Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@22:59:12 GMT

چرا ترک تحصیل در دبیرستانی‌ها بیشتر است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۹۱۸۲

چرا ترک تحصیل در دبیرستانی‌ها بیشتر است؟

عبدالرسول عمادی  با اشاره به بازماندگی از تحصیل در دوره متوسطه اظهار کرد: یک نرخ گذر از دوره ابتدایی به متوسطه اول و یک نرخ گذر از متوسطه اول به متوسطه دوم داریم.

وی افزود: با توجه به اینکه در دوره ابتدایی همه دانش‌آموزان در یک گونه مدارس درس می‌خوانند در گذر از ابتدایی به متوسطه اول مشکلات کمتر است و دانش آموز به همان شکلی که در پایه ششم درس می‌خوانده وارد دوره متوسطه اول می‌شود و در عمده مناطق کشور با توجه به اقتضای جمعیتی، مدارس متوسطه اول دایر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمادی با بیان اینکه اگر در منطقه‌ای مدرسه متوسطه اول نداشته باشیم، پوشش تحصیلی دانش آموزان را از طریق مدارس شبانه‌روزی و روستا مرکزی دنبال می‌کنیم گفت: اصرار ما این است که دانش آموز برای تحصیل در متوسطه اول هیچ مانعی نداشته باشد.

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اما در دوره متوسطه دوم، با شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی متنوع روبرو می‌شویم که کار را مشکل می‌کند، زیرا در برخی مناطق هنرستان فنی و حرفه‌ای نداریم، همچنین در شاخه‌های نظری هم ممکن است رشته‌های مورد نیاز دانش‌آموزان در منطقه به طور کامل ارائه نشود.

وی با اشاره به اینکه یک علت کاهش پوشش تحصیلی در دوره دبیرستان به همین تنوع رشته‌ها و شاخه‌ها بر می‌گردد اظهار کرد: به دلایل مختلف همه رشته‌ها در همه مناطق ارائه نمی‌شود و ممکن است حتی خانواده‌هایی مهاجرت کرده و جابه‌جا شوند تا فرزندشان بتواند در رشته خاصی تحصیل کند. در مقابل برخی خانواده‌ها نیز به دلیل نبود مدارس از ادامه تحصیل فرزندشان ممانعت می‌کنند.

عمادی افزود: اصرار ما این است که از طریق توسعه شبانه‌روزی‌ها و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در مناطق مختلف، تنوع رشته‌ها و شاخه‌ها را حفظ کنیم؛ بویژه با برون سپاری شاخه کاردانش می‌توانیم رشته‌های متنوع‌تری را پوشش دهیم و این مسئله را برای افزایش پوشش تحصیلی در دوره متوسطه دوم نیز مدنظر داریم.

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین پیرامون طرح کاردانی پیوسته برای هنرجویان شاخه فنی و حرفه‌ای گفت: پیوسته شدن تحصیل در شاخه فنی و حرفه‌ای تا دوره کاردانی جزو قوانین کشور است و در حال رایزنی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای در این زمینه هستیم تا هنرجویان بتوانند به طور پیوسته و مستقیم وارد دوره کاردانی بشوند و به این ترتیب با پنج سال تحصیل، مدرک تکنیسینی فنی دریافت کنند.

وی ادامه داد: تلاش ما استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای است و امیدواریم رایزنی‌ها و تعاملات سریع‌تر به نتیجه برسد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ترک تحصیل تحصیل دبیرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۹۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، پژمان فاضلی از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی ارشد آسیب شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی گرایش تمرینات اصلاحی، روانشناسی ورزشی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی در دانشگاه آزاد شهرکرد خبر داد و افزود: هم اکنون در این دانشگاه ۵۱ رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد.

وی‌گفت: دانشگاه آزاد شهرکرد با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و همچنین پاسخ به نیاز جوانان جویای تحصیل به ویژه تحصیلات تکمیلی، به دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است.

فاضلی یادآورشد: برای تشویق نسل جوان و جویای علم، شرایط ویژه‌ای مانند تخفیف شهریه و وام‌های تحصیلی مختلف در نظر گرفته‌ایم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ می‌توانند از مهرماه امسال در این رشته‌ها مشغول به تحصیل شوند.

به‌گفته وی در این دانشگاه حدود ۱۰ هزار دانشجو در رشته‌های تحصیلی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901627

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!