Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان ناصر (عضو اتاق بازرگانی لرستان) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص آخرین وضعیت واحدهای اقتصادی این استان پس از سیلاب گفت: متاسفانه این سیل خسارت زیادی به واحدهای تولیدی و صنعتی زده است اما بیشتر واحدهای کشاورزی و دامپروری بودند که آسیب‌های اصلی را دیدند. این واحدها که اکثر در روستاها و شهرهای کوچک هستند خسارت صد در صدی دیدند و به دلیل عدم ارتباط زمینی با برخی از این روستاها هنوز نتوانستیم برآورد دقیقی از میزان خسارت‌ها تهیه کنیم اما چیزی که مشخص است این است که کسب و کارهای کوچک بیشترین آسیب را دیده‌اند و صنایع دام و طیور نیز به دلیل تلف شدن حیوانات به طور صد در صد آسیب دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اتاق بازرگانی استان سعی دارد با توجه به مصوبه‌ها و دستورهای آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد بحران به دنبال اخذ تسهیلات و معافیت‌های مالیاتی برای واحدهای اقتصادی استان باشد.

وی ادامه داد: استان لرستان در تقسیمات کشوری به صورت میانگین دارای حجم بیکاری بسیار بالایی است و اکنون این وضعیت و نابود شدن زیرساخت‌ها باعث شده که بحران بیکاری در این استان تشدید شود ، شهرهای مختلف لرستان چند سالی است توانسته‌اند در بخش گردشگری با استفاده از مناطق بکر طبیعی و آبشارها در سطح کشور برند شوند اما این سیل باعث شد که تمام این ظرفیت‌ها تخریب و بر حجم بیکاران اضافه شود.

ناصر گفت: در حال حاضر مهمترین دغدغه ما بحث زیرساخت‌ها است واحدهای صنفی، تولیدی و خانه و زندگی مردم همگی دوباره احیا می‌شوند اما جاده‌های ارتباطی، مخابرات، برق و گاز شش دهه طول کشیده تا در این استا ن محروم احداث شود  و اکنون قسمت زیادی از آن از بین رفته است.

وی در خصوص همکاری سایر اتاق‌ها با اتاق لرستان گفت: تاکنون از سوی اتاق‌های بازرگانی البرز، کرمان و سمنان، محموله‌های کمک به ما رسیده است و انجمن‌های خیریه زیرمجموعه اتاق‌ بازرگانی تهران و برخی از اعضای هیئت نمایندگان این اتاق به مردم لرستان کمک کرده‌اند ضمن آنکه همه اتاق‌ها در تماس با ما برای اجرای یک برنامه کوتاه مدت برای کمک به مردم و واحدهای اقتصادی آسیب دیده در این استان اعلام آمادگی کردند ضمن آنکه اتاق بازرگانی خرم آباد نیز یک پکیج نیمه خشک غذایی برای 10 روز جهت 10 هزار خانوار تدارک دیده و پس از تامین خورد و خوراک سیل زده‌ها به دنبال کمک جهت تامین زندگی مردم سیل زده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیکاری جاده سیل کشاورزی فعالان اقتصادی بیکاری در کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۰۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا ملکشاهی‌راد» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

احزاب ما آن‌قدر در کشور قوی نیستند که در مجلس بگوییم که کرسی داشته باشند، هر چند مؤتلفه اسلامی در همه ادوار در مجلس تعدادی از کرسی‌ها را در مجلس داشته است، اما این بار دو جبهه ائتلاف و شورای وحدت مطرح هستند که در بین اصول‌گرایان می‌توانند بیشترین تعداد نمایندگان را در مجلس آینده داشته باشند، جریانات اصلاح طلب هم قطعاً نیروهایی در کشور دارند.‌

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

اولویت اول من کنترل تورم و گرانی است، دوم بالابردن توان قدرت خرید مردم است، حمایت جدی از سرمایه‌گذار در کشور یکی دیگر از اولویت‌ها است به دلیل اینکه بخش عمده‌ای از کشور با بحث اشتغال و بیکاری جوانان روبرو است، حتی استانی مانند لرستان دیگر به استان‌های دیگر مهاجرت می‌کنند، چون شرایط سرمایه‌گذاری در آن فراهم نشده است، باید قوانینی وضع شود تا بخش خصوصی بیشتر احساس امنیت دررابطه‌با سرمایه‌گذاری کند، بحث واردات و صادرات و امتیازاتی که باید در نظر گرفته شود از دیگر اولویت‌ها است، به طور مثال در بحث واردات خودرو نباید این‌قدر معطل می‌کردند، الان پشت این قضایا مافیا قرار دارد و باید با آنها مبارزه کرد، اقتصاد را باید از چنگال افرادی که تشکیلات مافیایی دارند درآورد، واگذاری شرکت‌های دولتی با شرایطی که با بتوانند روند تولید و اشتغال را ادامه بدهند باید موردنظر قرار گیرد، قانون خصوصی‌سازی را باید اصلاح و تقویت کرد، دولت نباید خود را رقیب بخش خصوصی بداند، بلکه باید حامی بخش خصوصی باشد.‌

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

من تجربه‌ای در کمیسیون عمران دارم، اما اصرار من این است که در کمیسیون بودجه مجلس باشم.

۴- مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

تورم و بیکاری چالش بزرگ، سخت و ناهموار لرستان است، لزوم احیای کارخانه‌های کوچک و بزرگ، درعین‌حال تقویت سرمایه‌گذاری در استان برای رفع این چالش، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، حق آبه استان، سدسازی، ساماندهی کارکنان دولت، استخدام بازمانده‌های حق‌التدریس به‌خصوص مدارس غیرانتفاعی باید مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6083419

دیگر خبرها

  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری