Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان- ایرنا- مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: حسب اعمال مقررات بهداشتی قرنطینه، دام های انتخابی برای واردات به ایران باید حداقل 15 روز در محلی تحت عنوان قرنطینه دامپزشکی در کشور مبدا قبل از صادرات، نگهداری شوند.

دکتر مهدی حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دام های وارداتی باید در کشور مبدا تولید و پرورش یافته باشند و دارای هویت گله بوده و به راحتی قابل ردیابی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: حداکثر سن برای گوسفند 18 ماه است.
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: تمامی مراحل انتخاب، نگهداری و قرنطینه دام ها باید تحت نظارت دامپزشکی دولتی کشور مبدا و کارشناسان اعزامی از طرف سازمان دامپزشکی ایران قرار گیرند و در نهایت تاییدیه سلامت و گواهی بهداشتی برای حمل آنها صادر شود.
حسینی گفت: دامپزشکی کشور مبدا موظف به صدور گواهی بهداشتی مطابق ضوابط و الگوهای سازمان جهانی بهداشت دام است.
وی افزود: مجوز انتقال دام زنده از سیستان و بلوچستان به استان های کرمان، هرمزگان، یزد، خراسان جنوبی، گلستان و مازندران صادر می شود.
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: لاشه دام های ذبح شده نیز به تهران، جنوب کرمان، هرمزگان، اصفهان، خراسان های رضوی، شمالی و جنوبی، قم، اراک، زنجان و سمنان انتقال می یابد.
وی گفت: نحوه نظارت بر کشتارگاه ها به صورت استقرار مسئول فنی بهداشتی و حضور تمام وقت در کشتارگاه ها و نظارت دوره ای و مستمر کارشناسان اداره دامپزشکی بر کشتار و حمل لاشه ها است.
به گزارش ایرنا تاکنون 2 محموله بزرگ دام زنده بوسیله کشتی وارد بندر چابهار شده و پس از انتقال به کشتارگاهها و ذبح دامها، گوشت تولیدی به مناطق تعیین شده ارسال شده است.
9923 **6081

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي دامپزشكي دام وارداتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۶۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی