Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@14:25:21 GMT

کاهش قیمت مرغ در راه است

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۴۳۴۱

برومند چهار آیین عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی از کاهش ۳۰۰ تومانی نرخ مرغ زنده در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۸۰۰ تا ۱۰ هزار و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۵ هزار و ۵۰۰ تا ۱۶ هزار تومان است.

وی افزود: با توجه به کاهش قیمت مرغ زنده پیش بینی می‌شود که قیمت لاشه مرغ ظرف چند روز آینده به ۱۴ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار تومان تقلیل یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار آیین نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری را ۹ هزار و ۸۰۰ و مرغ آماده به طبخ را ۱۴ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به آنکه عرضه مرغ‌های کنونی مربوط به جوجه ریزی اواخر اسفند است، از این رو با احتساب قیمت جوجه یکروزه و سایر عوامل تولید فروش با نرخ‌های بالاتر اجحاف در حق مصرف کننده و عرضه با نرخ‌های کمتر به زیان تولیدکننده است.

این مقام مسئول با انتقاد از عرضه مرغ با نرخ بالای ۱۶ هزار تومان در برخی خرده فروشی‌ها بیان کرد: با توجه به آنکه عرضه مرغ با نرخ بالاتر از ۱۶ هزارتومان گران فروشی است، از این رو انتظار می‌رود که بازرسان وزارت صمت با اعمال نظارت بیشتر از تخلف برخی مغازه داران جلوگیری کند.

وی از کاهش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری خبر داد و گفت: با توجه به افزایش سرسام آور قیمت نهاده‌های دامی، مرغداران نسبت به آینده بازار ذرت و کنجاله سویا خوش بین نیستند که در نهایت نا اطمینانی از شرایط بازار موجب شده است تا تولیدکنندگان تمایلی به جوجه ریزی واحد‌های خود نداشته باشند.

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از میزان جوجه ریزی واحد‌های مرغداری در دسترس نیست، بیان کرد: البته اظهارات مرغداران و شواهد بازار نهاده‌های دامی نشان می‌دهد که جوجه ریزی در فروردین کمتر از ۱۰۰ میلیون قطعه خواهد بود که در نهایت این امر تاثیر خود را بر بازار ماه رمضان خواهد گذاشت.

چهار آیین متوسط جوجه ریزی ماهانه ۱۰۰ میلیون قطعه در واحد‌های مرغداری برای تامین نیاز بازار را امری ضروری دانست و گفت: اگر ماهانه ۱۰۰ میلیون قطعه جوجه در واحد‌های مرغداری جوجه ریزی شود که در نهایت با وزن متوسط ۲.۳۰۰ تا ۲.۴۰۰ به بالا عرضه شود، در تامین داخل مشکلی نداریم و در غیر این صورت به سبب کاهش عرضه و افزایش قیمت واردات امری ضروری است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه جوجه یکروزه، ذرت و کنجاله سویا ۸۰ درصد قیمت تمام شده تولید را تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: مابقی هزینه‌های تولید مربوط به سوخت، دستمزد، ریزمغذی‌ها و واکسن است که اگر دولت تمهیداتی برای رفع نوسان قیمت ذرت و کنجاله سویا نیندیشد، بدون تردید مرغداران با چالش جدی در پخش روبرو خواهند شد.

چهار آیین در پایان نبود کنجاله سویا را پاشنه آشیل صنعت مرغداری برشمرد و گفت: با توجه به آنکه کنجاله سویا و ذرت جایگزینی در واحد‌های مرغداری ندارد، از این رو دولت موظف است با شفافیت تمام و بر اساس یک برنامه مدون موضوع تامین کنجاله سویا و ذرت را برای پایداری تولید در صنعت طیور به زودی روشن کند و در غیر این صورت پیامد‌های نامطلوب آن گریبانگیر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خواهد شد. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ماه رمضان وزن افزایش قیمت دولت صنعت مرغداری قیمت مرغ بازار مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و ادامه آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت