Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@12:25:48 GMT

ایجاد شهرهای شناور راهکاری برای مقابله با سیل+تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۱۷۴۸

ایجاد شهرهای شناور راهکاری برای مقابله با سیل+تصاویر

"سازمان ملل متحد" با هدف یافتن راهی برای جلوگیری از افزایش سطح دریاها، در حال بررسی امکان ساخت شهرهای شناور است.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، امروزه ۹۰ درصد از شهرهای بزرگ دنیا در معرض خطر سیلاب هستند که علت آن هم آب شدن یخچال‌های طبیعی به دلیل گرم شدن هوا و در نتیجه آن افزایش سطح آب دریاها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا اعضای سازمان ملل متحد در حال بررسی چشم‌انداز پلتفرمی هستند که در آن قسمت زیرین خانه‌ها با استفاده از حلقه‌هایی به کف اقیانوس متصل می‌شوند.

قرار است برنامه زیستگاه‌های انسانی سازمان ملل متحد که در زمینه توسعه پایدار شهری فعالیت می‌کند، با شرکت خصوصی "اوشنیکس"(Oceanix)، مؤسسه فناوری ماساچوست، و گروه اجتماعی "اکسپلورز کلاب"(Explorers Club) همکاری کند تا کانسپت این طرح را پیشرفته‌تر کند.

"میمنه شریف" مدیر اجرایی برنامه زیستگاه‌های انسانی سازمان ملل متحد اظهار کرد، با توجه به افزایش دمای هوا و این‌ که بیشتر مردم جهان در محله‌های پرجمعیت زندگی می‌کنند، ایجاد شهرهای شناور یکی از راهکارهای ممکن به نظر می‌آید.

قرار است این برنامه همکاری، ظرف چند ماه احداث شود و نمونه اولیه آن در بندر شرقی کنار سازمان ملل متحد برای عموم مردم ایجاد شود.

شرکت "اوشنیکس" اعلام کرد که در مقایسه با یک شهر شناور که در "کپنهاک" دانمارک وجود دارد، نسخه دیگر این شهر شناور در نیویورک، قرار است غذاهای مردم را خود تولید کند و نیازهای مردم به آب، غذا و گوشت در داخل خود شهر تأمین شود.

بنا بر گفته‌ "سازمان ملل متحد" کانسپت این طرح موجب توسعه تحقیقات فراوان در زمینه مدیرت آب، مهندسی و کشاورزی شده است که می‌تواند این شهرها را نسبت به طوفان و سایر خطرها ایمن کند.

"مجمع بین‌المللی تغییرات آب‌وهوایی"(IPCC) اعلام کرده که میانگین افزایش درجه حرارت هوا از قبل از انقلاب صنعتی، به طور متوسط ۱.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد سیل سیلاب شهر شناور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ اسراییل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، روزنامه انگلیسی گاردین اظهارات یکی از مقامات سازمان ملل متحد درباره حجم ویرانی‌های جنگ در نوار غزه و همچنین مواد منفجره عمل نکرده در این باریکه را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، این مقام سازمان ملل متحد اعلام کرد که جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه که از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد، ۳۷ میلیون تُن آوار را در این باریکه بر جای گذاشته است.

این مقام سازمان ملل در ادامه تاکید کرد: بخش زیادی از بمب‌های ریخته‌شده بر سر نوار غزه، منفجرنشده است. از میان بردن این بمب‌های عمل‌نکرده ۱۴ سال به طول خواهد انجامید.

بر اساس اظهارات این مقام بین‌المللی ۱۰ درصد از مواد منفجره‌ای که در جریان جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه روی این باریکه ریخته شده عمل نکرده است و این موضوع ماموریت بین‌المللی در این باریکه را پیچیده می‌کند.

این مقام سازمان ملل متحد در ادامه با اشاره به حجم ویرانی ساختمان‌های مسکونی در نوار غزه تصریح کرد: ۶۵ درصد ار ساختمان‌های ویران‌شده در نوار غزه مسکونی بوده است.

کد خبر 6090194

دیگر خبرها

  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • جنگ اسرائیل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • جنگ اسراییل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود