Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی ظهر امروز در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر عراق گفت: من از پذیرایی گرم‌ دولت عراق در سفر من به این کشور تشکر می‌کنم و امیدوارم امروز و فردا میزبان خوبی برای هیات عالی‌رتبه عراقی باشیم.

وی به مناسبات تاریخی میان دو کشور اشاره کرد و اظهار داشت: روابط میان دو ملت، روابطی عمیق و تاریخی در طول قرن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همواره دو ملت، به عنوان دو همسایه خوب شناخته می‌شوند که می‌تواند موجب توسعه روابط میان دو ملت و دو دولت باشد.

رئیس شورای عالی امنیت ملی درخصوص موضوعات مورد رایزنی هیات‌های ایرانی و عراقی تصریح کرد: یکی از مباحث امروز ما اجرایی شدن همه توافقاتی است که بین دو کشور در سفر من به بغداد انجام شده بود. اولین توافق ما یعنی رایگان شدن ویزا میان ایران و عراق، اجرایی شده است که امیدواریم از این نعمت، مردم ایران و عراق استفاده کرده و روابط دو کشور و ملت به یکدیگر نزدیک‌تر شده و تسهیل شود.

روحانی ادامه داد: توافق بسیار مهم دیگری درباره لایروبی اروندرود انجام دادیم. این مسئله امروز هم مورد تاکید دو طرف بود و امیدواریم تا پایان ماه رمضان برنامه فنی آنها تایید و تکمیل شود و پس از پایان ماه رمضان شاهد لایروبی و خارج شدن مغروفه‌ها و... باشیم.

وی با بیان اینکه طرح مهم دیگر اتصال راه آهن ایران و عراق است که امیدواریم در آینده این راه‌آهن به مسیرهای دیگر متصل شود، خاطرنشان کرد: فعلا اتصال شلمچه و بصره مورد تاکید دو طرف است که امیدواریم شرایط فنی هرچه زودتر انجام شده و بعد از ماه رمضان شاهد اجرایی شدن این طرح باشیم.

رئیس‌جمهور افزود: برنامه صادرات و اتصال برق و گاز ما به عراق - و همچنین ان‌شاالله نفت در آینده نزدیک - ادامه می‌یابد و در این زمینه آماده‌ایم اتصالات خوبی میان دو کشور نه تنها برای همدیگر بلکه برای سایر کشورها شکل بگیرد.

روحانی با تاکید بر اینکه روابط مالی، پولی و بانکی در ماه‌های گذشته قدم‌های خوبی برداشته شده است، ابراز داشت: امیدواریم در سفر آینده رئیس بانک مرکزی ایران به بغداد، شاهد تکمیل این قدم‌ها باشیم. روابط تجاری میان دو کشور، روابط بسیار خوبی است و برنامه ما در آینده برای حجم تجارت 20 میلیاردی است که امیدواریم در ماه‌ها و سال‌های آینده هرچه زودتر به این نقطه برسیم.

وی ساخت دو شهرک صنعتی مشترک در مناطق مرزی را یکی دیگر از توافقات رایزنی‌های امروز برشمرد و بیان کرد: بین دو کشور توافق شد شهرک‌های صنعتی مشترک در مرز دو کشور داشته باشیم. امروز توافق کردیم یک شهرک صنعتی در منطقه جنوب و یک شهرک در منطقه غرب و در منطقه اقلیم به عنوان اولویت قرار گیرد.

رئیس دولت دوازدهم افزود: موضوع استاندارد برای کالاهای دو طرف و همچنین دارو و تجهیزات پزشکی مورد تایید ما بود. امیدواریم سازمان‌ها و استانداردهای مربوطه مورد توافق ایران و عراق بگیرد.

روحانی با بیان اینکه روابط علمی و تحقیقاتی میان دو کشور از دیرباز وجود داشته است، عنوان کرد: ارتباط صمیمانه و نزدیکی میان حوزه‌های قم و نجف از دیرباز وجود داشته است. امیدواریم امروز نه تنها ارتباطات حوزه‌های علمیه بلکه ارتباطات دانشگاه‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی ما بیشتر شود و ما برای توسعه و نزدیک شدن ارتباطات علمی دو کشور آمادگی داریم.

وی با بیان اینکه موضوع امنیت برای هر دو کشور اهمیت دارد بنابراین لازم است همکاری‌های مرزی ما برای امینت دو کشور، مبارزه با تروریسم ،مواد مخدر و قاچاق قوی‌تر شود، گفت: در این زمینه امروز بین دو وزارت کشور در این باره مذاکراتی انجام می‌شود زیرا گاهی در مرزهای اقلیم و شمال غرب ایران شاهد مسائلی هستیم که با همکاری یکدیگر می‌توان جلوی آن مسائل را گرفت.

رئیس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه موضوع و مسائل منطقه از مسائلی بودند که امروز مورد بحث قرار گرفت، اظهار داشت: خوشبختانه در بسیاری از مسائل، توافق داریم و دو کشور نظر واحدی دارند. دو کشور در زمینه اینکه قدس پایتخت دائمی فلسطین باشد، جولان بخش جدایی‌ناپذیر از سوریه است، جنگ هرچه سریعتر در یمن پایان یابد و راه‌حل آن سیاسی است و استقرار صلح و ثبات در منطقه تاکید دارند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران و عراق حسن روحانی عادل عبدالمهدی رابطه ایران و عراق روابط ایران و عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۲۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد

امتداد - بهزاد شیری مدیرعامل بانک در سومین نشست صمیمی با معاونان ادارات ستادی و مستقل با بیان اینکه هیچگاه بین منافع بانک وکارکنان بانک، مرزی وجود نداشته و این دو با هم عجین شده است و باید توجه داشته باشیم که بر طبق تعاریف قوانین بالادستی منافع سهامدار، همکار، سایر ذی‌نفعان جایگاه خود را داشته و ما نمی‌توانیم از حقوق هر کدام در جهت منافع بخش دیگر صرف‌نظر نماییم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، شیری در این دیدار که عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه  سال جاری در سالن اجتماعات ساختمان آموزش برگزار شد، با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این جلسات در راستای شعار سازمانی سال ” سرمایه انسانی هسته‌ اصلی توسعه بانک” در راستای شنیدن ایده‌های نو است تا با حفظ و ارتقا جایگاه بانک در عرصه رقابت شبکه بانکی کمک کنیم و بانک را چندین قدم به جلو حرکت دهیم، ادامه داد:  اصل و بنای کار، اثربخشی و کارایی است تا با ابزارهای دقیق این ایده‌ها را اجرا کنیم که در کنار منافع کارکنان برای بانک نیز سودمند باشد.بالاترین مقام اجرایی بانک با تاکید بر اینکه باید با تشریک مساعی و ارائه تجربیات بانک‌های دیگر، ظرفیت‌های جدیدی را برای استفاده سرمایه انسانی از منافع بانک فراهم کنیم، تصریح کرد: هر یک از معاونان در محل کار خود بخشی از سیستم مدیریتی هستند و جمعی از همکاران را راهبری و هدایت می‌کنند و این جایگاه بسیار ارزشمند است.
مدیرعامل بانک با اشاره به اینکه اعتقاد دارم اگر بانک می‌خواهد برای حل مشکلات در فرایندهای اجرایی، ایده‌ها و خلاقیت‌ها، بهبود روشها و راحتی همکاران برنامه‌ای داشته باشد، کوتاه ترین مسیر برگزاری اینگونه جلسات است تا از نظرات دیگران بهره‌مند ‌شویم، اظهار کرد: اگر در موضوعی توافق جمعی حاصل شد باید در همان جهت حرکت کنیم و اگر نظر اصلاحی و پیشنهادی داریم قبل از تصمیم‌گیری نهایی باید آن را اعلام کنیم تا نظرات شنیده و راه‌حل مشکلات با همفکری تبیین و پس از ابلاغ و اعلان نهایی باید بعنوان میثاق سازمانی برای تحقق آن تلاش کنیم.
 شیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش‌های ارائه شده توسط معاونان حاضر در جلسه، حوزه چکاوک را با توجه به ساختار و دسترسی های عمومی مردم برای بانک بسیار حایز اهمیت دانست و گفت: هر چه بیشتر در این حوزه پیش قدم باشیم به همان نسبت از منافع آن بهره‌مند می‌شویم و در حال حاضر سه برابر سهم بانک در حوزه تجهیز منابع در شبکه بانکی، چک‌های واگذاری داریم که گردش مالی برای بانک ایجاد می‌کنند.
مدیرعامل بانک با اشاره به اینکه باید فعالیت‌های کاربر محور را به باجه‌های بانکی روستایی تفویض کنیم، اظهار کرد: با نظارت و کنترل کامل، می‌توانیم دسترسی‌ها را برای کاربران باجه‌های بانکی روستایی توسعه و کسب و کار باجه ها را رونق بیشتر ببخشیم.
وی افزود: باید در حوزه فناوری اطلاعات حاکمیت را داشته باشیم و تصدی را به بخش خصوصی واگذار کنیم و بانکی که فعالیت‌های خود را به بخش خصوصی واگذار نکند به ساختاری تبدیل می‌شود که می‌خواهد همواره خود را کنترل و تنظیم کند و برای پیشبرد بانک توان اضافی نخواهد داشت.
بالاترین مقام اجرایی بانک با تاکید بر اینکه در حال حاضر داده مهمترین دارایی یک سازمان است، تصریح کرد: سازمانی که بتواند از این دارایی بهترین استفاده را ببرد، در دنیای رقابتی حرفی برای گفتن دارد. اگر در دنیای رقابت، داده‌ها هیچ ارزش افزوده‌ای برای بانک ایجاد نکند، به سازمانی عقب مانده در بخش رقابتی تبدیل می‌شود.
 وی افزود: استفاده از دیتا نباید محصور به شخص، گروه و جایگاه خاصی باشد و همه افراد سازمان باید از آن استفاده کنند.
شیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تبیین مسیر شغلی یکی از مهمترین موضوعات حال حاضر است و تاکنون هیچ سازمانی در این حوزه پیاده سازی جامع و کاملی انجام نداده است، گفت: ما در بانک برای انتخاب شایستگان تست‌هایی را اجرا کرده‌ایم ولی دستورالعمل جامعی برای آن وجود ندارد و باید استاندارد سازی در این حوزه انجام شود.
بالاترین مقام اجرایی بانک با تاکید بر اینکه دستورالعمل‌ها و ضوابطی که فرهنگ‌ سازمانی را در بانک‌های قدیمی ایجاد کرده است، دارایی ارزشمند آنها است، تصریح کرد: هیچگاه از شایسته گزینی  در بخش‌های مختلف بانک، ضرر نکرده‌ایم و می‌توان گفت یک مدیریت پشتیبان در بانک در همه حوزه‌ها ایجاد شده است و امیدوارم این شایسته‌گزینی در بانک استاندار شود. 
مدیرعامل بانک آموزش کارکنان را یک سرمایه‌گذاری دانست و افزود: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است و حتی اگر یک نفر از مباحث آموزشی استفاده لازم را ببرد برای بانک آورده و دارایی است و به همین دلیل هیچ محدودیتی در هزینه آموزشی بانک نداریم.
وی افزود: اعتقاد دارم اگر بانک می‌خواهد برای حل مشکلات بانک در فرایندهای اجرایی، ایده‌ها و خلاقیت‌ها، بهبود روشها و راحتی همکاران برنامه‌ای داشته باشد، کوتاه ترین مسیر برگزاری اینگونه جلسات است تا از نظرات دیگران بهره‌مند ‌شویم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک داتیک بندرعباس
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت