Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب رئیسی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: سر جمع واحدهایی که در بارش‌های اخیر خسارت‌ دیده‌اند، بالغ‌بر ۲ هزار و ۶۷ واحد است که ۹۰ درصد آن‌ها، واحدهایی هستند که به صورت غیرمجاز، بدون مجوز و در حریم رودخانه‌ها احداث شده‌ بودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهراب رئیسی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ با اشاره به تعداد واحدهای مسکونی خسارت‌دیده بر اثر سیل اظهار کرد: سر جمع واحدهایی که در بارش‌های اخیر خسارت‌ دیده‌اند، بالغ‌بر ۲ هزار و ۶۷ واحد است که یک هزار و ۴۱۱ واحد تعمیراتی بوده و ۶۵۶ واحد احداثی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بازسازی این واحدها اعتباری بالغ‌بر ۳۱ میلیارد تومان را می‌طلبد‌ که البته این مبلغ با احتساب‌ تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی در روستاها‌ و ۴۰ میلیون تومان برای شهرها می‌باشد‌.

رئیسی با اشاره به اینکه براساس اخباری که اعلام شده مبلغ تسهیلات در روستاها به ۴۰ میلیون تومان و در شهرها به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است اضافه کرد: هنوز ابلاغی در این خصوص نشده اما درحال‌حاضر تسهیلات به همان مبلغ گذشته پرداخت می‌شود‌.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در کنار این تسهیلات هم ارقام‌ و کمک‌های بلاعوضی‌ را دولت در نظر گرفته است که در شهرها ۶ میلیون و در روستاها ۵ میلیون تومان می‌باشد‌.

وی گفت: در روستاها از محل‌های دیگر هم کمک‌ می‌شود، که حدود ۱۰ الی ۱۲ میلیون تومان است، برای افرادی که تحت پوشش کمیته امداد هستند، کمک‌ها براساس تفاهم‌نامه‌هایی که منعقد شده پرداخت می‌شود‌.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سایر دستگاه‌های همکار تا لحظه آخر بازسازی و احداث در کنار مردم هستند و جای نگرانی وجود ندارد تاکید کرد: طبق گزارش‌های دهیاری‌ها و شوراها درخواست مردم خسارت‌دیده در مناطق سیل‌زده جمع‌آوری شد و بعد از آن به بخشداری‌ها تحویل می‌شود.

رئیسی گفت: آمار اعلام شده، ممکن است تغییر پیدا کند و این به معنای آرای متناقض نیست و آمار طبق کار کارشناسی اعلام می‌شود و ممکن است اضافه شود‌.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تخلیه برخی از روستاها در بارش‌های گذشته افزود: برای روستاهای تخلیه شده، سایتی درنظر گرفته شده بود.

وی افزود: از قبل بستر برای جابه‌جایی فراهم بود و اگر این امر صورت می‌گرفت، در محل جدید که فاصله زیادی هم از روستا‌ ندارد این مقدار خسارت ایجاد نمی‌شد‌و ما باز هم ما نسبت به جابه جایی افراد به نقطه جدید اقدام‌ می‌کنیم‌.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در راستای رفاه حال روستائیان، دهیاری‌ها و شوراها می‌توانند با هماهنگی شعبه ما نسبت به تکمیل پرونده روستائیان جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

رئیسی یادآور شد: تسهیلات بلندمدت قرض‌الحسنه، عموما با کارمزد چهار درصد و مدت زمان پرداخت ۱۵ ساله هستند و ضمانت‌ها هم به صورت زنجیره‌ای است.

وی ضمن اعلام آمادگی کامل جهت خدمت به مردم در روستاهای این استان ادامه داد: تسهیلات صرفا برای روستاها و شهرهای کوچک نیست و چنانچه واحدی در مرکز استان‌ هم دچار آسیب و خسارت شده است می‌توانند مراجعه کنند‌.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری از فرمانداران، بخشداران و... درخواست کرد امسال را "سال نهضت مقاوم‌سازی و بازسازی واحدهای غیرمقاوم‌ و فرسوده" نامگذاری کنند و در این راستا تلاش مضاعف صورت گیرد چراکه در حال حاضر حدود ۳۰ الی ۴۰ هزار واحد غیر مقاوم‌ فقط در روستاها وجود دارد.

رئیسی ادامه داد: در بارش‌های اخیر ۹۰ درصد واحدهایی که دچار آسیب شدند واحدهایی هستند که به صورت غیرمجاز، بدون مجوز و در حریم رودخانه‌ها احداث شده بودند‌ بنابراین توصیه می‌کنیم به دهیاران‌ که در بخش ساخت‌ و سازها نظارت‌های کافی را انجام دهند‌.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۰۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی

حامد دائمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اعطای تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم‌سازی روستایی اظهار کرد: برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی تاکنون ۹۷۲۲ نفر متقاضی به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که از این تعداد ۴۰۹۰ خانوار قرارداد بسته‌اند.

دائمی افزود: از ابتدای دی ماه سال ۱۴۰۲ تسهیلات با کارمزد پنج درصد تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان از اعتبار سال ۱۴۰۲ جهت احداث واحدهای مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت به استان ابلاغ گردید.

وی با بیان اینکه سهمیه تسهیلات ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت سال ۱۴۰۲ یازده هزار واحد است، گفت: به متقاضیانی که در سال قبل از تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی استفاده کرده‌اند، اما موفق به تکمیل و بهره‌برداری از واحد مسکونی خود نشده‌اند مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان دیگر در قالب متمم تسهیلات پرداخت می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ابتدای کار، ساخت خانه برای افراد فاقد مسکن یا مسکن غیر مقاوم بود، ادامه داد: هم اکنون گیلان جز استان‌های پیشرو در مقاوم سازی مسکن است.

دائمی با اشاره به اینکه استان گیلان در مقاوم سازی خانه‌های روستایی از متوسط کشوری بالاتر است، گفت: درصد خانه‌های مقاوم در سطح روستاهای استان بر اساس آمارگیری مسکن روستایی معادل ۵۹ درصد بوده که شاخص کشوری ۵۴ درصد است.

کد خبر 6089744

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آغاز ساخت هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • آغاز ساخت یک هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه