Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شهابی رئیس دبیرخانه علمی و شبکه‌های حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره توسعه استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان و تاثیر آن بر تحول اقتصادی کشور اظهار کرد: مقدمه و تنها راه گذر از شرایط فعلی اقتصاد کشور، توجه بیشتر به استارتاپ ها و شرکت های خلاق دانش بنیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر توجه بیشتری به فضای استارتاپی داشته باشیم، به راحتی می توانیم موضوع «رونق تولید» را که مورد تاکید مقام معظم رهبری است محقق کنیم؛ علاوه بر توسعه فضای استارتاپی، با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مسئولان وظیفه دارند که توجه ویژه ای را به جوانان داشته باشند.

شهابی ادامه داد: رویکرد دانشی جوانان نسبت به افراد با سنین بالاتر، در شرایط بهتری قرار دارد و همین امر موجب بهبود شرایط اقتصادی به وسیله توسعه استارتاپ ها با محوریت جوانان خواهد شد.

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان واحد یادگار امام(ره) تصریح کرد: تلفیق نگاه چابک جوانان برای حل مشکلات کشور با کسب و کارهای دانش محور، می تواند نقش قابل توجهی را در بهبود شرایط فعلی داشته باشد.

وی با اشاره به شرکت های دانش بنیان و استارتاپ های موفق گفت: شرکت های دانش بنیان موفق، شرکت هایی بودند با هزینه کم و مقیاس پایین کار خود را آغاز کردند؛ این شرکت ها به وسیله نگاه چابکی به دانش داشتند، توانستند در مدت زمان اندکی به موفقیت های چشمگیری دست پیدا کنند.

شهابی خاطرنشان کرد: سال 98 را سال موفقیت می دانم؛ امسال آغاز تغییر و تحولات مدیریتی خواهد بود و به بیان دیگر امسال می تواند سال حجامت برخی از مدیران گام اول انقلاب باشد. تغییر در برخی مدیران کهن سال گام انقلاب اسلامی، رسیدن به اهداف این انقلاب را تسهیل تر خواهد کرد و به آن سرعت می بخشد.

این استاد دانشگاه اذعان داشت: کشور ایران در بیشتر شاخص ها، رتبه اول تا هفدهم دنیا را به خود اختصاص داده است؛ با وجود تمامی مشکلات اقتصادی که درگیر آن هستیم، کشور ایران طبق آخرین آمار بانک جهانی در رتبه 18 اقتصاد دنیا قرار دارد. این موضوع نشان دهنده آن است که توان زیر ساختی در کشور بسیار بالاست.

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان واحد یادگار امام(ره) در پایان بیان کرد: در حال حاضر کشور ایران در حوزه مسائل تسلیحاتی در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد؛ در حوزه انفورماتیک نیز توانسته ایم به یک جایگاه قابل قبول در دنیا برسیم. لذا ظرفیت های تولیدی کشور بسیار بالاست و می توانیم با یک تلاش همگانی تحول عظیمی را مسائل اقتصادی ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

108 / 167 شرکت های دانش بنیان رونق تولید تحول اقتصادی گام دوم انقلاب اسلامی علی شهابی دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان رونق تولید تحول اقتصادی گام دوم انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۱۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مزبور روز یکشنبه افزود: این دستگاه با هدف برنامه ریزی و پایش، کنترل و آمارگیری تعداد کشتار در کشتارگاه های طیور و جلوگیری از کشتار بی رویه و کمبود گوشت و پروتئین در سطح کشور تولید شده است.

مهدی شیدایی ادامه داد: شمارش کشتار ماکیان و نصب دستگاههای مانیتورینگ در کشتارگاه‌های طیور و ارسال اطلاعات برای ادارات جهاد کشاورزی، دامپروری و غیره می تواند نقشی مهم و راهبردی در تامین گوشت مصرفی، خوراک طیور و پشتیبانی کشاورزی داشته باشد.

وی توازن نبودن تولید و مصرف گوشت طیور را از مشکلات مهم برشمرد و گفت: مانیتورینگ همزمان میزان تولید گوشت گرم همه استان‌ها در یک صفحه با قابلیت نظارت و کنترل توسط مسوولان و دست اندرکاران بخش زیادی از مشکلات را رفع می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این دستگاه که توانایی شمارش انواع کشتار شامل، مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شتر مرغ و غیره را دارد، هم اکنون بر روی سه کشتارگاه «سپید بال، سیمین بال و زرین بال» بستک شهرستان گناباد و استان خراسان رضوی نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

شیدایی اضافه کرد: این دستگاه توانایی اتوماسیون خطوط کشتارگاه و سردخانه هوشمند و پس از کشتار طیور نیز دستگاه‌های اندازه گیری دما ویژه مرحله بسته بندی و سردخانه و همچنین دستگاه های مخصوص اندازه گیری دما بصورت برخط (آنلاین)، ویژه حمل طیور تا مقصد را دارد.
۳۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد فناوری گناباد مشغول فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟