Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@08:25:23 GMT

رونق تولید در گیرودار حذف قوانین دست و پاگیر

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۵۷۱۶

رونق تولید در گیرودار حذف قوانین دست و پاگیر

آنچه می‌تواند موجب رونق گیری تولید و حضور مردم با سرمایه‌های خرد تا کلان شود، تسهیل فضای کسب و کار است. حذف موانع و محدودیت‌های اداری که مانع شکل‌گیری تولید هدفمند ملی می‌شود در این برهه زمانی بسیار حیاتی و الزامی است، زیرا قدمی در بسترسازی برای ورود آحاد مردم به بخش تولید ملی و سرمایه‌گذاری در این عرصه بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفر قادری/ کارشناس اقتصادی/
آنچه می‌تواند موجب رونق گیری تولید و حضور مردم با سرمایه‌های خرد تا کلان شود، تسهیل فضای کسب و کار است. حذف موانع و محدودیت‌های اداری که مانع شکل‌گیری تولید هدفمند ملی می‌شود در این برهه زمانی بسیار حیاتی و الزامی است، زیرا قدمی در بسترسازی برای ورود آحاد مردم به بخش تولید ملی و سرمایه‌گذاری در این عرصه بزرگ است. فرایندهای اداری در ایران محدودیت‌های بسیاری را پیش پای تولید می‌گذارد از این رو در فرایند رونق تولید و بسترسازی در این امر در سال‌های گذشته با مشکلات بی‌شماری رو‌به‌رو بوده‌ایم به نحوی که رتبه ایران در تولید و ایجاد فضای
کسب و کار در بین 185 کشور دنیا با رتبه 129 به هیچ وجه قابل قبول نیست.
قطعاً با رتبه یاد شده نمی‌توان موجب جلب اعتماد سرمایه‌گذار داخلی یا خارجی شد؛ بنابراین دولت به عنوان نخستین مقدمه ایجاد جاذبه برای مردم در تسهیل فضای کسب وکار و بسترسازی برای سرمایه‌گذاری در امر تولید ملی، باید با ارائه طرح‌ها و لوایح به مجلس با حذف قوانین محدودیت‌زا و دست و پاگیر، برخی از قوانین مانع تولید را تنقیح کند و با همکاری دستگاه‌هایی چون دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و دستگاه‌های نظارتی قوانین مزاحم یا قوانینی که زمینه ساز سوء استفاده فرصت طلبان است را شناسایی و با حذف آن‌ها و حمایت مجلس شورای اسلامی از حذف قوانین دست و پاگیر تولید منجر به ایجاد جذابیت در امر تولید و ترغیب مردم در سرمایه گذاری داخلی و جاذبه آفرینی در بخش سرمایه‌گذاری خارجی شود.
توجه جدی به پر کردن خلأ‌ها و اقداماتی که مانع رونق تولید است بسیار ضروری می‌نماید؛ چرا که در غیر این صورت نمی‌توان انتظار ورود جدی بخش خصوصی را به موضوع تولید داشت. آنچه در این بین مهم است اهتمام به حل ریسک‌هایی است که بخش تولید را تحت تأثیرات منفی قرار می‌دهد، حمایت دولت و مجلس از سرمایه‌گذاران با تدوین و تصویب قوانین و مقررات شفاف برای بخش خصوصی بسیار الزامی است، در این صورت است که بخش خصوصی با اطمینان کامل می‌تواند در بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کند. تدوین قوانین مالیاتی و بیمه‌ای که سوءاستفاده‌ها را از آیین‌نامه و دستورعمل‌ها کاهش دهد بسیار ضروری است، الکترونیکی و ماشینی کردن سیستم‌ها و جلوگیری از دخالت افراد در وضع آیین‌نامه‌ها و مقررات و تفسیر به رأی بسیار الزامی است، چرا که دخالت انسانی در موارد یاد شده منجر به ایجاد محدودیت‌های بیشتر و سوء استفاده‌های بزرگ‌تر می‌شود.
تسهیل قوانین مالیاتی و بیمه‌ای از جمله وظایفی است که مجلس شورای اسلامی عهده‌دار آن است، بازنگری قوانین و کاهش فشار اشتغال از روی دوش تولیدکننده و حمایت از آن، از الزاماتی است که رعایت آن می‌تواند زمینه‌های ورود جدی سرمایه‌گذاران را در سال 98 برای تولید ملی و رونق آن ایجاد کند، قطعا نقش دولت و مجلس دراین مهم بسیار برجسته است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اقتصاد اقتصاد مقاومتی رشد اقتصادی رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۵۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است