Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر پیرحسین کولیوند درخصوص دستور وزیر بهداشت مبنی بر تمهیدات اورژانس جهت پیشگیری از آسیب های احتمالی ناشی از آب گرفتگی در استان خوزستان، اظهار کرد: به دنبال تداوم بارش ها در سطح کشور و احتمال افزایش آب گرفتگی ها در استان خوزستان، 10 تیم ویژه فوریت های پزشکی، کادر کامل فوریت های پزشکی و آمبولانس، یک بیمارستان صحرایی مجهز و 30 دستگاه آمبولانس به استان خوزستان اعزام شده و در اهواز مستقر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این بیمارستان به تمامی امکانات درمانی مجهز بوده و با حضور پزشکان و تمامی تخصص ها، آمادگی ارائه خدمات درمانی به هموطنان خوزستانی را خواهد داشت.

دکتر کولیوند ادامه داد: تمامی یادمان ها و کمپ هایی که در شهر اهواز میزبان مردم سیل زده بوده و به عنوان محل اسکان اضطراری آنها درنظر گرفته شده اند، توسط کارشناسان بهداشت، کارشناسان فوریت های پزشکی، پزشکان سلامت، متخصصان و کارشناسان مدیریت بیماری های واگیر و تیم های حمایت های روان به منظور افزایش تاب آوری در شرایط بحران، پوشش داده می شوند.

نماینده ویژه وزیر بهداشت در مناطق سیل زده، گفت: علیرغم گذشت حدود 20 روز از وقوع سیل در برخی استان های کشور، حتی یک مورد بیماری واگیر در این مناطق مشاهده نشد. چراکه پزشکان و کارشناسان بهداشت در اقصی نقاط مناطق سیل زده حضور داشته و به کار جهادی مشغول هستند. در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی نیز کمبودی وجود ندارد.

وی درخصوص ارائه خدمات درمانی در مناطق سیل زده پلدختر و معمولان، تصریح کرد: درحال حاضر در شهرستان پلدختر مجهزترین بیمارستان سیار به کار گرفته شده و تمامی تخصص ها نیز حضور دارند.

رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به عملکرد مطلوب حوزه بهداشت در مناطق سیل زده، تاکید کرد: وزارت بهداشت در حوزه اقدامات و تمهیدات پیشگیرانه بسیار خوب عمل کرده که رضایتمندی مردم را نیز در پی داشته است. تاکنون هیچگونه شکایتی مبنی بر نقص در حوزه ارائه خدمات درمانی و کمبود اقلام دارویی وجود نداشته است. حضور گسترده پزشکان و تیم های فوریت های پزشکی منجر شده تا این سطح از رضایتمندی کسب شود.

وی با بیان اینکه معاونت بهداشت درخصوص رعایت بهداشت در این مناطق بیانیه هایی را صادر کرده است، افزود: مردم باید توجه کنند که رعایت نکات بهداشت فردی و اجتماعی از اهمیت بسزایی برخوردار است. با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از هموطنان در کمپ های اسکان موقت مستقر هستند، رعایت اصول بهداشتی بسیار مهم است. لذا هر فردی با رعایت این اصول می تواند در بالا بردن شاخص های بهداشتی در این مناطق سهیم باشد. توجه به بهداشت فردی، شست وشوی دست ها، سلامت غذا و آب آشامیدنی، از جمله عواملی است که به افزایش این شاخص ها کمک می کند. چنانچه فردی به سرماخوردگی مبتلا شد، باید سریعا به پایگاه های اورژانس مراجعه کنند تا دیگران نیز مبتلا نشوند.

به دکتر کولیوند درخصوص سامانه هوشمند ثبت اطلاعات بیماران گفت: براساس یک سامانه هوشمند، اطلاعات ساکنین مناطق سیل زده ثبت شده و از طریق آن وضعیت سلامتی آنها رصد می شود تا درمواقع لزوم، وضعیت سلامتی آنها پیگیری شده و مراقبت های لازم را دریافت کنند. براین اساس، بیماران دیابتی، فشارخون، مادران باردار و بیماران قلبی به مناطق امن تری انتقال داده شده اند تا تحت مراقبت های بیشتری قرار گیرند.

نماینده ویژه وزیر بهداشت در مناطق سیل زده از تداوم فعالیت اورژانس هوایی و زمینی در این مناطق خبر داد و گفت: برای ما هیچگونه مانعی برای خدمت رسانی به مردم سیل زده وجود ندارد، پوشش این خدمات بسیار فراگیر بوده و تمامی مناطق متاثر از سیل و حوادث جوی را دربرمی گیرد.

وی با بیان اینکه خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت، سرعت و دقت بالایی ارائه می شود،گفت: تاکنون هیچکدام از هموطنان به بیماری های سندرمیک و واگیردار مبتلا نشده اند، چراکه تیم های مراقبت بیماری های واگیر در این مناطق حضور فعال داشته و از سلامتی هموطنان مراقبت کرده و تمهیدات لازم را اندیشیده اند.

دکتر کولیوند گفت: تهیه و تامین اقلام بهداشتی برای بانوان و کودکان جزو تکالیف وزارت بهداشت نیست، اما وزارت بهداشت هرجایی که کمبودی وجود داشته، این کمبودها را جبران کرده است، وزارت بهداشت هر موضوعی که به سلامت مردم آسیب رساند را مرتفع می کند.

رییس سازمان اورژانس کشور در پایان تاکید کرد: همچنین، تیم های واکنش سریع که روز گذشته وارد شهرهای معمولان و پلدختر شده اند، با جدیت درحال فعالیت بوده و بر ارائه خدمات نظارت دارند.

انتهای پیام/

20 / 20 اورژانس اعزام 10 تیم ویژه فوریت های پزشکی اعزام یک بیمارستان صحرایی به خوزستان دکتر پیرحسین کولیوند سیل سیلزدگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اورژانس سیل سیلزدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۹۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان

ایسنا/لرستان بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان استان لرستان برپا شد.

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این رابطه گفت: به مناسبت هفته سلامت، بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران با حضور پزشکان متخصص در رشته‌های قلب، چشم پزشکی، داخلی، اطفال، اورولوژی، پوست، مغز و اعصاب، روانپزشکی، زنان و زایمان، متخصص تغذیه، جراح عمومی، دندانپزشک و پزشک عمومی، با همکاری سپاه حضرت ابوالفضل(ع)، سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دلفان، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بسیج جامعه پزشکی استان، شبکه بهداشت و درمان، هلال احمر و بخشداری میربگ، روز جمعه هفتم اردیبهشت ماه به منظور ارائه‌ی خدمات تخصصی به مردم این منطقه برپا شد.

وی افزود: در این اقدام جهادی علاوه بر ارائه‌ی خدمات تخصصی و ویزیت رایگان، خدمات رادیولوژی، بینایی سنجی، تغذیه، روانشناسی، تزریقات، آزمایشگاه، مشاوره خانواده، مشاوره تخصصی جوانی جمعیت و خدمات داروخانه‌ای ارائه می‌شود.

دلفان با بیان اینکه ارائه‌ی خدمات تخصصی در مناطق محروم وظیفه‌ی ماست، گفت: امروز شاهد افتتاح بیمارستان تخصصی صحرایی با حضور کلیه رشته‌های تخصصی با همکاری سپاه ناحیه استان، بسیج جامعه پزشکی، برخی دستگاه‌های اجرایی و همکاری خوب آنان با دانشگاه علوم پزشکی هستیم تا خدماتی در شان و منزلت مردم منطقه به آنان ارائه شود.

وی افزود: این اقدام جهادی در راستای انتقال خدمات تخصصی از سطح شهرها و مراکز بیمارستانی استان به مناطق کم برخوردار روستایی و به منظور گرامیداشت هفته سلامت صورت گرفت و ارائه‌ی اینگونه خدمات، نیز تداوم دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» دلفان برپا می‌شود
  • بیمارستان ‌صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در «میربگ» دلفان راه‌اندازی می‌شود
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است