Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ابوتر‌ابی فرد گفت: هنوز فرهنگ تولید و کار در جامعه ما شکل نگرفته است و سالانه 800 میلیون متر مکعب گاز در ایران اسلامی استخراج و پالایش می شود که رقم بسیار بالایی است اما همه مصرف شده و از بین می‌رود. این نوع تولید به جایی نمی رسد و بلکه محیط زیست و مخازن از بین می برد و زمین را هم نابود می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، حجت ا‌لاسلام و المسلمین سید محمدحسن ابوتر‌ابی فرد در نشست شورای اداری استان قزوین با تبیین شعار سال، افزود: باید نیازهای اساسی جامعه را شناسایی کرده تا در تحقق شعار سال موفق عمل کنیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه در چند دهه اخیر آنچنان که انتظار می رفت در مدیریت منابع و کاهش هزینه ها موفق عمل نکرده ایم، اضافه کرد: منابع همیشه محدود بوده است و باید آنها را به با برنامه ریزی صحیح به مسیری هدایت کرد که بالاترین سود را به دنبال داشته باشد.

ابوتر‌ابی فرد با بیان اینکه هنوز فرهنگ تولید و کار در جامعه ما شکل نگرفته است، افزود: سالانه 800 میلیون متر مکعب گاز در ایران اسلامی استخراج و پالایش می شود که رقم بسیار بالایی است اما همه مصرف شده و از بین می رود.

وی اضافه کرد: این نوع تولید به جایی نمی رسد و بلکه محیط زیست و مخازن از بین می برد و زمین را هم نابود می کند.

امام جمعه موقت تهران خاطر نشان کرد: ایران اسلامی ظرفیت های زیادی دارد و خیلی سریع می تواند به قدرت اقتصادی تبدیل شود اما این مهم نیاز به ترویج فرهنگ کار و تلاش، تصمیم گیری جدی و عزم همگان دارد.

وی با بیان اینکه خلق ثروت در تمامی حوزه‌های کشور ممکن است،افزود: اهتمام مدیران و مردم به این مهم و کاهش هزینه ها راه موفقیت در این موضوع است و امیدواریم در دوران باقی مانده از دولت در یک اقدام نمادین، کف بودجه پیشنهادی برای مدیریت استان ها ارائه شود.

ابوترابی فرد با بیان اینکه تا هزینه ها کاهش نیابد منابع کشور برای تولید و سرمایه گذاری آزاد نمی شود،افزود: متاسفانه امروز تمامی بودجه کشور برای هزینه های جاری که عمدتا حقوق و دستمزد است صرف می شود و باید انقلابی در این خصوص شکل بگیرد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نباید مدیران از مسئولیت عقلانی و مدیریتی خود اعراض کنند، افزود: هرچقدر مدیران عقلانی تر و منطقی‌تر عمل کنند در جایگاه خود پایدار تر خواهند بود و نباید فراموش کرد در اصل پایداری نظام سیاسی و اجتماعی بر رفتار مبتنی بر اصول عقلانی، دینی و رفتارهای مبتنی بر آموزه اسلامی است.

ابوترابی فرد گفت: امروزه اقتدار سیاسی، وحدت و ظرفیت بالا رونده ایران اسلامی به این دلیل است که در حوزه‌های مختلف براساس اصول و آموزه های اسلامی قدم برداشته‌ایم که یکی از آنها در حوزه های مدیریتی، احترام به رای مردم و خلق احترام بین ملت و دولت بوده است.

امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: یکی از اصول مهم دیگر که باعث پیشرفت و تعالی کشور خواهد شد شایسته سالاری است و مدیران و مسئولان نباید این مهم را کم اهمیت بپندارند.

وی با بیان اینکه به فرموده امام علی (ع) باید قویترین و داناترین فرد را برای مدیریت برگزید، گفت: چون نظام اسلامی بر کشور ما حاکم است و مدیریت باید مبتنی بر آموزه های وحیانی باشد باید قوی ترین و داناترین فرد برای هر رده مدیریتی انتخاب شود.

ابوترابی فرد با بیان اینکه از مدیران و مسئولان خواهش می کنیم در انتصابات نگاه های غیر قابل دفاع را کنار بگذارند و روابط ملاک انتصابات آنها نباشد، گفت: انتصابات براساس روابط در گام نخست برای دنیای مسئولان ضرر دارد و باید از انتصابی دفاع کرد که نزد مردم، خدا و وجدان جامعه قابل دفاع باشد.

امام جمعه موقت تهران افزود: مدیریت دانش محور، روح قرآن است و مدیریت حضرت یوسف ع در قرآن مدیریت مبتنی بر علم بود که با رصد حوادث آینده بهترین برنامه را برای مدیریت مصر ارایه و اجرا کرد.

وی گفت: امیدواریم گام‌هایی که مسئولان بر می دارند زمینه ساز سعادت آنها در دنیا و عالم آخرت باشد و عامل افزایش عزت و اقتدار ملت ایران و امت اسلام و سرافرازی جامعه ایمانی در برابر دنیای استکبار شود.

حجت الاسلام ابوترابی فرد افزود: امروز مصالح ملت ایران به معنای واقعی کلمه با مصالح اسلام گره خورده است و تصمیمات مسئولان در استان ها راه را برای افزایش اقتدار ایران و وزن سیاسی مسلمانان هموار می‌کند.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به بارندگی های اخیر افزود: در سال جاری برخی از شهرهای کشور طی 24 ساعت حدود 100 میلی متر بارش باران را تجربه کردند که عدد کمی نیست و در استان قزوین نیز میانگین بارش 55 میلی متر بود که مدیریت این بارش غیر مترقبه و هدایت آن کار بزرگی بود که به شایستگی انجام شد.

وی همچنین گفت: آمادگی بسیار بالای دستگاه‌ها، ارزیابی دقیق ظرفیت رودخانه ها، هدایت درست سیلاب ها و استفاده شایسته از سد نهب و تبدیل یک تهدید جدی به فرصت برای مردم شریف تاکستان قدم های اصولی بود که برای مدیریت سیل استان قزوین برداشته شد.

ابوترابی فرد با اشاره به اینکه باغستان های سنتی میراثی ارزشمند از گذشتگان هستند که در سال های اخیر برای حفظ و نگهداشت آنها به خوبی عمل نشد، افزود:این باغستان ها در سیلاب اخیر کارکرد خود را برای جذب روان آبها و حفاظت از شهر به خوبی نشان دادند و باید مسئولان و مدیران برای حفاظت از این گنجینه ارزشمند بیشتر تلاش کنند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استکبار حقوق سرمایه گذاری سیاسی و اجتماعی قرآن 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی بزرگ‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور درباره اینکه آب ذخیره شده در سدها تا چه اندازه می‌تواند در تأمین آب شرب و آب مورد نیاز کشاورزی سیستان و بلوچستان مؤثر باشد، گفت: اکنون زمان بهره بردن از آبی است که پشت سدهای استان جمع شده است، زیرا عمده سدها پر هستند و به سرریز افتاده‌اند.

وی ادامه داد: برای تأمین آب شرب منطقه از آب رودخانه‌ها و گاهی منابع آب زیرزمینی و همچنین شیرین‌سازی آب دریا استفاده می‌شد که با شرایط کنونی و بارش‌های خوبی که صورت گرفته، اکنون آب شیرین سطحی فراوانی برای یک دوره چهار ساله در جنوب سیستان و بلوچستان وجود دارد.

سخنگوی صنعت آب کشور در گفت‌وگوی تلویزیونی با بیان اینکه با منابع آب ذخیره شده به مدت چهار سال تنش کمبود آب مناطق تحت پوشش شبکه انتقال آب سدها اعم از شرب و کشاورزی رفع خواهد شد، خاطرنشان کرد: طبق هدف گذاری انجام شده، تأمین آب شرب ۱۹۰۰ روستا در سیستان در این دولت به نتیجه خواهد رسید.

بزرگ‌زاده در خصوص تمهیدات وزارت نیرو در مدیریت و کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دو دسته از اقدامات برای مدیریت سیلاب انجام شده که نخستین آن، زیرساخت‌ها است. به این منظور طی سالیان گذشته، سرمایه‌گذاری‌های لازم برای احداث سدها انجام شد تا بتوان با کمک این سازه‌ها اتفاقات حدی و هیدرولوژیکی را کنترل کرد. اقدام دیگر در ردیف اقدامات غیرسازه‌ای قرار دارد و مربوط به مهندسی حاکم بر بهره‌برداری از سازه‌ها و پروژه‌ها است. تمهیدات دیگری در حوزه مدیریت سیلاب انجام می‌شود که در سه مرحله اقدامات پیش از سیلاب، حین سیلاب و اقدامات پس از سیلاب دسته بندی می‌شود.

سخنگوی صنعت آب کشور ادامه داد: فاز پیش از سیلاب به پیش‌بینی و پیش‌آمادگی‌های لازم در بخش وزارت نیرو و سایر دستگاه‌ها باز می‌گردد. بدون شک یک پیش‌بینی دقیق یک پیشگیری خوب را با خود به همراه می‌آورد. پیش بینی اینکه این میزان بارش و روا ناب و سیل، به چه میزان و به چه صورت و با چه شدت در رودخانه‌های مختلف رخ خواهد داد، موضوعی است که بررسی آن توسط ستاد مدیریت و پشتیانی سیلاب وزارت نیرو مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به نقش سدها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان اظهار داشت: پهنه بارشی که در استان سیستان و بلوچستان به ویژه در جنوب استان به وقوع پیوست، وسیع و گسترده بود و علاوه بر شهرهای ساحلی و شهرهای کنارک و چابهار، حوضه‌های آبریز و بالادست سدها را در برگرفت.

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: با حجم ذخیره‌ای که برای تله‌اندازی سیلاب در سدهایی همچون پیشین، زیردان و کهیر ایجاد شده بود، موجب شد سیلاب‌های بالادست حوضه سد که بارش‌های اصلی در این نواحی بود، به تأخیر بیفتد تا سیلاب پایین دست فروکش کند؛ بنابراین سدها از هم‌افزایی دو پیک بالادست و پایین دست جلوگیری کردند.

سخنگوی صنعت آب ایران نقش دیگر سدها را پیک‌زایی در سیلاب خواند و گفت: چه به دلیل حجم ذخیره برای تله‌اندازی در سیلاب و چه به دلیل روند یابی مخزن یا عملکرد مخزن، وقتی یک سیل با شدت زیاد در یک رودخانه تنگ حرکت می‌کند؛ وقتی یکباره در محدوده پهن به اسم مخزن سد وارد می‌شود، فرصتی برای مستهلک شدن می‌یابد.

وی عنوان کرد: دبی ورودی به سد کهیر در بارش‌های اخیر ۹۳۰۰ مترمکعب در ثانیه بود که در لحظه خروج به ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ مترمکعب در ثانیه کاهش پیدا کرد. در سد زیردان نیز دبی ورودی از ۲۱۰۰ مترمکعب در ثانیه به ۶۵۰ مترمکعب در ثانیه کاهش پیدا کرده است. یعنی از شدت پیک‌زایی سیلاب کاسته و مانع تداخل سیلاب‌های بالادست و پایین دست شد.

بزرگ‌زاده حاصل این مدیریت را در جلوگیری از تلفات انسانی مؤثر دانست و بیان داشت: اگر این زیرساخت‌ها نبود با یک فاجعه روبرو بودیم. در سیلاب گونو که در خرداد ۸۶ در سیستان و بلوچستان رخ داد، ۱۱۲ نفر جان باختند. در جبهه بارشی اخیر که در ایران و کشورهای همسایه رخ داد، با وجود حجم بارشی یکسان شاهد بودیم که حتی در شهرهای مدرنی مانند دبی تعدادی کشته شدند و خدمات شهری به مدت چند روز مختل شد. این مسئله نشانگر آن است که زیرساخت‌ها و مدیریت بهره‌برداری از سدها در ایران نقش خود را به درستی ایفا کردند.

سخنگوی صنعت آب کشور، دلیل ماندگاری آب در منطقه دشتیاری بعد از بازگشایی سد بالادست را پست بودن ارتفاع زمین این منطقه عنوان کرد و گفت: به همین دلیل هدایت سیلاب‌ها به آن ناحیه انجام می‌شود. رفع مشکلات دشتیاری نیازمند بازنگری در مبانی شهرسازی در بلندمدت است.

کد خبر 6097625

دیگر خبرها

  • احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده هراز
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • سیل در افغانستان قربانی گرفت
  • امدادرسانی به بیش از ۲۰۰۰ نفر در بارندگی اخیر خوزستان
  • پرشدگی ۸۱ درصدی سدهای خوزستان با بارش های اخیر