Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمازون قصد دارد با ارسال هزاران ماهواره به مدار زمین اینترنت پرسرعت را به سرتاسر کره زمین برساند. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، آمازون تحت پروژه‌ای با نام «کویپر» قصد دارد ۳ هزار و ۲۳۶ ماهواره را به مدار پایین کره زمین بفرستد تا از این طریق به مناطقی که ۹۵ درصد کل جمعیت جهان را به خود اختصاص می‌دهند، اینترنت ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمازون صحت این خبر را تائید کرده است، اما جزئیاتی از آن مثل زمان برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته و هزینه اتمام پروژه را فاش نکرده است.
گفتنی است، این پروژه آمازون یکی از چندین پروژه‌ای است که شرکت‌های بزرگ برای دسترس‌پذیر کردن اینترنت برای نقاط دور افتاده جهان انجام داده‌اند. به طور مثال، شرکت شبکه استارلینک اسپیس‌ایکس قرار است برای دستیابی به این هدف ۱۲ هزار ماهواره به مدار بفرستد و شرکت وان‌وب نیز قرار است در ماه فوریه آینده نخستین ماهواره‌های نسل پنجم  خود را پرتاب کند.   سخنگوی آماوزن به تازگی در مورد این پروژه گفته است: پروژه کویپر، ابتکار جدید آمازون برای ارسال ماهواره‌های مدار نزدیک زمین برای ارائه اینترنت پرسرعت، با پهنای باند بالا و بدون تاخیر برای تمامی جوامع است.
وی افزوده است: این پروژه یک پروژه طولانی مدت است که هدف از آن رساندن اینترنت به ده‌ها میلیون نفر از کسانی است که هنوز به اینترنت پهن‌باند دسترسی ندارند. ما برای این کار با شرکت‌های دیگری نیز همکاری می‌کنیم تا بتوانیم چشم‌اندازمان را با آن‌ها به اشتراک بگذاریم.
این در حالی است که آمازون در ماه نوامبر گذشته اعلام کرده بود که می‌خواهد ۱۲ ایستگاه زمینی در سرتاسر جهان راه‌اندازی کند تا بتواند داده‌ها را بین زمین و ماهواره‌ها انتقال دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت پرتاب ماهواره به مدار زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۳۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ

آژانس فضایی اروپا گزارش داده است یک پدیده منحصر به فرد روی مریخ، با عنکبوت‌هایی که در سطح سیاره راه می‌روند اشتباه گرفته می‌شود.

به گزارش فارس، مدارگرد مریخ اکسپرس تصاویری عنکبوت مانند گرفته است، که در واقع فقط ویژگی‌های کوچک و تیره رنگی هستند که با تابش آفتاب بر روی دی‌اکسیدکربن رسوب شده در ماه‌های زمستانی سیاره شروع به شکل گیری می‌کنند.

به گفته آژانس فضایی، نور باعث می‌شود یخ دی اکسید کربن در پایین رسوبات به گاز تبدیل شود، که می‌ترکد و گرد و غبار را به بیرون پرتاب می‌کند.

در حالی که لکه‌ها ممکن است از فضا کوچک به نظر برسند، اما در واقع نسبتا بزرگ هستند. آژانس فضایی اروپا گفت که پهنای این تکه‌ها به ۴۴ متر می‌رسد و در بزرگ‌ترین حالت ممکن است بیش از ۸۰۴ متر عرض داشته باشند.

الگو‌های عنکبوت اولین بار توسط مدارگرد گازی ExoMars Trace مشاهده شده که در سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شد و در حال مطالعه مریخ برای نشانه‌هایی از حیات احتمالی در گذشته است.

این منطقه که در سال ۱۹۷۲ توسط کاوشگر ناسا کشف شد، به نام Angustus Labyrinthus نیز شناخته می‌شود و در نزدیکی کلاهک قطبی جنوبی سیاره قرار دارد.

به گفته ناسا، مریخ در حال حاضر هوای بهاری را تجربه می‌کند. این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد مریخ‌نورد کنجکاوی از هوای گرم‌تر این سیاره لذت می‌برد و روی پایش محیطی و کاوش دهانه گیل مریخ کار می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ