Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: دز ایام نوروز ۵ میلیون و ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ نفر از جاذبه‌های تاریخی، طبیعی، گردشگری و فرهنگی استان بازدید کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد رشد داشته است. ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسن رمضانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از آغاز طرح‌های نوروزی تا پایان روز شانزدهم فروردین یک میلیون و 884 هزار و 897 نفر مسافر در خراسان‌جنوبی اقامت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان اقامت گردشگران و مسافران در خراسان‌جنوبی در ایام نوروز 98 نسبت به مدت مشابه 17 درصد و میزان بازدید از جاذبه‌های طبیعی، فرهنگی و تاریخی خراسان‌جنوبی نیز 35 درصد رشد داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: این افزایش بازدیدها و اقامت مسافران و گردشگران در هتل‌ها، مهمان‌پذیرها، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و کمپ‌های استان به واسطه افزایش خدمات صورت گرفته و معرفی جاذبه‌های گردشگری خراسان جنوبی رخ داده است.

رمضانی افزود: پنج میلیون و 211 هزار و 184 نفر نیز از جاذبه‌های تاریخی، طبیعی، گردشگری و فرهنگی خراسان‌جنوبی در طول ایام نوروز تا پایان روز جمعه شانزدهم فروردین 98 بازدید کردند.

بیش از 800 هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی همدان بازدید کردند287 هزار گردشگر از جاذبه‌های تاریخی استان همدان بازدید کردند126 هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و جاذبه‌های دست‌ساز استان همدان بازدید کردند

وی با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروزی 37 واحد بوم‌گردی در سطح استان به مسافران خدمات ارائه دادند یادآور شد: آشنایی گردشگران با آثار و جاذبه‌های گردشگری خراسان‌جنوبی و ارائه غذاهای سنتی و اجرای بازی‌های بومی و محلی از جمله فعالیت‌های اقامتگاه‌های بوم گردی در ایام تعطیلات نوروزی بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در تعطیلات نوروزی سال جاری 78 هزار و 785 نفر از باغ‌های تاریخی بیرجند بازدید کردند افزود: امسال شاهد حضور پرشور و استقبال بالای گردشگران و هم استانی‌ها از باغ‌های تاریخی بیرجند بودیم.

رمضانی اظهار داشت: باغ و عمارت تاریخی اکبریه بیشترین میزان بازدیدها را به خود اختصاص داده است گفت: این بنا توجه بیش از 46 هزار و 785 بازدید کننده را به خود جلب کرده است.

وی افزود: 16 تا 18 هزار نفر از باغ تاریخی رحیم آباد بازدید کردند همچنین 10 هزار نفر از ارگ کلاه فرنگی بازدید کردند و بیش از چهار هزار نفر نیز از باغ تاریخی شوکت آباد بازدید کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی تصریح کرد: در مجموع طی تعطیلات نوروزی سال جاری 78 هزار و 785 نفر از باغ‌های تاریخی بیرجند بازدید کردند.

انتهای پیام/ ت

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت

همشهری - سعیده مرادی: روستای ترشنبه قدمتی ۱۸۰ ساله دارد و در آن می‌توان در کنار لذت از طبیعت زیبا و تنفس در هوای پاک به تماشای تاریخ نشست.

روستای سرسبز و تاریخی

زمین‌های ترشنبه با برکت و حاصلخیز است و از درختان گردو و هلو تا انواع صیفی‌ و سبزی‌ در باغ‌های آن به بار می‌نشیند. شاخ و برگ و میوه بسیاری از درختان روی دیوارهای گلی باغ‌های روستا سرازیر شده و به کوچه پسکوچه‌های آن حال‌وهوای دلنشینی بخشیده است. بعضی از اهالی به یاد دارند که تا چند سال پیش زمین‌های روستا پر بود از انبه‌های ریز ترش و می‌گویند نام اینجا «ترش انبه» بوده که در گویش‌های محلی به «ترشنبه» تغییر پیدا کرده است. در ترشنبه به زحمت می‌توان خانه و باغی پیدا کرد که اهالی مقابل آن درخت و نهالی نکاشته باشند.

یادگار صفوی

این روستا در دل خود آثار تاریخی مختلفی را جای داده است. اگرچه برخی از آنها مانند کاروانسرا و قلعه خشتی از بین رفته‌اند، اما تعدادی دیگر مانند تپه طلا و یخچال قدیمی هنوز مقصدی برای گردشگری‌اند. از یخچال این روستا که به شکل کله قند بزرگی خودنمایی می‌کند می‌توان به‌عنوان بزرگ‌ترین یخچال قدیمی تهران نام برد که با کمک میراث فرهنگی بازسازی شده است. این یخچال باقی مانده‌ای از بناهای دوران صفویه است و در زمره آثار ملی قرار دارد. مساحت کلی یخچال ترشنبه ۴۶۰‌مترمربع است که ۲۰۰‌مترمربع آن زیربنای این اثر تاریخی محسوب می‌شود. تپه طلا نیز انبوهی خاک رس تپه مانند باقیمانده از برج و باروهای باعظمت قلعه خشتی است و اهالی ترشنبه از آن با عنوان «تپه طلا» یاد می‌کنند. در روستای ٣٠٠هکتاری ترشنبه آرامستانی قدیمی هم وجود دارد. تقریبا همه سنگ‌های قبر آرامستان ترشنبه با دست و بدون دستگاه برش خورده و تراشیده شده‌اند. از سال‌ها پیش در این آرامستان کسی دفن نشده است.

نشانی: اسلامشهر، بخش چهاردانگه، روستای ترشنبه

حریم منطقه:۱۸

چطور برویم: از بزرگراه آیت‌الله سعیده وارد جاده ساوه شوید. پس از طی ۱۶ کیلومتر از طریق خیابان صادقیان به سمت ترشنبه بروید.

امکانات: مسجد، سرویس بهداشتی

امکان کمپ زدن: دارد

ویژگی: دارای جاذبه طبیعی و تاریخی

کد خبر 850302 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها تعطیلات سفر - گردشگری روستا اوقات فراغت تهران تور- گردشگری

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت
  • بازدید سفرای ۴ کشور خارجی از جاذبه‌های الموت
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد