Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم گفت: برش استانی راهبرد کلان" رونق تولید" به‌زودی تدوین‌شده و در آن وظایف دستگاه‌های استان به‌صورت مجزا معرفی و ابلاغ می‌شود. امسال همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و رونق تولید در استان برگزار خواهد شد. ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست عصر امروز در جلسه شورای اداری که در تالار معصومیه فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: آمادگی‌های مدیران استانی تا نیمه شعبان ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر برنامه استان در تجلیل از مقام ایثارگران افزود: شورای مشورتی ایثارگران به‌زودی در استان قم تشکیل می‌شود. در حال حاضر استان قم آماده برگزاری باشکوه جشن‌های نیمه شعبان می‌شود.

استاندار قم تلاش در مسیر رفع مشکلات و مدیریت بحران را وظیفه ذاتی مدیران دستگاه‌های مختلف دانست و ادامه داد: خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی و مدیریت بحران وظیفه مدیران استانی بوده و نباید بیش‌ازحد این مسئله را بزرگ و یا پررنگ جلوه داد.

سرمست با ابراز رضایت نسبی از اقدامات انجام‌شده در مسیر خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی اضافه کرد: اقدامات مدیریت بحران و ستاد تسهیلات زائران در مسئله استقبال از مسافران نوروزی و کنترل سیلاب‌ها درمجموع ارزنده و قابل‌توجه بوده است.

استاندار گفت: برای امدادرسانی بهتر به سیل‌زدگان مردم استان لرستان "مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم" که بومی استان لرستان است برای امدادرسانی درست و دقیق به این استان گسیل داده‌شده است.

وی با انتقاد از برخی ناهماهنگی‌های انجام‌شده در مسیر امدادرسانی و ارسال کمک به استان‌های سیل‌زده کشور اضافه کرد: کمک‌های مردمی استان قم به دو استان لرستان و گلستان باید به‌صورت ساماندهی شده و نظام‌مند ارسال شود.

سرمست با اشاره به وضعیت حساس جامعه در شرایط فعلی، تأکید کرد: پرهیز از حاشیه و از آب گل‌آلود ماهی گرفتن را تمام مدیران و جناح‌های سیاسی باید کنار گذاشته و بدون تعصبات سیاسی به امر خدمات‌رسانی مشغول شوند.

استاندار قم عنوان کرد: با پیش‌بینی‌های انجام‌شده از 20 فروردین‌ماه موج جدید بارندگی وارد استان قم می‌شود. آمادگی‌های استان برای مهار سیلاب در موج جدید بارندگی باید حفظ و تقویت شود. ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها و مدیران استانی به‌زودی انجام می‌شود. افزایش اشتغال و رونق تولید در اولویت تمام تصمیمات استانی در سال جدید قرار دارد.

وی با اشاره به لزوم عملیاتی شدن سیاست راهبردی "رونق تولید" گفت: رونق تولید را تمام دستگاه‌های استانی باید به‌عنوان رویکرد اصلی خود مورد اهتمام قرار دهند. حفظ اشتغال موجود و رفع موانع رکود و نیمه تعطیلی واحدهای تولیدی از رویکردهای اصلی استان در سال جدید است.

سرمست ابراز کرد: احیای واحدهای تعطیل از دیگر رویکردهای مهم استان در سال جدید است. آرامش و امنیت سرمایه‌گذاری دو پیش‌شرط مهم در عملیاتی شدن سیاست کلان رونق تولید است. انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی نباید به مانعی در از بین رفتن آرامش در استان تبدیل‌شده و اختلافات سیاسی سایه‌ای برای آرامش اقتصادی استان بیفکند.

استاندار قم با اتمام‌حجت به دستگاه‌های استانی در حذف روش‌های سخت‌گیرانه در مسیر تولید و اشتغال استان اضافه کرد: تمام دستگاه‌ها به‌ویژه بانک‌ها، سازمان صمت، شرکت شهرک‌های صنعتی، تأمین اجتماعی، اداره کل مالیاتی و اداره کل گمرک باید سیاست‌های خود را در راستای تسهیل در مسیر تولید و سرمایه‌گذاری جهت دهند.

وی عنوان کرد: تولیدکنندگان تولید کالای باکیفیت را در سیاست‌های تولیدی خود قرار دهند، درصورتی‌که تولیدکنندگان داخلی کالای باکیفیتی تولید نکنند امکان عملیاتی شدن رویکرد کلان رونق تولید ممکن نمی‌شود. از جلسات بعدی شورای اداری باید دستگاه‌های اداری گزارش کار ارائه داده و مردم را نسبت به اقدامات انجام‌شده آگاه سازند.

یزد| رونق تولید فقط مربوط به اقتصاد نیست بلکه جنبه فرهنگی هم داردامام جمعه اصفهان: بهره بانکی مانع رونق تولید استارائه راهکارهای اجرایی‌ شعار "رونق تولید" در اولویت قرار گیرد

سرمست تأکید کرد: تمام دستگاه‌های استانی باید برنامه ملاقات با مردم داشته باشند، کمیته‌های نظارت استانداری نسبت به ملاقات مردمی دستگاه‌های استانی و بازدیدهای میدانی و خودداری از پشت‌میزنشینی ورود جدی خواهد کرد.

وی ادامه داد: برش استانی" رونق تولید" به‌زودی تدوین‌شده و در آن وظایف دستگاه‌های اجرایی استان به‌صورت مجزا معرفی و ابلاغ خواهد شد. امسال همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و رونق تولید در استان قم برگزار خواهد شد.برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام باید به دنبال سرمایه‌گذاران جدید بود.

انتهای پیام/ ع

R7854/P1494/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۴۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است