Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:07:11 GMT

آغاز فعالیت دانشجویان مناطق سیل زده با یک‌ هفته تاخیر

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۰۱۲۰

آغاز فعالیت دانشجویان مناطق سیل زده با یک‌ هفته تاخیر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، مجتبی شریعتی نیاسر اظهار داشت: در ۱۲ فروردین‌ماه سال جاری، بخشنامه‌ای را به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم و در آن بخشنامه این درخواست مطرح شد که در ابتدا میزان خسارت‌های ناشی از سیل در مراکز آموزشی، کلاس‌ها، کتابخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها بررسی شود و در مرحله دوم با دانشجویانی که در مناطق سیل زده قرار دارند همکاری شود تا مشکلات این دانشجویان بیشتر نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وقوع سیل در تعدادی از استان‌ها از تدابیر ویژه برای دانشجویان شاغل به تحصیل در این استان‌ها خبر داد و گفت: دانشگاه‌های مناطق سیل‌زده می‌توانند با یک هفته تأخیر فعالیت‌های خود را آغاز کنند.

معاون آموزشی وزارت علوم، با بیان اینکه برخی از استان‌ها مانند خوزستان، لرستان، ایلام، کرمانشاه و همدان با مسائل جدی تری نسبت به سایر استان‌ها روبرو شده‌اند گفت: خوشبختانه این اتفاق (سیل) در تعطیلات نوروزی رخ داده است و به فعالیت جاری مراکز دانشگاهی لطمه نزد، اما به برخی از دانشگاه‌ها خسارت زده است که از میزان خسارت‌ها هنوز اطلاع دقیقی نداریم هر چند رؤسای دانشگاه‌ها به‌طور فعال با ستادهای بحران همکاری داشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در این بخشنامه همچنین آمده است که رؤسای دانشگاه‌های مناطق سیل زده که با بحران جدی مواجه شده‌اند این اختیار را دارند که کلاس‌ها و فعالیت‌های علمی را با یک هفته تأخیر آغاز کنند و بر اساس آخرین اطلاعاتی که صبح امروز من به دست آوردم تنها دانشگاه لرستان است که کلاس‌های آن با یک هفته تأخیر آغاز می‌شود و اغلب مراکز دانشگاهی فعالیت خود را در همین هفته آغاز خواهند کرد.

وی افزود: همه مدیران به این مسئله توجه دارند که در پایان سال ۱۳۹۷ زمان امتحانات میان ترم دانشجویان تعیین شده بود و اکنون با توجه به این وضعیت (سیل) این امتحانات با تأخیر برگزار خواهد شد و فکر می‌کنم مشکلات جدی در دانشگاه‌های دیگر نباشد.

شریعتی نیاسر تصریح کرد: باران‌های سیل آسای اخیر خسارت‌هایی به بار آورده، اما برکات فراوانی نیز برای کشور به همراه داشته است و امیدوارم که جامعه دانشگاهی و پژوهشگران بتوانند با تشکیل جلساتی به ابعاد وسیع این مسأله بپردازند و برای این برکت الهی برنامه‌ریزی کنند تا استفاده بهینه شکل گیرد.

کد خبر 4583072 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری مناطق سیل زده کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۰۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان

با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت‌ و مسئولان استانی و محلی، فعالیت شهرداران دهه هشتادی در رفسنجان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، آئین رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان، هم‌زمان با نهمین روز از اردیبهشت ۱۴۰۳ و روز ملی شوراها با حضور نوجوانان دهه هشتادی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) برگزار شد.

در این مراسم که سیداحمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت، محمدمهدی فداکار استاندار کرمان، مجید کهنوجی شهردار رفسنجان، سیدحسین رحیمی رئیس شورای اسلامی شهر رفسنجان و جمعی از اعضای شورا حضور داشتند، نمایندگان شهرداران محله برنامه‌های خود را ارائه دادند.

به گزارش ایمنا، پویش «شهردار شو» به همت معاونت هنری شهرداری رفسنجان و به منظور فراهم نمودن فرصتی برای مدیریت دهه هشتادی‌ها در فضایی کاملاً رقابتی برگزار شده است و در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰ شهردار محله دختر و پسر در ۵۰ محله رفسنجان مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 748856

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان
  • رایزن فرهنگی جدید ایران در کاراکاس فعالیت خود را آغاز کرد
  • دستگیری ۶۰۰ دانشجو در دستکم ۱۵ دانشگاه آمریکا در بیش از یک هفته
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • سفر دشوار سایپا برای بازی جام حذفی
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد