برخی رشته‌های پزشکی و جراحی، مسائل معیشتی و اقتصادی و فرهنگی و سایر ابعاد، طی برگزاری کنگره‌های جامعه جراحان همیشه مورد بحث و تبادل نظر قرار داشته است.

صحت افزود: یکی از موضوعات مورد بحث در این کنگره پیرامون تروما و ابعاد مختلف آن است ولی در خصوص تروما باید گفت که متأسفانه مشکلات پیش بیمارستانی و بیمارستانی جهت رسیدگی سریع به موارد سوانح و حوادث جاده‌ای هنوز برطرف نشده است. زمان رسیدن به مصدوم آسیب دیده طولانی است، آمبولانس‌ها دیر به مصدوم می رسند و گاهی از مردم برای جابجایی فرد تروما دیده کمک می‌گیرند، چون پرسنل کافی ندارند! ترافیک و خیابان‌ها مشکل مهمی است که باعث می‌شود مصدوم دیر به بیمارستان برسد؛ مشکلات اورژانس‌های بیمارستانی نیز مطرح است. تمام این موضوعات همیشه در کنگره‌های جامعه جراحان در جلسات مشترک با اعضا قطب تروما مورد توجه قرار گرفته است. امیدواریم در کنگره امسال به دستاوردهای خوب علمی بیشتری برسیم.

کد خبر 6097134 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ثبت نام دوره مربیگری درجه C آسیا در یزد تکمیل شد
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب