Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@05:22:50 GMT

دلصدا پای موسیقی را به شبکه ٥ باز کرد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۹۳۰۹

دلصدا پای موسیقی را به شبکه ٥ باز کرد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، کامران تفتی، مجری برنامه «دلصدا» است و در دو بخش مجزا با مهمانان حاضر در استودیوی این برنامه به بحث و گفتگو می‌پردازد.

«دلصدا» در تلاش است با بررسی کامل اتفاقات و رویدادهای مهم موسیقی هر هفته، روزهای پنج شنبه و جمعه (با برنامه اصلی و برنامه ای ویژه پشت صحنه) به مرور اتفاقات و اخبار موسیقی کشور بپردازد و در این بین گفتگوهای داغ  و مهیج با مهمانان حاضر در استودیو و بخش نقد آثار آنها از دیگر بخش‌های این برنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میثم محمدحسنی تهیه کننده «دلصدا» است و بهمن بابازاده نیز به عنوان سردبیر در این برنامه حضور دارد. علیرضا رضوانی نیز کارگردانی این برنامه را بر عهده دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکور این برنامه که در یک سالن بزرگ همراه با جایگاه تماشاگران است دکوری ساده بوده که مجری و مهمان برنامه با قرار گرفتن در جایگاهی شبیه به یک حوض با هم به گفت‌وگو می‌نشینند و تماشاگران نیز در جایگاه خود روبروی مجری و مهمان برنامه به دیدن بحث و گفت‌وگوی می‌نشینند.

ساعت حدود یک بامداد است که گروه ضبط برنامه را شروع می‌کنند و پیش از شروع ضبط برنامه علیرضا رضوانی به گفت‌وگو با خبرنگار برنا نشست.

علیرضا رضوانی، کارگردان برنامه تلویزیونی «دلصدا»، در گفت‌وگو با خبرنگار برنا اظهار داشت: برنامه «دلصدا» با رویکرد مشخص کردن اتفاقات پشت صحنه موسیقی ساخته می‌شود و روی آنتن شبکه پنج می‌رود. این برنامه به نوعی شاید شبیه به برنامه «نود» فوتبالی باشد که با همان نگرش برنامه‌ای درباره موسیقی است.

رضوانی خاطرنشان کرد: «دلصدا» یک برنامه تخصصی موسیقی است که به مراحل تولید و پخش آثار می‌پردازد و در برنامه ما ترانه‌سراها، خواننده‌ها، تهیه‌کننده‌ها و حتی مسئولان موسیقی حاضر شده و درباره موسیقی صحبت کردند. ما هیچ قضاوتی پیش از شروع ضبط برنامه نداریم و همه آنچه که مخاطب مشاهده می‌کند آن چیزی است که عقیده مهمانان است و مطرح می‌شود.

وی افزود: شاید به اشتباه برخی از مخاطبان تصور کنند که «دلصدا» یک برنامه نوروزی است اما اینگونه نیست. این برنامه با آغاز سال 98 پخش خود را شروع می‌کند و پس از ایام نوروز نیز ادامه دارد. ما تا پایان سال پخش این برنامه را خواهیم داشت و پس از اتمام سال 98 برای ادامه این برنامه برنامه‌ریزی خواهیم داشت.

این کارگردان تأکید کرد: ما موسیقی را از هر جنبه‌ای که امکان دارد مورد بررسی قرار می‌دهیم و طبق همه قراردادها با شناخت خط قرمزهای تلویزیون پیش می‌رویم و خوشبختانه با وجود اینکه شاید بسیاری از مخاطبان تصور کنند که ساخت برنامه‌ای موسیقی محور در تلویزیون غیر ممکن است تا امروز هیچ مشکلی با سازمان نداشته‌ایم.

رضوانی در ادامه درباره انتخاب کامران تفتی به عنوان مجری، گفت: کامران تفتی موسیقی را می‌شناسد، بسیار خوش بیان است و با توجه به اینکه در زمینه اجرا نیز کار کرده به این حرفه نیز تسلط دارد و فردی خوش چهره است. حضور تفتی در این برنامه باعث شده که طراوت دوچندانی به «دلصدا» بخشیده شود و مطمئناً مخاطبان نیز این طراوت را حس کرده و با اجرای خوب کامران تفتی ارتباط برقرار می‌کنند.

وی افزود: این برنامه جمعه‌ها از شبکه پنج پخش می‌شود، پنجشنبه شب‌ها نیز برنامه‌ای داریم که از پشت صحنه این برنامه در هفته قبل پخش می‌شود. اسم این برنامه را «هشتگ دلصدا» گذاشته‌ایم و برخی مسائل که در زمان پخش «دلصدا» امکان مطرح شدنش به دلیل کمبود وقت فراهم نشده در این برنامه احتمالاً گفته می‌شود. تا امروز حدود 15 قسمت از برنامه ساخته شده است.

رضوانی درباره آیتم‌های این برنامه گفت: اخبار، مستند موضوعی درباره مباحث روز موسیقی و هنر، گفت‌وگو با مهمان، بازی و... از بخش‌های این برنامه هستند. ما در «دلصدا» مباحث مهم فرهنگی و هنری را مورد بررسی قرار می‌دهیم و برای اینکه فضای سرگرم‌کننده‌ای داشته باشیم بازی‌هایی را طراحی کرده‌ایم که می‌تواند جنبه سرگرم‌کننده بودن برنامه را افزایش دهد.

این کارگردان در پایان خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند در این برنامه به عنوان تماشاگر حضور داشته باشند. «دلصدا» برای مردم ساخته می‌شود و امیدوارم مردم نیز از آن استقبال کنند.

در ادامه کامران تفتی پس از اتمام اجرایش و ضبط برنامه به گفت‌وگو با خبرنگار برنا، نشست و گفت: برنامه «دلصدا» قرار است که صدای درد دل اهالی موسیقی باشد. نوازنده‌ها، ترانه‌سراها، خواننده‌ها و هر کسی که در هنر موسیقی فعالیت دارد می‌تواند در این برنامه حضور داشته باشد و قرار است درد دل‌ها گفته شود، آسیب‌شناسی شود و اگر شد راهکاری ارائه دهیم. برای اینکه «دلصدا» برنامه‌ای خسته‌کننده نباشد در آن بازی‌هایی نیز طراحی شده که در هر قسمت انجام می‌شود.

تفتی خاطرنشان کرد: این برنامه قدم‌های اول خود را برمی‌دارد و مطمئناً برای دیده شدن نیاز به استمرار در پخش شدن دارد و امیدوارم مردم نیز با «دلصدا» ارتباط برقرار کرده و از آن استقبال کنند. امیدوارم ما نیز بتوانیم برنامه‌ای در شأن موسیقی ایران داشته باشیم. در «دلصدا» به همه سبک‌ها و حوزه‌های موسیقی پرداخته می‌شود و ما تنها یک سبک را مدنظر نداریم.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «زیر هشت» اظهار داشت:  من در این برنامه به عنوان مجری حضور دارم و کارشناس اصلی «دلصدا» اتاق فکر این برنامه است. سوال‌ها، نقدها، پیشنهادها و همه آن چیزهایی که در این برنامه وجود دارد ماحصل جلسه‌هایی است که در اتاق فکر «دلصدا» صورت می‌گیرد. از آنجا که من در حوزه بازیگری و خوانندگی فعالیت داشتم و با خانواده موسیقی حرف‌های مشترک بسیاری داریم خوشحالم که در این برنامه حضور دارم و تلاشم را می‌کنم که بتوانم تا حد امکان در این برنامه و به طور کل در موسیقی کشور تأثیر مثبتی داشته باشم.

این بازیگر تأکید کرد: حمایت مدیر شبکه پنج، دفتر موسیقی سازمان صدا و سیما، حمایت مدیر .و رئیس سازمان صدا و سیما همگی با ما همکاری لازم داشتند و امیدوارم بتوانیم با کنار زدن فضای بسته به نتیجه‌های بهتر برسیم و فضای پویاتری داشته باشیم. موسیقی به عنوان یک خوراک فرهنگی نیاز مردم است و بهتر است مردم نیز موسیقی‌هایی که دوست دارند را از شبکه‌های خودمان بشنوند و کلیپ ستاره‌های موسیقی‌مان پخش شود. تلویزیون به هیچ‌وجه مانع و دیوار بزرگی برای موسیقی نیست و به شدت همراه و همگام با موسیقی قدم برمی‌دارد.

وی در پایان اظهار داشت: من شبیه شدن «دلصدا» به برنامه‌ای دیگر را قبول ندارم، برنامه «دلصدا» قرار است که شبیه و اندازه خودش باشد و در واقع قرار نیست که این برنامه شبیه برنامه دیگری باشد، ما نمی‌خواهیم فضای به اصطلاح زردی داشته باشیم و قصد ما نگاهی دقیق به حوزه موسیقی در کشور است اما قرار بر این نیست که ما شاهد برنامه‌ای خسته‌کننده و خشک نیز باشیم.

اولین قسمت‌های برنامه «دلصدا» در روزهای نخستین سال 98 به روی آنتن رفت و پخش این برنامه تا پایان سال ادامه دارد.

خبرنگار: علی ناصری

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران تلویزیون خوراک سازمان صدا و سیما موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۹۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص«هفته سنه» در سنندج/رونمایی از سردیس استاد عباس کمندی

ایسنا/کردستان شهردار سنندج از تدوین و برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص در هفته سنه در سنندج خبر داد و گفت: همزمان با این ایام از سردیس استاد عباس کمندی هنرمند مطرح و نام آوازه استان رونمایی می شود.

سیدانور رشیدی در آئین افتتاحیه برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی هفته سنه که در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، اظهار کرد: سنندج، سرزمین طبیعت، تاریخ و فرهنگ و خاستگاه مشاهیر، مفاخر و هنرمندان بزرگی است که نام و نشان‌شان شهره جهانی دارد.

وی افزود: به عنوان خادم مردم هنرپرور و فرهنگی شهر سنندج، روز و هفته فرهنگی سنه را به همه مردم کردستان به ویژه مردم شهر سنندج، شهر دارالاحسان، شهر خلاق موسیقی جهان، شهر فرهنگ و هنر تبریک عرض می کنم.

وی تصریح کرد: سنندج در طول تاریخ همواره مامن و خاستگاه مردان و زنانی است که با شجاعت، جسارت، عشق و ایمان خشت بر خشت نهاده و میراثی اینچین گرانبها و گنجینه‌ای پر از هنر و دانایی و خرد از خویش به یادگار گذاشته‌اند.

شهردار سنندج با تقدیر از استقبال مسئولان ارشد استان و شورای تامین از تدوین برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص شهرداری سنندج به مناسبت هفته فرهنگی سنه، اظهار کرد: شهرداری سنندج در راستای رسالت اجتماعی و فرهنگی خود در طول سال اقدام به برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مختلف به ویژه در هفته سنه می کند که این برنامه‌ها خوشبختانه همواره با استقبال خوبی از سوی شهروندان مواجه است.

وی با تاکید براینکه در برنامه‌ریزی برای اجرای ویژه برنامه‌های هفته سنه به هنرهای گوناگون و اقشار و طیف‌های مختلف سنی توجه شده است، گفت: در رویدادها و محتواهایی که در این هفته طراحی شده است هنرهای مختلف از جمله موسیقی، هنرهای تجسمی، عکاسی و غیره را مورد توجه قرار داده‌ایم.

شهردار سنندج اضافه کرد: نمایشگاه کتاب با همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های استان کردستان، دومین جشنواره ورزش پهلوانی، اکران فیلم کارگردان‌های سنندجی به مدت یک هفته اجرای تئاتر خیابانی، برپایی کارگاه و نمایشگاه نقاشی و برپایی ایستگاه نقاشی دیواری کودکان، نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران، نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج، رونمایی از کتاب و پنل تخصصی موسیقی، کارگاه حکایت‌گویی، قصه‌گویی، موسیقی کودک و نقاشی کودک، همایش مستوره اردلان، مراسم مولودی‌خوانی سنتی و تجلیل از خاندان قرآنی، دومین جشنواره عکاسی و برپایی نمایشگاه به صورت ملی و بین‌المللی با موضوع هفته فرهنگی (سنه) و...از شاخص‌ترین برنامه‌های هفته سنه در شهر فرهنگی سنندج خواهد بود.

وی به ظرفیت‌های شهر سنندج در حوزه ورزش به ویژه ورزش‌های پهلوانی هم گریزی زد و گفت: با توجه به اینکه سنندج همواره زادگاه ورزشکاران و قهرمانان ورزشی است در ویژه برنامه‌های هفته سنه به این مهم توجه خاصی صورت گرفته و در همین راستا دومین جشنواره ورزش‌های پهلوانی و زورخانه ای طراحی و برگزار می‌شود.

شهردار سنندج تصریح کرد: نقش موسیقی خانقاهی در ثبت سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی بی بدیل بوده در همین راستا جشنواره مولودی‌خوانی سنتی و تجلیل از خاندان قرآنی در این ایام برگزار خواهد شد.

رشیدی، رونمایی از سردیس استاد نام آشنای کردستان استاد عباس کمندی را از دیگر برنامه‌های شاخص هفته سنه بیان کرد و گفت: طی روزهای اخیر شاهد ایثار جان یکی از شهروندان به نام آرمان بنفشی که برای نجات ۴ شهروند گرفتار در چاه بودیم با پیشنهاد استاندار مسیری به نام این جوان ایثارگر در این مراسم فرهنگی خواهیم بود.

وی در ادامه از همراهی تمام دستگاه‌ها و اعضای شورای شهر در اجرای برنامه های شهرداری و از تلاش و همراهی اصحاب رسانه و عکاسان به ویژه رسانه ملی برای پوشش این رویداد فرهنگی تقدیر کرد.

شهردار سنندج در پایان گفت: بدون شک هفته فرهنگی سنه ظرفیتی کم نظیر برای احیای آداب و رسوم اصیل گذشتگان، آشنا کردن نسل امروز با آثار هنرمندان، مفاخر و مشاهیر کرد و خواهد بود و امیدواریم بتوانیم بهترین بهره را از این ظرفیت ببریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص«هفته سنه» در سنندج/رونمایی از سردیس استاد عباس کمندی
  • برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص هفته سنه در سنندج