Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ دوم مهدی میدانی، رئیس مرکز قرآن و عترت و نماز سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش(آجا) در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: سالی که گذشت، سالی موفق در برنامه‌های قرآن، عترت و نماز ارتش بود و فعالیت‌های قرآنی ارتش را می‌توان در بخش‌های مختلف تقسیم کرد.
وی ادامه داد: سطح‌بندی علاقه‌مندان به حضور در کلاس‌های آموزش قرآن در بخش عمومی در تمامی یگان‌ها و سازماندهی کردن نوآموزان به روان‌خوانی، تفسیر و مفاهیم قرآن و سپس ورود به مرحله صوت و لحن و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله کارهای موفقی بود که از حوزه مرکزی آغاز شد و در سایر ادارات نیز ادامه پیدا کرد.
میدانی با اشاره به آموزش‌های تخصصی، اظهار کرد: در زمینه حفظ نیز باید به فعالیت دارالتحفیظ‌ها و کلاس‌های حفظ از یک جزء تا حفظ کل و همچنین حفظ موضوعی اشاره کرد. طی این دوره‌ها حدود چهار تا پنج هزار حافظ قرآن در اجزاء مختلف پرورش یافته‌اند، به گونه‌ای که رشته حفظ یک جزء را در مسابقات قرآن بانوان شاغل، خانواده‌های کارکنان پایور و وظیفه اضافه کردیم که نقطه عطفی برای رسیدن به دیگر برنامه‌های دارالقرآن‌های ارتش بود.
وی با اشاره به دوره‌ آموزش حفظ به صورت تلفنی و غیر حضوری، اظهار کرد: همچنین دوره‌های آموزش حفظ قرآن به صورت اینترنتی و با حضور اساتید به صورت آنلاین در موعد مشخص برگزار می‌شود.
رئیس مرکز قرآن، عترت و نماز سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش با اشاره به همکاری خوب فرماندهان ارتش، همچنین سامانه حفاظت اطلاعات در کنار بخش عقیدتی ـ سیاسی ارتش، بیان کرد: همچنین در زمینه مسابقات می‌توان گفت ارتش دارای یکی از منسجم‌ترین برنامه‌‌ها است به طوری که تاکنون شاهد برپایی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کارکنان پایور و وظیفه ارتش، هفدهمین دوره مسابقات قرآن دانشجویان دانشگاه افسری و هجدهمین دوره مسابقات قرآن بانوان شاغل و خانواده‌های کارکنان بودیم.
وی با اشاره به اینکه ارتش جمهوری اسلامی طی سال 96 و در بین 105 سازمان و نهاد قرآنی به عنوانی یکی از پنج نهاد قرآنی کشور در برنامه‌ریزی و برگزاری منسجم مسابقات قرآنی از سوی ستاد عالی مسابقات اوقاف و امور خیریه معرفی شد، ادامه داد: 30 درصد از شرکت‌کنندگان در مسابقات بخش کارکنان پایور و وظیفه و بانوان شاغل از افراد جدید پرورش‌یافته در آموزش‌های قرآنی سال گذشته بوده‌اند.
میدانی با اشاره به اجرای مسابقات در فواصل مختلف و در مقاطع گوناگون، افزود: هفتمین جشنواره حدیث نیز طی بهمن و اسفند‌ماه در مرحله مقدماتی و نهایی با حضور حدود هفت هزار شرکت‌کننده برگزار شد. این مسابقات براساس کتاب سه جلدی آبشار معرفت ویژه همسران، کارکنان پایور و وظیفه و فرزندان که با همکاری دارالحدیث قم گردآوری شد، برگزار شد. همچنین فصل مشترک این کتاب‌ها در مقاطع مختلف بحث توحید و خداشناسی است، همچنین روایات براساس هر گروه و مقطع بیان شده است.
وی ادامه داد: اما در زمینه برپایی محافل انس با قرآن، سال 97 بیش از هزار و 100 محفل قرآنی در کل ارتش با محوریت طرح تدبر برگزار شد. همچنین طی روزهای پایانی سال نیز کاروان قرآنی متشکل از قراء و حفاظ نیروی زمینی ارتش با اعزام به مناطق شرق و شمال شرقی کشور به اجرای برنامه‌های متنوع در یگان‌ها و مساجد و ... پرداختند. همچنین در نظر داریم که در حوزه قرآن نیز عملا نمایشگاهی با حضور تمامی نیروها با وفاق و همدلی تحت رهبری فرماندهی کل قوا در ماه مبارک رمضان داشته باشیم که نخستین جلسه هماهنگی و کار عملی آن طی روزهای آغازین کار برگزار خواهد شد.
میدانی بیان کرد: در بخش نماز می‌توان به تأسیس و احیای مساجد و نمازخانه‌ها در یگان‌های ارتش اشاره کرد. همچنین ساخت مساجد، تجهیز مساجد و مفروش کردن آن با طرح منزلت نماز و اعزام مبلّغان در تمامی یگان‌های ارتش، برپایی مراسم معنوی اعتکاف در آغازین روزهای سال 98 از دیگر فعالیت‌های اجرایی سازمان عقیدتی ـ سیاسی در حوزه قرآن و نماز بوده است.
وی با اشاره به اینکه سال 97، سال قرآنی راضی کننده در بخش قرآن، عترت و نماز سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش بوده است، اظهار کرد: اما قانع نیستیم و نخواهیم بود. همچنین مسابقات قرآن بانوان شاغل و خانواده کارکنان در سال 98 به میزبانی اداره عقیدتی ـ سیاسی ستاد آجا در بخش کارکنان پایور و وظیفه با میزبانی پدافند هوایی برگزار می‌شود.
میدانی با اشاره به تعامل سازنده دارالقرآن سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش با تمامی سازمان‌ها، بیان کرد: همچنین نمایندگان ستاد مسابقات اوقات و امور خیریه در تمامی مراحل مسابقات حضور داشته‌اند ونمایندگان و بازرسان از فرآیند برپایی مساباقت اعلام رضایت کردند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۴۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • ۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی