Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از وقوع سیل ویرانگر در برخی مناطق کشور، بسیاری از نهاد‌ها جدی وارد میدان شدند و از همان آغاز بحران، کار کمک‌رسانی را شروع کردند. در این میان، برخی نهاد‌های غیرمرتبط نیز به کمک سیل زده‌ها شتافتند و هر نهادی بسته به نوع فعالیتشان، خدماتی به جامعه هدف خود ارائه کردند؛ برای نمونه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تأمین خسارت وارده به مکان‌های فرهنگی و تأمین کتاب‌های از بین رفته و یا وزارت تعاون، از پرداخت بیمه بیکاری به کارگران خبر داده و برخی دستگاه‌های دیگر نیز به روش‌های دیگر، جامعه هدف خود را به نوعی امیدوار کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ اما در این میان، برخی نهاد‌های خدمات رسان از جمله بنیاد شهید، کمترین واکنش را به این موضوع نشان داده و تا کنون اعلام حمایتی از این نهاد بخصوص در مناطق غرب و جنوب غرب ـ که در زمان جنگ نیز جزو مناطقی جنگی به شمار می‌آمد ـ نشده است!

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده ویلچری و از جانبازان جنگ تحمیلی در این باره اظهار داشت: در شرایط بحرانی، بسیاری از دستگاه‌های امدادی به کمک مردم در مناطق سیل زده شتافتند و خوشبختانه بسیاری از این دستگاه‌ها از جمله کمیته امداد و بهزیستی و سایر دستگاه‌ها به فکر کمک بیشتر به جامعه هدف خود هستند.

وی گفت: اما متأسفانه در این بین خبری از بنیاد شهید نیست. هم اکنون ما سه دستگاه بزرگ خدمات رسانی داریم که شامل کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌شود، ولی در این بین، تنها بنیاد شهید است که به وظایف خود عمل نمی‌کند. اینجا بحث تفکیک و فرق گذاشتن بین افراد آسیب دیده نیست.

این عضو کمیسیون ایثارگران گفت: اگر هر دستگاهی وظایف خود را انجام دهد، مشکلات حاکمیت برای کمک به سیل زده‌ها کمتر می‌شود، در این وضعیت همه دستگاه‌ها پای کار آمده اند. وزارت ارشاد اعلام کرده که کتابخانه‌ها را احیا می‌کند، وزارت تعاون گفته که کارگران را بیمه بیکاری می‌دهد، کمیته امداد اعلام کرده که به جامعه تحت پوشش کمک ویژه خواهد کرد یا بهزیستی کمک‌هایی برای جامعه هدف خود در نظر گرفته است. اما ما اکنون دغدغه ایثارگرانی را داریم که قطع نخاع یا قطع عضو هستند و یا در جنگ شیمیایی شده اند و تعداد آن‌ها نیز اتفاقا در این مناطق بیش از جا‌های دیگر است. این افراد باید مرتب تحت مراقبت باشند و کپسول اکسیژن آن‌ها باید مرتب کنترل شود. دارو‌های این افراد بسیار ویژه است و گاهی هلال اهمر هم این دارو‌ها را ندارد. پدر و مادر شهدایی هستند که تک فرزند خود را در جنگ از دست داده اند و اکنون کهن سال هستندو مشخص نیست اکنون چه وضعیتی دارند و چگونه از آن‌ها مراقبت می‌شود.

این نماینده ویلچری گفت: چرا خبری از بنیاد شهید نیست؟ الان خانواده‌های شهدا، جانبازان در این مناطق بلاتکلیف هستند. به نظر من، کوتاهی بزرگی در خصوص خانواده شهدا می شود. ما نمی‌خواهیم تفاوتی بین سیل زده‌ها قائل شویم، اما می‌خواهم تذکر دهم که هر دستگاهی حداقل کار خود را درست انجام دهد.
ما نگران آسایشگاه‌های جانبازان و نگران جانبازان قطع نخاع و شیمیایی هستیم. انتظار ما این است که بنیاد شهید هم مانند سایر دستگاه‌ها اقدام و اعلام کند که چگونه آسایشگاه‌ها را منتقل کرده اند؛ بیشتر جانبازان ما در این مناطق هستند و این مناطق اغلب منطقه جنگی بوده اند.

وی در ادامه افزود: برخی جانبازان حتی نباید سرما بخورند، چه رسد به اینکه یک یا دو متر آب از سر آن‌ها بگذرد. بی‌تفاوتی بنیاد شهید آزار دهنده است. بنیاد شهید ایثارگران را رها کرده است، حال آنکه باید دست کم هر نهادی جامعه هدف خود را تحت پوشش قرار دهد. هلال اهمر نمی‌تواند جانباز قطع نخاع گردن را جابجا کند.

حرف ما این است که اگر نهادی نمی‌تواند به نهاد دیگری بسپارد یا به بسیج اعلام کند که از خانواده شهدا نگهداری کند. هم اکنون باید شش شهر خالی شود. بنیاد شهید برای این افراد چکار کرده است و آسایشگاه‌هایی که خالی کرده اند کجا برده اند؟ بنیاد شهید باید در این باره گزارش بدهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بنیاد شهید سیل جانبازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: خانۀ ایثار در این استان آماده افتتاح است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام هبت‌الله هاشمی، ظهر امروز، در دیدار با استاندار لرستان، بیان کرد: ایثارگران همچنان در مکتب ولایت همیشه در میدان هستند.

او با اشاره به‌ اینکه ایثارگران لرستان نجیب‌ترین و درعین حال شجاع‌ترین هستند، افزود: جامعه ایثارگر، شهدای والامقام، خانواده معظم شهدا و جانبازان و آزادگان هر کدام الگو هستند.

دستور استاندار لرستان برای آغاز روند تکمیل هتل صخره‌ای+فیلم

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با بیان اینکه جامعه ایثارگر نیازمند حمایت هستند، عنوان کرد: انتظار می‌رود بحث مسکن، اشتغال، تشکل‌ها،  مدارس و مشکلات فرزندان جامعه ایثارگر به‌صورت ویژه بررسی شود.

هاشمی با بیان اینکه مجتمع توانبخشی ایثار سال 96 افتتاح شده‌است،  اما تعطیل شده بود، تأکید کرد: این مجتمع از امکانات لازم برخوردار نبود و با همت ایثارگران مجتمع توانبخشی ایثار خرم‌آباد راه‌اندازی شد و امروز از امکانات لازم برخوردار است.

او خاطرنشان کرد: خانه ایثار در لرستان آماده افتتاح و مراکز درمانی آماده واگذاری است و هتلینگ این مجتمع در حد 90 درصد به بالا آماده بهره‌برداری است.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • گزارش تکان‌دهنده نهاد فلسطینی از جنایات اسرائیل | از بریدن سر، دست، پا و شکم و درآوردن لباس شهدا تا دفن آنها در زباله‌ و...
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • گزارش تکان‌دهنده نهاد فلسطینی از جنایات اسرائیل/ از مثله کردن شهدا تا دفن آنها در زباله‌
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از وضعیت جامعه