Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا پدیدار عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم وفناوری ایسکانیوز، گفت: برای ایجاد رونق تولید ملی در کشور نیازمند حضور جوانان توانمند در عرصه‌های مختلف هستیم چرا که این امر مهم نیازمند طراحی ابزارهای نوین برای رونق ملی، لزوم همکاری بین دانشگاه و صنعت، بهره گیری از نیروی جوان آماده به‌کار و استفاده از امکانات گروه‌های جوان آماده به کار در حوزه استارت‌آپ و دانش بنیان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ما هم‌اکنون با یک جمعیت 10 میلیون نفری بیکار و جویای کار مواجه هستیم که برای ساماندهی آنها نیازمند اتخاذ تدابیر هوشمندانه از سوی مسئولان کشور هستیم. بایستی برنامه ریزان کشور به جای حرف‌های شعاری و انتقادهای بی ربط؛ امنیت سرمایهگذاری و ثبات سیاسی و اقتصادی در کشور و مدیریت کارآمد و دخالت دادن بخش خصوصی در کار و تولید ملی را فراهم سازند. همچنین با اعطای امتیازات ویژه برای طرح‌های صادراتی انگیزه را برای توسعه اقتصاد کشور و اشتغالزایی ایجاد کنند.

پدیدار افزود: یکی از موضوعاتی که امروزه مورد توجه آحاد جامعه قرار گرفته احساس بی مسئولیتی در بین مدیران دولتی است چرا که مسئولان بخاطر سیستم‌های افراطی نظارتی، احساس بی مسئولیتی می کنند. باید به این پارامترها پرداخته شود.

عضو کمیسیون انرژی اتاق ایران با اشاره به این‌که کشور دارای منابع غنی زیرزمینی است، گفت: این منابع چه در حوزه انرژی و چه در حوزه معدنی و سایر حوزه ها باید به درستی هدایت شود. باید فرآوری و شناسایی و تولید این منابع را در داخل به جوانان و شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار کرد. استعداد و ابتکارات جوانان می تواند مبنای شکوفایی اقتصاد و رونق تولید ملی و بازار را به همراه داشته باشد. همچنین بهکاهش نرخ بیکاری در کشور کمک می‌کند.

وی با تاکید براین‌که برای رسیدن به شعار سال علاوه بر موارد فوق باید نشاط عمومی در جامعه برای جوانان فراهم شود، افزود: با ایجاد نشاط عمومی برای جوانان و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی می‌توان انگیزه و رغبت را برای توسعه کشور هموار ساخت.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، تاکید کرد: متاسفانه دولت برنامه‌ای برای توسعه اقتصاد در کشور ندارد و اقتصاد کشور قفل کرده است باید از ابتکارات جوانان وشرکت‌های دانش‌بنیان بهره گیرد، در غیر این صورت اقتصاد کشور به بن‌بست خواهد رسید.

پدیدار ادامه داد: دانشگاه‌ به تنهایی نمی تواند نقشی در توسعه اقتصاد کشور داشته باشد. در نظام جهانی دانشگاه‌ها به عنوان تضمین کننده آینده و توسعه علم ودانش و نوآوری در جامعه ایفای نقش می‌کنند. بنابراین برای توسعه و تولید و نقش آفرینی و ارزش گذاری و سهیم شدن در اقتصاد کشور باید نظام جدیدی تعریف شود. همچنین دانشگاه‌ها باید مورد حمایت برنامه ریزان کشور قرار گیرند.

وی افزود: این که دانشگاه و صنعت را در یک سبد قرار دهیم، اشتباه است چرا که تجربه تلخ گذشته این امر مهم را نشان می دهد دانشگاهیان بجای که اینکه به فکر توسعه باشند بیشتر به دنبال کسب درآمد هستند و این نگاه نمی تواند به توسعه صنعت کمک کند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: شرکت‌های دانش بنیانی که توسط جوانان شکل می گیرد باید آنها را مورد حمایت قرار داد و این حمایت‌ها مشروط براین باشد که مدام به دنبال نوآوری در صنعت و نیز کاهش هزینه تولید برای اقتصاد کشور باشد. همچنین نگاه به آینده و بهره وری و بهبود در تولید را ایجاد کنند. ما از شرکت‌های دانش بنیان این موضوعات را می خواهیم.

وی با بیان این‌که ضریب موفقیت شرکت‌های دانش بنیان در کشور حدود 10 درصد است، اظهار کرد: این آمار رقم قابل توجهی نیست. متاسفانه هنوز شرکت‌های دانش‌بنیان به بازدهی مطلوب نرسیدند و تنها 20 درصد آنها مورد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی رسیده است. این شرکت‌ها اغلب توسط بخش خصوصی مورد حمایت قرار گرفته و دولت در جهت حمایت از آنها قدمی برنداشته و مدام نقش مزاحم را ایفا کرده است.

وی افزود: اگر می‌خواهند شرکت های دانش بنیان به رشد و شکوفایی و نوآوری برسند، باید معافیت‌های بیمه‌ای و مالیاتی و مشوق‌های صادراتی را از راه‌های جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های تولیدی در دستور کار خود قرار دهند چرا که بدون کمک دولت نمی‌توان تولید را شکل داد و رونق بخشید دولت باید معافیت‌ها و یارانه‌هایی برای بنگاه‌های تولیدی در نظر بگیرد و ارز مورد نیاز برای تهیه مواد خام بنگاه‌ها را اختصاص بدهد تا کسانی که انگیزه لازم برای ورود به کارهای تولیدی را ندارند، ترغیب شوند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: بدون خلاقیت و نوآوری فناوران و پژوهشگران و همکاری ارزشمندشان با صنعتگران، به باد خواهد رفت. با بی توجهی مسوولان، نسیم حیات را بر گونه های خود لمس نخواهد کرد. اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان، با برپایی زیست بوم نوآوری و فناوری، معنا و مفهوم می یابد و شکوفه در شکوفه خواهد داد. چه خوب است که همه مسوولان و صنعتگران و فناوران و عموم مردم، زیست بوم نوآوری و کارآفرینی را بهتر بشناسند و هر یک، برای پایداری اش، دست همت بالا گیرند.

پدیدار تاکید کرد: برای تحقق شعار سال نباید به شعار اکتفا کرد باید راهکارهای اجرایی برای تحقق حمایت از تولید و رونق تولید تدوین شود با نظارت و آسیب‌شناسی موانع حمایت از تولید رفع گردد.

وی خاطرنشان کرد: رونق تولید ملی نیازمند مدیریت جهادی است و طریق اقتصاد دولتی محقق نمی‌شود رونق تولید ملی از طریق اقتصاد مردمی تحقق می‌یابد مردم باید اقتصاد کشور را در دست داشته باشند و دولت حداقل حضور را در اقتصاد داشته باشد.

انتهای پیام/

169 / 279 فناوری دانش بنیان استارت آپ اقتصاد تولید ملی دانشگاه رونق تولید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری دانش بنیان استارت آپ اقتصاد تولید ملی دانشگاه رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۹۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد